Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kaapon synttärit + kisujen kuulumisia!

kissanpäivät

On aika juhlan ja herkkujen. Tänään nimittäin juhlitaan meidän suloista ystäväämme, Kaapoa.
Meidän juniorimme täyttää tänään kaksi vuotta. Olen niin onnellinen, että tuo ihana harmaa nelijalkainen otus asuu luonamme. Niin paljon ihania hetkiä ja iloa on Kaapo meidän elämäämme tuonut. Kaapo tuntuu ilahduttavan monia myös valokuvissa, onhan tämä kisu nyt ihan todella valokuvauksellinen ja mikä parasta Kaapo myös viihtyy loistavasti kameran edessä. On varmasti sanomattakin selvää, että meidän Kaapo tosiaan haluaa olla aina paikalla siellä missä tapahtuu.
Se on kyllä ihana juttu, meillä olisi paljon tylsempää ilman näitä auttavia tassuja.


Kaapon persoona on lumonnut meidät täysin. En olisi koskaan arvannut, että siitä pienestä karvapallosta, jonka pari vuotta sitten kotiin toimme tulisi näin ihmisläheinen ja rakastava otus. 
Onnea on ihanat pehmeät tassut, jotka aamuisin tulevat tökkimään, puhumattakaan siitä ihanasta kehräyksestä. Ei tämän suloisempaa herätyskelloa voisia toivoakaan. 
Kaapo olet aarre, onnea sinulle rakas <3 

diy kissanpeti

Tässä synttärihumun lomassa on myös hyvä pitkästä aikaa kertoa meidän kisujen kuulumisia. Alussahan Kerttu ja Kaapo ei tullut toimeen ei sitten ollenkaan. Samassa tilassakin oleilu sai Kertun murisemaan ja ahdistumaan. Pelkäsin, että nämä kaksi ei koskaan voisi tulla toimeen keskenään, mutta onneksi aika on tehnyt tehtävänsä. Ei ehkä nyt vieläkään voi sanoa, että kisut olisivat parhaat kaverit keskenään, mutta kuitenkin kaikki päivittäiset toiminnot voidaan jo tehdä sulassa sovussa.

Kaapo yrittää kaikin keinoin saada meidän vanhan leidin mukaan riehakkaisiin leikkeihin ja se ei oikein Kerttua kiinnosta. Jos Kaapo on rauhallinen, niin silloin Kerttu käy välillä puskemassakin ja saattaa jopa vahingossa erehtyä antamaan pienen pesuhetken. Nämä pienet hetket, kun kisut ovat yhdessä ja lähekkäin, saavat minut aina niin iloiseksi. Ihanaa huomata, että Kerttu ei enää ahdistu Kaapon läsnäolosta. Eli päivä päivältä mennään parempaan suuntaan.

Pakko kyllä todeta, että meidän koti ei tuntuisi kodilta ilman meidän suloisia karvaisia ystäviämme.
Tulen niin onnelliseksi seuratessani kisujen touhua ja temmellystä.

Meille tulee kohta vieraita nauttimaan Kaapon synttäritarjoiluista. Nyt toivottelen siis teille kaikille ihanaa lauantaita <3

<3 Pauliina

P.S. Jos Kaapon seikkailut kiinnostaa niin ota ihmeessä seurantaan Kaapon oma Instagram-tili Kaapothecatxx

Kommentit

 1. Voi kun ihana Kaapo kisu!!! Niin kuvauksellinen ja todella komea kisuli! Oikein lämpimät onnittelut 2-vuotiaalle Kaapolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapo on kyllä oikea hurmuri <3 Kiitos onnitteluista <3

   Poista
 2. Eeviksenkin mielestä Kaapo on ihana. Onnea linssiluteelle!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja rapsutuksia ihanalle Kaapolle

  VastaaPoista
 4. Kaapon silmät vangitsevat�� Kauniita kisuja ja ihana persoonallinen koti!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 2-vuotiaalle Kaapolle. Pusuja ihanalle karvakasalle kuin myös Kertulle:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top