Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vuoden 2020 suosituimmat postaukset!

Viime vuonna blogissani vieraili enemmän ihmisiä kuin koskaan aiemmin, epäilen että suurin syy tähän on korona. Moni innostui tänä vuonna remontoimaan kotia ja laittamaan puutarhaa. Ehkä monilla oli enemmän aikaa siihen koska oltiin kotona eikö aika ja rahat kuluneet matkustamiseen. Itse olen muutenkin viime vuosina laittanut pennoset mielummin kotiin kuin matkoihin, joten meillä tämä vuosi ei siihen asiaan tuonut juurikaan muutosta. 

Tämän vuoden suosituimmaksi postaukseksi nousi ehkä hieman yllättäenkin juttu parvekkeen värikkäästä sisustuksesta. Näitä kesäisiä kuvia katsellessa, tuli kyllä kaipuu kesään. Huomaan, että olen jo alkanut toden teolla miettimään ensi kesän puutarhaideoita. Pinterestiä on tullut selailtua ahkerasti ja kaikenlaisia ideoita on pää pullollaan, nähtäväksi jää mitä kaikkea sitten ehdimme/jaksamme toteuttaa. Suunnitteleminen itsessään on jo minusta niin ihanaa.

vuoden 2020 suosituin blogi

Vuoden toiseksi luetuin postaus on itse asiassa juttu vuodelta 2019, mutta tätä luetaan aina vaan. Kyseessä on: Kasvihuone vanhoista ikkunoista. Ilmeisen monella on ideana rakentaa omalle pihalle tälläinen ihana lasimaja. Se on ihan mahtavaa, ainakin itselleni tästä pienestä mökistä on ollut ihan valtavasti iloa. Meillähän kasvihuone on käytössä oikeastaan ympäri vuoden, käyttötapa vaan muuttuu vuodenaikojen mukaan. 

suosituin sisustusblogi

Kolmanneksi suosituin oli juttu, jossa sain olohuoneeseen lisää tilaa viherkasveille. Siirsin meidän vierashuoneessa olleen rottinkisen kukkatelineen olohuoneeseen ja sinne se onkin jäänyt. Siihen saa niin kauniisti laitettua kasveja ja kasvit nyt vaan tuovat niin ihanaa kodikkuutta ja vehreyttä tilaan kuin tilaan. 

suosituin sisustusblogi

Neljänneksi nousi juttu siitä, kun rakensimme keittiön ikkunan yläpuolelle hyllyn viherkasveille. Tätä rakentaessamme pohdin, että mahtavatkohan kasvit siellä talvella viihtyä, mutta tässä vaiheessa jo uskallan sanoa, että ne ovat viihtyneet siellä loistavasti. Ainoastaan yhden muutenkin aika nirppanokkaisen tapauksen jouduin sieltä siirtämään muualle. Kasveja on saanut täällä kastella aika runsaalla kädellä, koska keittiön puuhellaa lämmitetään talvisin lähes päivittäin ja lämpö tunnetusti nousee ylöspäin. Vaikka kasvit ovat viihtyneet näin melko hyvin niin ensi talveksi ajattelin kuitenkin asentaa hyllylle kasvivalon, sitten vihreät ystäväni olisivat varmasti entistäkin tyytyväisempiä. 

suosituin sisustusblogi

Viidenneksi luetuin oli juttu makuuhuoneen uusista tekstiileistä. Makuuhoneen matto on ollut talven ajan meidän olohuoneessa ja makkarissa on talvella ollut valkoiset paimentolaismatot. Minusta on ihana kierrättää tekstiilejä ympäri taloa, se on edullinen ja ekologinen tapa saada sisutukseen vaihtelua. 

vuoden 2020 suosituin blogi

Tälläisiä postauksia luitte viime vuonna, saa nähdä millaiset jutut tänä vuonna nousevat suosituimmiksi. Eniten toivon, että saisin kirjoittaa teille tänä vuonna enemmän kirppislöydöistäni. Sydämestäni toivon että tämä elämä normalisoituisi sen verran, että kesällä voitaisiin normaalisti järjestää kaikki ihanat rompetorit ja muut kirppistapahtumat. 

Leppoisaa sunnuntaita <3 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. On ollut kiva seurata blogiasi ja seuraan varmasti jatkossakin. Minäkin toivon kirppistapahtumia, vaikka omaan kotiin ei juuri mitään uutta löytöä enää mahdukaan. Tai sitten on vain luovuttava jostain vanhasta. Mukavaa blogivuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla. Toivotan todella, että saadaan nauttia ihanista kirppistapahtumista pian. Ihanaa tätä vuotta sinulle <3

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja ihana tunnelma kodissasi. Sinullakin on kissa,hänkin niin nauttii kuvissa olostaan. Ihana se partsi kuva,niin sointuva sisustus ja kivat ne valot siinä puun oksalla,kauniit ilta hämärässä.Rakastan itse niin kaikkia valoja. Kauniita reheviä kukkasia myös kodissasi. Iloa alkavaan viikkoosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kissa onneksi viihtyy kameran edessä. Rakastan itsekin kaikenlaisia valoja, ne luovat niin mielettömän ihanaa tunnelmaa. Ihanaa uutta viikkoa myös sinulle <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top