Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Löytöjä rompetorilta!

Viikko sitten viikonloppuna sain ystäväni Maran meille vierailulle ja kävimme yhdessä piipahtamassa Kokemäen rompetorilla ja muutamalla kirppiksellä. Kirppistely yhdessä samanhenkisen ystävän kanssa on kyllä aina niin mukavaa. On ihana tehdä yhdessä löytöjä ja ehkäpä bongailla toiselle jotakin, mitä hän etsii ja myös toisinpäin. Tyhjin kassein ei tarvinnut tältä reissulta kotiin palata, oikein ihania juttuja löytyi ja ne esittelen teille seuraavaksi.

 euran kirpputorit


Euran kirpputorilta löysin kolme kaunista simpukkaa, kaksi niistä pääsi esille lasikuvun alle ja yksi matkusti Maran luo. Siitä syntynee jotain ihanaa, jonka pääsen esittelemään teille sitten myöhemmin. Simpukat kustansivat yhteensä 5 euroa. Kokemäen rompetorilta ostin 50 sentillä kauniin värisen käsin tehdyn keramiisen kulhon. Tässä ihastutti erityisesti tuon kaunis lilertävä vaaleaan roosaan taittava väritys. Todella pitkästä aikaa löytyi myös ihania Arabian puhalluskoristeisia kuppeja, eikä hintaakaan ollut kuin 4 euroa kappaleelta. Kupeille ei ollut tasseja, mutta niitä minulta onneksi löytyy jo ennestään. Vaaleanpunaisen koristeen nimi on satanen ja sitä ei minulta tässä värissä ennestään vielä löytynyt, joten tämä oli todella mieluinen hankinta. Puhalluskoristeiset kupit ostin rompetorilta. 

Vaalenvihreä Sointu-sarjan teekuppi löytyi Eurasta kirpputori Pehtoorista, se kustansi 4,5 euroa ja myöskään tälle ei ollut tassia. Näitä teekuppeja kuitenkin löytyy sen verran harvoin, että en vaan voinut jättää tätä kaunotarta kirpputorin hyllylle Kasvihuoneeseen löysin suloisen vaaleanpunaisen kastelukannun 2 eurolla. Tämän ostin Eurasta kirppis Kopista. Minusta on aina parasta, kun kirppikseltä löytää käyttöesineitä edulliseen hintaan.

mitä kannattaa etsiä kirppikseltä

Suuri savinen kukkaruukku löytyi Euran kirputtomalta, tällä oli hintaa 7,5 euroa. Suuria saviruukkuja bongailen aina kirppiksiltä, koska minua viehättää eniten sellaiset saviruukut, joissa on jo elämänjälkiä. Lisäksi suuret ruukut on kaupoissa usein ihan älyttömän hintavia.


Iltojen hämärtyessä olemme kaivanneet meidän kesäkeittiöön lisää valoa. Tykkäämme istuskella siellä iltaisin ja pelailla jatsia. Noppien heittely hämärässä olik vähän haastava, mutta nyt sekin ongelma on selätetty sillä löysin Harjavallan Japperi kirppikseltä hurmaavan valaisimen. Tämä kustansi viisi euroa. 


Puolisoni uusi tähän sähköt ja viritteli lampun kesäkeittiön kattoon ja voi miten hurmaavan valon se sinne tuokaan. Juuri sopivan hämyinen meininki, mutta nyt siellä näkee sen mitä tarvitseekin. Tämä hankinta oli erittäin tarpeellinen ja onneksi vieläpä kaunis katsella. 

puutarjhan iltavalaistus

löytyjä kirppurotorilta

löytöjä rompetorilta

Viimeisenä esittelyyn pääse hurmaavasti hymyilevä messinkinen kisu, näin tämän kirppiksen hyllyssä ja hurmaannuin totaalisesti. Sitten näin hintalapun 10 euroa ja siinä kohtaa ajattelin, että pyh aivan liian hintava minulle, joten kisu saa jäädä hyllyyn. Hetken siinä harmittelin pihiyttäni, mutta joskus se vaan iskee, ei vaan halua avata kukkaronnyörejä ja usein jälkeenpäin harmittaa. 

Tällä kertaa tällä tarinalla on kuitenkin erittäin onnellinen loppu, sillä kun menimme takaisin autoon niin ihana ystäväni ojensi tämän kisun minulle. Sanoi, että tämä hassu kisu sopisi niin hyvin muiden hassujen kissojen joukkoon meidän keittiön pöydälle, hän koki, että 10 euroa ei ole hinta eikä mikään. 
Nyt, kun tuota huvittavaa kissalaumaa tuossa pöydällä katselen, niin täytyy sanoa, että tuo messinkinen hurmuri täydensi lauman. Joka aamu, kun hörpin aamukahviani niin nämä kisut saavat hymyn huulilleni. Kiitos teille ihanat ystäväni, Laura ja Mara, jotka olette olleet osallisena tämän kissalauman kasvamiseen. 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Noi lamput on NIIIIN täydelliset tuonne nyt! Ihan ku tehty just tuota tilaa varten. Ikävä sinne jo... <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan mielettömän somat <3 Toivottavasti tuut taaa pian <3

   Poista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt, varsinkin tuo kisu on ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. Miten suloiset noi marjapuurolamput��
  Sointu teekuppi on myös ihana. Sarja voitaisiin kyllä ottaa jo uudistuotantoon, koska on niin suosittu.
  Katsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä ihan mahtava löytö ja vieläpä niin edulliset <3
   Sointu tosiaan voitaisiin ottaa uustuotantoon, on ne vaan niin hempeän kauniita <3

   Poista
 4. Voi miten ihania kisuja. Tulee todellakin hymy huulille. Kiitos ystäväsi. Hei, mikä on tuo kasvi kuistin mustassa ruukussa?

  VastaaPoista
 5. Hyviä löytöjä, käyttöesineet varsinkin, mutta kyllä välillä tarvitsee vain silmänruokaa vaikka sitten kisujen muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttöesineet on aina niitä parhaita löytöjä, mutta toki sitä silmänruokaakin tosiaan tarvitaan <3

   Poista
 6. Todella hyviä ja ihania löytöjä jälleen <3

  VastaaPoista
 7. Pää ruukkuja hvalta

  https://m.tori.fi/vi/86893741.htm

  VastaaPoista
 8. Hei! Ihania kuvia :) Mistä tuo ihana ensimmäisissä kuvissa oleva kapea seinällä oleva lipasto on?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top