Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Parvekkeen värikäs sisustus!

Kaupallinen yhteistyö: Giitu.fi/ POF group Oy
värikkäät kesäkalusteet

Meidän parvekkeelle saapui lisää väriä ja iloa, kun saimme sinne kauniit ja käytännölliset nojatuolit. Tuolit saapuivat meille kotimaisesta Giitu.fi sisustusverkkokaupasta. Heidän upea on sisustusverkkokauppa on täynnä toinen toistaan herkullisemman värisiä ulkokalusteita. Uudet upeat tuolimme ovat Italialaisen Nardin valmistamia ja ne ovat materiaaliltaan täysin kierrätettäviä, pinottavia ja erittäin helppohoitoisia.

Minusta on mahtavaa, että myös ulkokalusteista löytyy nykyään ihania vaihtoehtoja myös tälläiselle värien rakastajalle. On niin ihanaa, että ei tarvitse tinkiä omasta värikkäästä tyylistä ulkotiloissakaan. Upeat värikkäänä hehkuvat kalusteet ja kauniit kesäkukat luovat tunnelmallisen kesäkeitaan, jossa on helppo viihtyä. Meillä on omassa talossa paljon puuhaa ja on kiva, että edes osa kalusteista on niin sanotusti huoltovapaita ja pääsemme edes välillä helpolla. Meidän parveke on kattamaton, joten varsinkin tässä tilassa on erittäin tärkeää, että siellä olevat kalusteet kestävät myös vesisadetta ja paahdetta.

Parvekkeen sisustaminen

parvekkeesta kaunis

Suomen kesä on melko lyhyt ja joskus aurinkoiset päivät ovat harvassa, siksi niistä jokaisesta haluaa nauttia täysin siemauksin. Ulkotiloista onkin tärkeä sisustaa mukavat, kodikkaat ja toimivat. Sellaiset jonne on helppo mennä kahvikupin kanssa nauttimaan hetkestä. Meidän parvekkeella tulee juotua aamukahvit työaamuinakin, niin ihana sinne on hipsiä ja nauttia kahvi rauhassa ennen kuin päivän työt kutsuvat. 

Ulkotilojen sisustamisessakin on tärkeä miettiä sitä, että mihin tarkoitukseen tilaa käytetään. Onko siellä tarkoitus, ruokailla, leikkiä, rentoutua, kahvitella tai vaikka kasvattaa yrttejä ja vihanneksia. Sitten, kun tilan käyttötarkoitus on selvillä, on helpompi miettiä myös sisustusta. Meidän parvekkeella lähinnä rentoudutaan ja nautitaan kahvit. Tämän tilan kalustus saa siis olla sellainen, että täällä on ihana vaan olla ja ihmetellä. Ei tarvitse turhia jäykistellä. 

avonaisen parvekkeen sisustus

Turkoosinsininen ja keltainen on minusta todella mahtava väriyhdistelmä. Värit suorastaan hehkuvat puiden luomaa vihreyttä vasten. Giitusta löytyy monia kauniita värivaihtoehtoja näihin kauniisiin istuinpehmusteisiin.  Tykkään itse kovasti leikitellä erilaisilla väri ja materiaali yhdistelmillä, kaiken ei aina tarvitse olla samaa sarjaa. Parvekkeesta saa luotua mielenkiintoisemman kun kokoaa erilaisia kalusteita yhteen. Vanhatkin kalusteet näyttävät helposti ihan uudelta, kun niitä hiukan ehostaa ja hankkii vaikka vanhan puutarhasohvan kaveriksi pari uutta nojatuolia.

Meidän parvekkeen keskipisteenä on vanhasta kaivonkannesta tehty pöytä, kirpputorilta löytynyt rottinkisohva ja nyt uutena tulokkaana turkoosit tuolit. Kaikki kalusteet ovat keskenään todella erilaisia, mutta silti toimivat upeasti yhdessä. Valaistuksena parvekkeella toimii omenapuunoksaan viritetty valosarja ja loppu kesästä tuon tänne vielä lyhtyjä, joiden valossa on ihana viettää pimeneviä iltoja. 

avonaisen parvekkeen sisustaminen

avonaisen parvekkeen sisustaminen

Pöydälle keräsin puutarhasta kimpun kauniita kukkia, jotka kyllä kiinnostivat vähän liikaakin meidän Kaapoa. Kukat saivat kuitenkin lopulta olla rauhassa. Tämä kesä on vaan niin ihanaa aikaa, kun kukkakauppa löytyy omalta pihalta.


Giitun sisustusverkkokaupasta olisi löytynyt meidän parvekkeelle tuolien lisäksi vaikka mitä muutakin ihanaa, kuten Nardi-sarjan keltainen sohva, luonnonläheinen juuttimatto, kauniita sisustustyynyyjä, kevyt sivupöytä ja erityisesti ihastuin mustaan kolmikerroksiseen kukkatelineeseen. Tälläiset telineet millä kasveja saa laitettua eri kerroksiin, ovat minusta aivan mahtavia. Kerrostamalla saa tehtyä helposti näyttäviä asetelmia kasveista.

Parvekkeen sisustaminen

Vinkit toimivan ja kauniin parvekkeen sisustamiseen:

 • Mieti mihin tarkoitukseen tilaa käytetään ja valitse kalusteet sen mukaan. 
 • Pienelle parvekkeelle kannattaa valita kokoontaittuvia ja helposti siirreltäviä kevyitä kalusteita. Isommalle parvekkeelle sen sijaan voi tehdä eritarkoitukseen tiloja, joita voi jakaa verhojen tai sermien avulla. 
 • Tyynyillä, matoilla ja huovilla saa helposti luotua pehmeyttä ja viihtyvyyttä.
 • Tunnelmallista valaistusta kannattaa miettiä, elokuisissa illoissa on ihanaa nauttia lyhtyjen ja valosarjojen tuomasta tunnelmasta. 
 • Kukat ja kasvit kannattaa valita sen mukaan, kuinka valoisa parveke on. Siten niitä on helpompi hoitaa ja ne kestävät hyvin koko kesän. 

Jos rakastuitte näihin kauniisiin tuoleihin yhtä paljon kuin minä niin ilokseni voin kertoa, että Giitu:n sisustusverkkokaupassa on kesäale -20% 15.7. asti. Käy kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa heidän verkkokaupasta löytyy! Kaikki Giitun sisustusverkkokaupoissa myytävät tuotteet ovat Pof:n(klik!) sisustustajien valitsemia ja niitä käytetään rakennusyhtiöiden malliasuntojen sisustuksissa. Suosittelen myös lukaisemaan heidän blogiaan, josta löytyy ihania ja hyödyllisiä sisustusvinkkejä.

Leppoisaa ja aurinkoista viikonloppua <3

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Ihanan pirteät värit olet valinnut!

  VastaaPoista
 2. Kaunis parveke ja sisustus on ihana kesäisen pirteä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on kyllä niin ilo juoda aamukahvit <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top