Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Syksyn värejä olohuoneessa!

syksyinen sisustus

Syksy ja syksyinen värimaailma viehättää minua tällä hetkellä kovasti, hiljalleen täällä etelässäkin alkaa näkymään ruskan värejä. Luonnon innoittamana päätin alkaa tuomaan sykyisiä sävyjä jo sisustukseenkin. Kaivoin kaapista viime vuonna hankkimani kullankeltaisena hehkuvat samettiverhot ja ripustin ne olohuoneen ikkunoihin. Kertaheitolla tuli olohuoneeseemme syksyisempi tunnelma. Sovitin olohuoneeseen makkarissa ollutta pehmeän pörröistä villamattoa ja se näyttääkin tässä huoneessa oikeastaan ihan todella hyvältä, vaikka ajattelin sen olevan aivan liian pieni tähän suureen huoneeseen. 

Sohvalle vaihdoin muutaman tyynynpäällisen, sytytin kynttilät ja napsautin askartelemani koristevalosarjan päälle. Näillä pienillä muutoksilla on meidän olohuone valmiina syksyyn ja lempeisiin koti-iltoihin. 

syksyinen sisustus

Pehmeä pitkänukkainen villamatto teki koko huoneeseen niin lämpöisen ja ihanan tunnelman. Tämän maton päällä on ihana tepastella niin meidän ihmisten kuin myös kissojen. 

syksyinen sisustus

Viherkasvit viihtyvät loistavasti tässä olohuoneen eteläänpäin suuntautuvalla ikkunalla. Meillä on olohuoneessa valtavasti viherkasveja, mutta minun makuun ei yhtään liikaa. Kasvit tuovat niin ihanaa kodikkuutta ja tykkään, että viherkasveja on paljon niissä tiloissa missä eniten oleskellaaan. 

Ihana äitini kutoi kauniin syksyn väreissä hehkuvan tyynpäällisen meille jo kesällä, mutta nyt se sopii väreiltään tähän huoneeseen aivan loistavasti. Ihanaa, kun lähipiirissä on näin taitavia ihmisiä, koska kutominen ei todellakaan kuulu minun vahvuuksiini. 

syksyinen sisustus

olohuone samettiverhot

sametti eläimet

olohuone samettiverhot

Hassua miten koko huoneen fiilis vaihtuu ihan totaalisesti, pelkästään tekstiilejä vaihtamalla. Onneksi ei tarvinnut täsäsäkään muutosvimmassa lähteä ostoksille. Olohuoneessa aiemmin ollut matto päätyi toisataiseksi meidän ruokailutilaan, siitä lisää myöhemmin.

Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!

<3 Pauliina

Kommentit

Lähetä kommentti

back to top