Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Täydellistä maalisävyä metsästämässä!

Olemme jo pidempään olleet sitä mieltä, että meidän makuuhuoneen seinät tuntuvat liian viileän sävyiseltä. Tykkään kovasti tuosta tämän hetkisestä mintunsävyisestä tapetista, mutta jotenkin se ei vaan istu meidän makkariin. Viileä väri tekee makuuhuoneesta jotenkin liian kylmän ja kolkon tuntuisen. Uutta maalia siis kaivataan kipeästi, mutta mikä ihmeessä olisi se oikea sävy. 

Uuden sävyn valinta onkin tuottanut melkoista päänvaivaa, koska haluan että uusi sävy osuisi nappiin eikä heti tarvitsisi olla harmittelemassa pieleen mennyttä valintaa. 

täydellinen maalisävy makuuhuoneeseen

Teippailin maalilastuja huoneen pimeimpään kohtaan ja siinä niitä sitten ollaan katseltua eri vuorokaudenaikoina. Kuten kuvasta varmasti arvaatte niin uusi sävy tulee olemaan huomattavasti nykyistä lämpöisempi ja sävy tulee olemaan vaaleanpunaiseen taittava. 

Harmoninen lämmin sävy näyttää varmasti ihanalta meidän lakattujen ovien ja puisten huonekalujen kanssa. Myös keltainen yhdistettynä hentoon vaaleanpunaiseen on aina toimiva väriyhdistelmä, sitä samaa väriparia on nähty jo meidän olohuoneessa.

makuuhuoneen maalivalinta

makuuhuoneen sävyt

täydellinen maalisävy makuuhuoneeseen

Olemme myös pohtineet josko nikkaroisimme meille ihan oikean sängynpäädyn ja tuo sängyn yläpuolella oleva hylly saisi muuttaa toisaalle. Olen ideoinut sellaista hieman korkeampaa ja leveämpää sängynpäätyä, minkä päälle saisi laitettua esineitä ja tauluja nojailemaan. Mahdollisesti niin korkeaa, että seinävalaisimet myös kiinnitettäisiin siihen sängynpäätyyn. 

Tämä idea saa kuitenkin vielä jalostua, katsotaan ensin miten paljon makuuhuoneen tunnelma muuttuu seinien uuden sävyn myötä. 

täydellinen seinien sävy makuuhuoneeseen

Tänään meidän olisi tarkoitus tyhjentää makuuhuone ja huomenna lähdemme maaliostoksille, sillä olemme nyt valintamme tehneet. Toivon todella, että pitkä harkinta tuotti toivotunlaisen lopputuloksen ja valitsimme oikean sävyn.

Osaatko arvata mihin sävyyn päädyttiin? Onko uusi sävy Paviljonki, Näsiä, Keisarinna, Neito, Riviera, Pirtelö vaiko mahdollisesti Nukke?

Leppoisaa sunnuntaita ja toivottavasti pian pääsen näyttämään teille lopputuloksen <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Täällä suunnitelmissa on pirtelön värinen eteinen, joten kannatetaan sitä 😃. Kannatetaan sitä niin näkisi lisää kuvia siitä sävystä. Olin kysymässä tuota mintun vihreän sävyä, mutta olikin tapetti😃

  VastaaPoista
 2. Maalaaminen on terapeuttista

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/monitoimiflexi.html

  VastaaPoista
 3. Neito, pirtelö ja nukke ne meidänkin seinällä värilastuina roikkuivat ��

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top