Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kirppislöytö sai kultamaalia pintaan!

kirppislöydön tuunaus

Törmäsin kirpputorilla kauniin malliseen suureen posliini lintuun, eikä sen hintakaan ollut kuin kolme euroa. Linnun musta väri ei vaan iskenyt minuun, koska mustana se näytti minun makuuni hieman liian kasarilta. Aikani siinä lintua pyöritellessäni tajusin, että siitähän tulisi upea, kun se saisi vähän maalia pintaansa. Ajattelin heti, että linnun muodot tulisi paremmin esille, kun se olisi jonkun muun värinen kuin musta. 

Niinpä lintu lennähti minun koriini ja muutti meille asumaan. Kotona sitä aikani katseltuani tulin siihen tulokseen, että se kaipaisi ehdottomasti ylleen sähäkkää kultamaalia. Meille oli onneksi edellisistä projekteista jäänyt yli kullan väristä spraymaalia, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Ensin puhdistimme linnun huolellisesti, jonka jälkeen pohjalle suihkutimme Mastonin pohjamaalin. Sen päälle pari ohutta kerrosta Mastonin kultaista spraymaalia ja valmista tuli. 

kirppislöydön tuunaaminen

Tältä tämä lintunen näytti ennen maalausta. Kullanvärisenä lintu on todellakin paremmin meidän sisustukseen sopiva ja tulihan siitä maalauksen jälkeen jotenkin todella paljon arvokkaamman näköinen. 


spraymaalilla maalaaminen

Minusta tämä ihana lintunen näyttää niin kauniilta meidän ruokailutilassa. Samalla kirppisreissulla löysin myös ihanat jonkun itse mehiläisvahasta tekemät kynttilät, ne on niin kauniit, että en ole edes raaskinut polttaa niitä. Kynttilät maksoivat euron kappaleelta. 

posliinin maalaaminen spraymaalilla

kokemuksia mastonin spraymaalista

spraymaalilla maalaaminen

kultainen spraymaali

En ole ihan varma mitä lintua tämä esittää, itse olen pyrstön muodon vuoksi ajatellut sen olevan jonkin sortin hanhi, mutta en ole kuitenkaan ihan varma. Olkoon mikä tahansa niin lintu sai pienellä vaivannäöllä nyt ihan uuden ilmeen ja ilostuttaa meitä veikeällä ulkomuodollaan. 

Leppoisaa loppiaista!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Mulle tuli mieleen pingviini :)

  VastaaPoista
 2. Kirpparit ym. ovat kyllä niin idea rikkauden lähteitä,ihana löytö. Ja wau! tuunauksen jälkeen siitä kuoriutui oikeen helmi sinulle koristeeksi muiden ihanuuksien joukkoon.
  Mukavaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä lintunen sopii meille nyt niin loistavasti ja kirpputorit on kyllä todellisia aarreaittoja <3

   Poista
 3. Kylläpä kultamaali kaunisti linnun. Sopii ihanasti muihin esineisiin kultaisena. Onko tuo seinällä oleva musta pyöreä puutaistainen hylly itse tuunattu vai jokin valmis tuote? Hieno kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli kyllä kultamaalilla niin soopiva meille. Tuo hylly on Tapio Anttila collectionin Aski hylly <3

   Poista
 4. Tuosta linnusta muistui mieleen Tanskalainen maajussi ja heidän ankkansa, jotka hassusti pihassa taapertavat kuin "kädettöminä" :) Kultaisena sopii hyvin teidän sisustuslaumaan ja on oikein soma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, totta kyllä tästä tosiaan tulee myös mieleen ankka :D Minustakin tämä on kultaisena meille just niin passeli.

   Poista
 5. Aivan ihana! Tykkään linnusta myös mustana, mutta istuu kullanvärisenä teille todella hyvin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top