Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Eteisaulan uusi tapetti!

Kaupallinen yhteistyö: Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola

Tapetilla uutta ilmettä
nopea remontti

Nyt on vihdoin aika esitellä teille meidän uudistunut ihana eteisaula. Tila johon en oikein koskaan ole ollut tyytyväinen, mutta onneksi tähän tilanteeseen tuli nyt muutos. Tämä eteisaula oli aiemmin vain sellainen ohikulku paikka, johon ei oikein edes halunnut kiinnittää mitään huomiota. Tilan vanha tapetti oli makuuni liian moderni ja jotenkin muutenkin tämä kohta kodissamme oli vähän sellaisen keskeneräisen tuntuinen. Nyt eteinen sai ihan mielettömän kauniin uuden tapetin ja sen myötä tuli tarve sisustaa tämä tila muutenkin kutsuvammaksi ja kauniimmaksi. 

Uusi tapetti löytyi Pihlgren ja Ritolan mallistosta ja se on Ritva Kronlundin suunnittelema kaunis Perhonen uudessa upeassa värissä. 
Tapetin myötä meidän eteisestä tuli minusta aivan mielettömän ihana ja tämä uusi tapetti sopii upeasti vanhan hirsitalomme henkeen ja tyyliin. Valitsimme tapetin niin sanostusta erikoiserästä. Eli Tapettitehdas on ottanut vanhoja malleja tuotantoon ihan uudenlaisella värityksellä. Tämä on minusta ihan loistava idea, näin saadaan upeat vanhat mallit heräämään uuteen kukoistukseen. Minuun kolahti heti tämä pastellinsävyinen perhonen ja myös lukkokuosinen tapetti upeassa vaaleanpunaisessa sävyssä voisi helposti löytää paikan kodistamme. 

Erikoiserissä voi olla myös kokonaan uusi malleja, kannattaa siis pitää silmällä mitä ihanuuksia sieltä löytyy. Erikoiserien mallit löytyvät täältä! 

remontti pienellä budjetilla

pienen budjetin remontti

Minusta on ihanaa, että taas yksi kohta kodistamme on tapetoitu Suomessa valmistetulla kauniilla paperitapetilla. Jotenkin rakastan näissä tapeteissa eniten sitä, että näistä todella näkee ja tuntee sen käsintehdyn jäljen. Tapetteja ei voi edes verrata massatuotantona valmistettaviin tapetteihin.  Pihlgren ja Ritolan tapetit tosiaan valmistetaan edelleen samoilla vanhoilla tekniikoilla, kuin yrityksen alkuaikoina 1930-luvulla. Olisi mahtavaa päästä joskus ihan paikan päälle katsomaan, kun näitä tapetteja valmistetaan.

remontti pienellä budjetilla

Tämä ihana perhostapetti sopii minusta ihan loistavasti yhteen vierashuoneen kirsikkapuu tapetin kanssa. Molemmissa on kaunis pastellinen sävymaailma. Kirsikkapuu tapetti oli muuten ensimmäinen tapetti, jonka kotiimme valitsin ja valinta oli kyllä ihan nappi,  se näyttää vieläkin minusta aivan ihanalta. Olen aina rakastanut näkymiä huoneesta toiseen, minusta on mielenkiintoista nähdä erilaisia pintoja ja värejä samaan aikaan. On myös ihana miettiä huoneiden keskinäistä yhteensopivuutta ja toisaalta taas rikkoa rajoja. 

perhonen tapettitehdas

perhonen pihlgren ja ritola

Tässä valitsemassamme tapetissa on mielestäni aivan täydelliset värit, mintunvihreä ja koralli ovat molemmat niin tätä päivää. Mutta toisaalta taas niitä on löytynyt kodeista myös 50-60-luvuilla. 
Raikkaat pastelliset sävyt raikastavat tilan kuin tilan. Varsinkin tälläiseen muuten aika pimeähköön eteistilaaan tapetti toi mukanaan juuri sitä kaivattua raikkautta ja valoisuutta. 
Tapetti korostaa myös upeasta tummaa lakattua kattoa. 

pienen budjetin remontti

tapetilla sisustaminen

Tästä eteisaulan nurkkauksesta on tullut remontin jälkeen sellainen paikka, jonne tykkään istahtaa työpäivien jälkeen rentoutumaan. Tässä on ihana katsella seiniä ja vaan olla ja ihmetellä.  Näiden tekemiemme muutosten jälkeen, tämä tila minusta suorastaan heräsi henkiin. 

Kyllä meidän nyt kelpaa, enää ei tarvitse sulkea silmiään tämän tilan nähdessään vaan voi pysähtyä ja ihmetellä sitä kuinka kaunis tästä eteisaulasta oikein tulikaan. Kuinka monta kertaa olen jo sanonut, että minä rakastan tätä uutta tapettia!!

pastellinsävyinen tapetti

tapettitehdas tapetti

perhonen tapetti

Paperitapetit sopivat minusta upeasti meidän vanhan talon henkeen, mutta myös moderniin taloon ne tuovat ripauksen sitä ihanaa menneen ajan tunnelmaa. Jos mietitte kuinka tapetti sopisi teidän kotiin ja värimaailmaanne, niin kannattaa tilata ennen lopullista päätöstä mallipala mieluisesta tapetista. 
Sen kanssa on helpompi hahmottaa kuinka tapetti sopii juuri teidän tarkoitukseenne. 
Mallipalojen tilauskaavake löytyy täältä!

Mitäs tykkäätte tapetista ja uudistuneesta eteisaulastamme?

Ihanaa ja leppoisaa sunnuntaita <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Ihanat tapetit, ja minä en ole ollenkaan tapetti-ihminen! Miten hienosti perhonen sointuu räsymattojen kanssa. Pitää alkaa miettiä oman 80- luvun talon makuuhuoneiden tapetointia, ja keittiön vähäiset pinnat tarvitsisivat myös jotain uutta. Terveisin Eevis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minusta tapeteilla saa aikaan niin ihana tunnelman ja kuoseista varmasti löytyy jokaiseen kotiin sopivia <3

   Poista
 2. Hieno katto, mikä materiaalina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on talomme alkuperäinen ja se on vaneria, joka on lakattu <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen niin tyytyväinen tähän valintaamme <3 Rakastan niin tätä näkymää <3

   Poista
 4. On kyllä niin ihanan näköinen kokonaisuus jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, en kyllä voisi olla tyytyväisempi tähän lopputulokseen <3

   Poista
 5. kiva tuo "emännänkaappi"ja tapetti sopii tilaan kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itse asiassa vanha hammaslääkärin instrumenttikaappi <3

   Poista
 6. Oi, miten kaunis tapetti. Ja, etenkin tuo nurkkaus kutsuu istumaan ja lukemaan korituoliin jotakin ihanaa lehteä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minusta täsät koko eteisestä tuli tämän tapetin myötä ihan täydellisen kutsuva ja ihana <3

   Poista
 7. Minäkin panin merkille räsymattojen ja tapetin sävyjen yhteensopivuuden! -Saga-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top