Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Sohvarakkautta

*Kaupallinen yhteistyö: Hakola

Meille sohva on huonekalu, jonne on ihana heittäytyä illalla pitkäkseen, kun päivän touhut on saatu päätökseen. Olen niin tyytyväinen, että usein saamme myös meidän kisut löhöilemään meidän kanssa. Siksi olenkin onnellinen, että nyt se on täällä meidän uusi ihana sohva. 

Sohva on suomalaisen Hakola huonekalutehtaan Lazy velvet. Tämä sohva on ihan täydellinen istua ja mikä parasta se on samettia, se on juuri se materiaali mitä pelkäsin kissatalouteen hankkia.
Niin monia ihmisiä tämän asian tiimoilta haastateltuani, piti myöntää, että olin ollut aivan väärässä. Nimittäin sametti on erittäin hyvä valinta kissatalouteen, varsinkin tälläinen hyvälaatuinen sametti, joka ei ime karvoja itseensä vaan jopa suorastaan hylkii niitä. Tähän kankaaseen ei myöskään kissankynnet pysty, tämä on niin sileä, että siitä ei saa otetta. Lisäksi on todettava, että tästä on todella helppo imuroida pölyt ja karvat pois, siis suorastaan täydellinen valinta lapsi- tai eläinkotiin.

Tämän sohvan syleilyssä on ihana löhöillä, niin ihana että olen jo kerran onnistunut nukahtamaan siinä pötkötellessäni. Istuinsyvyys tässä sohvassa on juuri täydellinen siihen, että kaksi aikuista mahtuu helposti ja mukavasti siinä pötköttelemään.

hakola lazy velvet

hakola lazy velvet

Lazy velvet-sohvaa on saatavilla kaiken kaikkiaan kahdeksalla eri sävyisellä sametilla. Ensimmäisissä kuvissa on tummanvihreä Musone sametti, minusta tämä sävy on aivan ihastuttava ja käy yhteen loistavasti huoneen muiden värien kanssa. Tykkään myös kovasti siitä, että tämä kangas on hieman kiiltävä, pieni kiilto tekee tummanvihreästä sävystä entistäkin dramaattisemman. 

Hakolan kaikki sametit on vesipestäviä ja sohvaan on todella helppo vaihtaa pääälliset. Sillä päälliset on kiinni tarroilla ja meillä ensikertalaisillakin meni päällisten vaihtamiseen vain n.15 minuuttia. 
Päällisten vaihtaminen ei siis todellakaan ollut kovin vaivalloista puuhaa. 

tummanvihreä samettisohva

samettisohva

vihreä samettisohva

hakola lazy velvet

tummanvihreä hakola lazy


Tummanvihreä sohva toi hempeissä kesäväreissä ja valossa kylpevään olohuoneeseen todella paljon ryhtiä ja särmää. Mutta kuinkas sitten käykään, kun sohvaan vaihdetaan täydellisen hempeät vaaleanpunaiset samettipäälliset. Olohuoneesta tulee kertaheitolla kuin karkki. 
Pastelliset sävyt suorastaan hehkuvat kilpaa auringon kanssa. 

Vaaleanpunainen Aura samettikangas on sävyltään täydellinen mansikkapirtelö. Niin herkullinen, että  melkein tekisi mieli maistaa. 
vaaleanpunainen samettisohva

hakola lazy velvet

hakola lazy velvet

Minusta on mahtavaa, että tähän laadukkaaseen, suomessa valmistettuun sohvaan, saa hankittua irtopäällisiä. Varsinkin tälläiselle vaihtelunhaluiselle ihmiselle se on todella tärkeä asia. Ei ole mitään järkeä vaihtaa koko sohvaa mielen muuttuessa, on paljon ekologisempaa hankkia vain uudet päälliset. Päällisiä vaihtamalla koko huoneesta tulee taas kokonaan uuden näköinen.

Jos ihastuitte tähän sohvaan tai jokin muu upea tuote suomalaisen Hakolan(klik!) valikoimista kiinnostaa, niin iloksenne voin ilmoittaa, että koodilla KELTAINENKAHVIPANNU15, saatte -15% alennusta koko Hakolan verkkokaupan valikoimista. Koodi on voimassa 23.6. saakka.
Itseäni houkuttaisi hankkia keittiön ikkunaan heidän Riippu-hylly, siihen saisi niin kätevästi istutettua yrtit ja kasvit.

Hakola on Jurvassa sijaitseva suomalainen perheyritys ja kaikki heidän tuotteet valmistetaan edelleen Suomessa. Heille on sydämenasia, että tuotteet valmistetaan vastuullisesti, luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Hakolan sivuilta(klik!) voit lukea, kuinka tämä meidänkin sohva on valmistunut.
Itse tykkään kovasti siitä, että yritys kertoo tarinan tuotteen takana. Siitä mistä mikäkin raaka-aine on peräisin ja kuka tuotteen valmistaa.

Mitäs tykkäätte? Eikö vain olekin aika herkullinen samettisohva. Ainoa ongelma tässä on, että nyt en osaa päättää kumman värisenä sohvan nyt pitäisin.
Kertokaahan kumman värisellä sohvalla sinun mielestäsi meidän olisi ihana pötkötellä?

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Niin ihana, ehkä jonain päivänä meillekin. Todella ihanat kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi <3 Tämä on kyllä ihan täydellinen meille. Vaikka sohva on uusi niin minusta tässä on ihanaa 50-luvulle tyypillistä siroutta <3

   Poista
 2. Ihana sohva, molemmissa sävyissä! :) Sametti on kyllä suht helppohoitoinen, mutta meillä kisut, etenkin nuorempi, on kyllä saanut reilusti kynnenjälkiä aikaiseksi Hakolan samettiseen rahiin. :( Onneksi siihen saa vaihtopäällisiä, niin voi vaihtaa, kun menee vallan järkkyyn kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi ei, meillä ei edes yritä raapia, Kaapo kerran koitti kynsiään, mutta ei onnistunut saamaan otetta ollenkaan. Onneksi tosiaan vaihtopäällisiä on saatavilla niin ei mene koko rahi uusiksi.

   Poista
 3. No nämähän on selkeästi talven ja kesän päälliset. Eli puolen vuoden välein värin vaihto. Mielettömät värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MÄ myös rakastan näitä värejä, kummatkin päälliset niin täydelliset meidän kotiin <3

   Poista
 4. aivan upeat :) omaan makuun vihreä ehdottomasti mutta jotenkin tuo vaaleanpunainen näyttää ihanan freessiltä kesäksi! eli ehkä syksyllä sit jo vaihtoon päällinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelen, kesän saa olla vaaleanpunaiset ja syksyllä sitten nuo upeat vihreät <3

   Poista
 5. Jos yksi pitää valita, valitsisin vihreän.

  VastaaPoista
 6. Minä valitsin Lazy Velvetin juuri tuolla vaaleanpunaisella Aura-sametilla ja joka kerta sen nähdessäni olen erittäin tyytyväinen sohvaan. Se on vaan niin ihana!
  Kuvissa näkyy ihana matto, mistä se on hankittu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä aivan ihana sohva, olen myös ihan todella tyytyväien valintaamme <3
   Matto on tilattu Rugvistasta <3

   Poista
 7. Aivan ihana sohva sekä vihreänä, että vaaleanpunaisena. Oi oi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aika herkku <3 Olen aivan rakastunut tähän <3

   Poista
 8. Vihreä on ehdottomasti minun suosikkini!

  VastaaPoista
 9. Olen jotenkin onnellinen, että päädyit Hakolan sohvaan. Väreistä vihreä antaa ryhtiä vaaleanpunaisten tekstiilien kanssa. Minulla ei vielä Hakolan tuotteita ole, mutta nojatuolin aion jonain päivänä hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuuulla, minä olen myös onnellinen tästä päätöksestä. Sohva on juuri niin täydellinen kuin ajattelinkin sen olevan <3

   Poista
 10. Vihreä korostaa upeasti kasvien värejä. Ehdottomasti oma suosikki <3

  VastaaPoista
 11. Onko mitään uutta etukoodia? Olisin niin halunut sohavn kotiin itsellenikin ��

  VastaaPoista
 12. Jääkö samettiin helposti jäljet istumisesta? Pitääkö silitellä niitä kädellä tms pois

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top