Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vuoden 2021 suosituimmat postaukset!

Vuoden viimeinen päivä on käsillä ja on aika summata vuoden 2021 suosituimmat postaukset. Tämä vuosi oli aika tavalla samanlainen kuin edeltäjänsäkin, korona hallitsi menemisiä aika tavalla. Kaikki ihanat kirppistapahtumat jäivät käymättä, koska suurinta osaa ei tänäkään vuonna edes järjestetty. Toivotaan siis ensi vuodelle parempaa kirppisonnea ja toivotaan, että vuodesta tulisi niin normaali, että kaikki ihanat tapahtumat voitaisiin järjestää. Itse aina kaipaan jo ihan toden teolla tapahtumia ja kohtaamisia ihmisten kanssa. 

Tänäkin vuonna minun luetuin postaukseni oli juttu meidän ihanasta kasvihuoneesta, se taisi noustaa luetuimmaksi jutuksi jo kolmatta vuotta peräkkäin. Se on kyllä ihan mahtavaa, että niin moni on innostunut kasvihuoneen rakentamisesta kierrätysmateriaaleista ja myös se on mahtavaa, että niin moni haluaa kasvattaa itse omaa ruokaa. Koronan myötä kaikki käsillä tekeminen on nostanut päätään ja se on kyllä vain ja ainoastaan hienoa asia. 
Toiseksi luetuimmaksi nousi juttu meidän viljelylaatikoista ja tämähän menee samaan kategoriaan kuin edellinen, eli ihmiset tosiaan ovat innostuneet oman ruuan kasvattamisesta. Me olemme tosiaan rakentaneet kasvihuoneen vierustalle viljelylaatikoita, joissa sitten viljelemme yrttejä, salaatteja, perunaa, mansikkaa jne. Laatikoita tuntuu tulevan joka vuosi lisää, koska tila meinaa aina loppua kesken. Viljelylaatikot on huomattavasti helppohoitoisemmat kuin perinteinen kasvimaa. Rikkaruohoja ei tule niin paljoa ja ne on helpompi näistä nyppiä, on myös selälle ystävällisempää kun viljelykset eivät ole ihan maantasossa. Kolmanneksi luetuin juttu oli, kun jaoin vinkkini kesäkukkien talvettamiseen ja siemenien talteen keräämiseen. Tämä onkin yksi oma lempiaiheeni, en tykkää ollenkaan siitä, että kaikki kesäkukat heitettäisiin kesän jälkeen pois. On niin ihanaa, kun voi vuosi toisensa jälkeen nauttia upeista pelargoneista ja muista ihanista kukkasista. Sitäpaitsi kaupasta ei valmiina niin upeita ja näyttäviä saa, varsinkin pelakuista tulee vuosien saatossa kuin pieniä pensaita. Tämän jutun pääset lukemaan täältä(klik!). 


Neljänneksi luetuin juttu oli minun rompetori löydöistä ja voi että, tätä juttua lukiessa tuli kyllä ihan älytön kaipuu kesän kirppistapahtumiin. Toivotaan niitä siis todella paljon ensi kesälle. Jutun pääset lukemaan täältä(klik!)Viidenneksi luetuin postaus oli juttu meidän olohuoneen uudesta matosta ja tämä matto onkin aivan ihana. Niin pehmeä ja lämmin, täydellinen talvimatto meidän olohuoneeseen. 

Näiden muisteloiden myötä, toivotan teille kaikille mitä ihaninta vuotta 2022. Meillä vuosi vaihtuu rauhassa kotosalla ja mikäs täällä on ollessa <3

<3 Pauliina
 Kommentit

Lähetä kommentti

back to top