Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Viimeisiä viedään!

kukkaterapiaa

dahliat

upea kukkakimppu

sisusta väreillä

kodikas koti

Kynttilöiden loisteessa

hyggeillään kotona


Eletään jo lähes lokakuun puoliväliä ja silti vieläkin ulkona riittää kukkia kerättäväksi. Tälle viikolle on ennustettu yöpakkasia ja siitä pelästyneenä kävin keräämässä suuren kukkakimpun sisälle. En halunnut  nähdä sitä, että upeat gladiolukseni ja dahliani olisivat kylmettyneet ulkona. Niistä on paljon enemmän iloa sisällä, muutenkin tänään on ollut kovin harmaa päivä ja mikä olisikaan parempi päivän piristys kuin kaunis kukkakimppu. Siihen, kun lisätään vielä kynttilöiden luoma kaunis valo.

Keräsin kimppuun myös heiniä ja en kyllä yhtään muistanut, että niitä rakastaa meillä joku muukin kuin minä. Nimittäin ennen kuin ehdin edes kameraa hakea, oli meidän Kaapo jo napostellut ensimmäiset heinänpäät parempiin suihin. Heinät saivat siis lähteä takaisin ulos, mutta sainpahan niistä edes joitain kuvia muistoksi. Onneksi sentään kukat ja viherkasvit eivät meidän kissoja kiinnosta, siitä olen todella kiitollinen.

Syksy on kuin tehty sisällä nautiskelulle, kupponen kuumaa, viltti, hyvä kirja, kissa kainaloon ja sohvalle pötkölleen. Kesän kiireet ja puuhat on takana ja voi vaan rauhassa olla möllöttää. Voiko olla mitään parempaa ja rennompaa. Täytyy yrittää huomata ne jokaisen vuoden ajan parhaat jutut, pimeässä vuoden ajassa on kuitenkin ihan oma taikansa. Vaikka olen kesänlapsi niin olen vuosi vuodelta oppinut nauttimaan myös niistä synkistä ja pimeistä päivistä. 

<3 Pauliina 

Kommentit

 1. Hetken jo luulin, että Kaapo ihasteli kukkia, mutta hänellä olikin muita intressejä.

  VastaaPoista
 2. Oi, miten kaunista - sekä kimppu että sisustus! Kierrätystä parhaimmillaan, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat taas kerran ja järjettömän kokoinen dahlia. Mahdatko muuten tietää sohvapöytäsi valmistajaa? Terkut Pirkanmaalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Dahlia kasvoi kyllä ihan käsittämättömän suureksi, aivan ihanan näköinen <3 Sohvapöytä on 60-luvun lopulta ja se on Eimi kalusteen tekemä.

   Poista
 4. Vielä kesä viihtyy maljakossasi. Olen myös pitänyt itseäni kesänlapsena, mutta nykyään tuntuu, että siirryin aina sen vuodenajan lapseksi, jossa eletään. Eilen viimeksi oikein sydämeni sykähteli, kun ajelin maaseudulla ja aurinko toisti syysruskan sävyjä. Niin kaunis on maisema ja luonto nyt. Ja ilma on kuulas ja raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomattoman pitkään olen saanut nauttia oman pihan kukista. Mulla taitaa nykyään olla ihan sama juttu, kaikki vuodenajat on niitä lemppareita :D Paitsi ihan pimeimmät talvi kuukaudet ovat mulle hankalia.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top