Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kylässä ihanassa kodissa!

Sain viime viikonloppuna yöpyä upeassa kodissa. Tämän mielettömän tunnelmallisen kodin pihaan, kun asteli niin tuntui, että oli saapunut paratiisin, niin suloinen pihakäytävä johdatti meidät kotiin, joka on sisustettu todella taidokkaasti. Asuuhan tässä kodissa todellinen tee-se-itse-nainen, nainen jolla ei todellakaan ole peukalo keskellä kämmentä. Teistäkin varamasti moni lukee hänen ihanaa blogiaan, jos ette lue niin suosittelen korjaamaan asian välittömästi.
Yökyläilimme siis ihanan Maran ja hänen perheensä luona, Mara kirjoittaa blogia Diagnoosi sisustusmania, enkä kyllä osuvampaa nimeä hänen blogilleen keksisikään. 

Maralta ei tosiaan ideat lopu kesken, hän on rakentanut kotiaan niin mielettömän luovalla otteella, että ei voi muuta kuin ihailla. Tässä kodissa todellakin hyvät ideat, yhdistettynä upeaan toteutukseen ovat paljon tärkeämpiä kuin eurot. Napsin ihan hirmuisen määrän kuvia ja yritin niistä valita tänne ne kiinnostavimmat ja kauneimmat. 

keittiön ruutulattia

makuuhuone

vanha kaappi


maalattu ruutulattia


Porstualta löytyy Maran pieni, mutta sitäkin suloisempi keramiikkakauppa, kuvauspäivänä puoti oli tosin melko tyhjä, kun myytävät oli kiikutettu Parolan rompetorille.
Porstualta löytyy myös tosi kaunis  ja varmasti myös erittäin toimiva kierrätyspiste.
Me saimme viettää yömme tässä ihanassa asuntovaunussa, tämä vaunu on kunnostettu aivan juurta jaksaen ja todella hyvällä maulla. Tälläinen vanha suloinen, rakkautta ja hellää hoivaa kaipaava asuntovaunu olisi niin ihana projekti itsellekin, vielä jonain päivänä haluan remontoida meille oman vaunun. Viimeistään sitten eläkkeellä, kun kaikki muut meneillään olevat projektit on saatu valmiiksi. 
Rakastan niin näitä kaikkia ihania vanhoja tavaroita, joita Mara on kotiinsa haalinut. On niin upeaa, kun vanhat esineet heräävät taitavissa käsissä uuteen kukoistukseen. 

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista viikonloppua!

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Hurmaava tunnelma! Olipa ihana visiitti teillä! Kesäterveisin Tuija

  VastaaPoista
 2. Tämä Maran blogi on kiva ja heidän koti ihana. Niin, ja tuo asuntovaunu. <3

  VastaaPoista
 3. Olohuoneen katto on aivan kauhean tumma ja varmasti imee kaiken valon.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköistä! Nyt tuli yksi uusi blogi meikäläisen lukulistalle :)

  VastaaPoista
 5. Aika paljon kaikenlaista sekalaista rompetta. Eri aikakausien tavaroita voi yhdistellä sievemminkin. Liika on liikaa keräilyssäkin.

  VastaaPoista
 6. Pitkään olen jo seurannut kyseistä blogia ja ihaillut kodin kauneutta. Kodissa vallitsee varmasti ihana tunnelma, kun mitään ylimääräistä rumaa "muovirompetta" ei ainakaan kuvien perusteella pyöri pöydillä :) Ihaltavaa, miten joku osaa rakennella niin kauniita huonekaluja aivan itse.

  VastaaPoista
 7. Parasta minusta on heillä tuo kuvista välittyvä tunnelma,joka on ihan maaginen,ulkona sekä sisällä😳

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top