Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vuoden 2019 parhaat kirppislöydöt + niiden ostopaikat

On aika esitellä kuluneen vuoden parhaat kirppislöydöt. Tänä vuonna kävin kirppiksillä ehkä vähemmän kuin koskaan aiemmin ja siihen asiaan haluan kyllä ensi vuonna tehdä muutoksen. Haluan etsiä lisää aikaa tälle rakkaalle harrastukselleni. Aina kirppikseltä ei edes tarvitse löytää mitään kotiin viemisiä, on vaan niin ihana hypistellä tavaroita ja ihmetellä mitä kaikkea kummallista tavaraa maailmassa onkaan tehty. Siitä hypistelystä tulee vielä enemmän se fiilis, että ei halua ostaa mitään turhaa tavaraa uutena kaupasta, sitä tavaraa kun on jo kirppikset ja kierrätyskeskukset pullollaan.

Edullisten aarteiden löytäminen on ehkä kokoa ajan vaikeampaa, mutta kyllä niitä helmiä silti osuu kohdalle, kun vaan jaksaa tarpeeksi ahkerasti etsiä ja kierrellä.

Tämän vuoden parhaista löydöistä esittelyyn pääsee ensimmäisenä, upea vintage string-hylly, jonka löysin loppu kesästä Juthbackan markkinoilta. Nämä  suuret markkinat, jotka järjestetään joka vuosi elokuun loppupuolella Uusikaarlepyyssä ovat todellakin käymisen arvoinen tapahtuma. Tätä tapahtumaa voin suositella kyllä lämmöllä, en ole sieltä koskaan joutunut lähtemään kotiin tyhjin käsin.

parhaat kirppislöydöt

paras kirpputori

Seuraavana esittelyyn pääsee upea 50-luvun lehtiteline, jonka nappasin mukaani Salosta kirpputori Aarresaaresta. Salossa on monta mahtavaa kirppistä, joista minun täytyy tehdä uudelleen päivitetty lista teille, sillä siellä on muutama kirppis lopettanut ja uusia tullut tilalle.

parhaat kirppislöydöt

parhaat kirpputorit

Harjavallasta Kirppis Keisarinnasta meille löytyi upea vanha arkistokaappi. Tämä kaunotar oli silloin puoleen hintaan, eikä kustantanut kuin 20 euroa. Ihan mahtava löytö ja mikä parasta, täällä on pysyneet työpaperini hyvässä järjestyksessä. 

parhaat kirppislöydöt

parhaat kirppislöydöt

Kesäisellä kirppisreissulla Eurassa puolisoni huomasi tämän upean jalkavalaisimen, jossa on ihana pieni pöytä ja jaloissa kauniit messinkiset ykstyiskohdat. Varjostin oli vaan vähän ruma ja tein tähän myöhemmin itse mehupilleistä, tämän kullanvärisen varjostimen. Tämä valaisin löytyi Eurasta kirpputori Pehtoorista. Varjostimen tekemisestä löydät juttua täältä(klik!)
 
parhaat kirppislöydöt

Huittisten Osto-ja myyntiliike tähtiostiksesta hankin työhuoneeseeni kauniin hyllyn. He taitavat nykyään myydä tuotteita lähinnä tori.fi:n välityksellä. 

parhaat kirppislöydöt blogi

Seuraavana esittelyyn pääsee aarre, jonka rakas ystäväni Laura Sateenkaaria ja serpentiiniä-blogista minulle löysi. Tämä oli siksi niin mainio löytö, että tämä muskotti-purkki täydensi Arabian maustepurkki kokoelmani. Minusta nämä purkit on niin suloisia tuolla keittiön hyllyllä ja mustavalkoinen Esteri Tomulan kuvio on niin täydellinen.
 
parhaat kirppislöydöt

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä haluan ottaa tähän juttuun mukaan Juthbackan markkinoilta löytämäni peilin ja valaisimet. Minusta nämä viimeistelivät meidän pienen kylpyhuoneen ihan täydellisesti. Kyllä tuolla on kelvannut tehdä aamutoimia. 

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille toivottaa mitä ihaninta vuodenvaihdetta, tavataan taas ensi vuonna <3 

<3 Pauliina 

Kommentit

  1. :O Oi miten upeita löytöjä! Joka ikinen! Kaunis harmonia teillä. Me ollaan yhä vähemmän kirppareilla kuljettu kuluneen vuoden aikana, kun koti on jo niin täys ja tavaraähky on alkanut vaivata. Joskus se isompikin tila täyttyy, pakko todeta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiito ihanista sanoistasi <3 Mulla täällä vähän sama homma, että tavaraähky vaivaa, mutta rakastan silti kirpppiksillä kiertelyä, täytyy vaan muistaa laittaa löytöjen tilalta aina jotain vanhaa kiertoon.

      Poista
  2. Upeita löytöjä, teillä on silmää sisustaa kauniisti ja osaat ottaa ihania valokuvia! Blogistasi tulee hyvä mieli. Salon kirppislistaa odotellessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla, kiitos. Tuli tosi hyvä mieli kommentistasi <3 Yritän ensi viikolla saada Salon kirppislistan tehtyä.

      Poista
  3. Aivan mahtavia löytöjä! Ja tuo teidän koti on niin upea - hienoja yksityiskohtia ja isompia kokonaisuuksia <3 Kimaltavaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Eeva, upeaa uutta vuotta myös sinulle <3

      Poista
  4. Kyllä on hienot löydöt! Erityisesti tuo string-hylly ja arkistokaappi. Olen itsekin haeskellut arkistokaappia enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Yleensä teen kyllä löytöni etsimättä yhtään mitään ja jos jotain oikein haluaisi ja etsii, ei löydä millään.
    Oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuosikymmentä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minustakin tuntuu, että mitä vähemmän etsii sitä todennäköisimmin sen etsimänsä löytää.
      Ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3

      Poista
  5. Aivan ihania löytöjä! Itse myös keräilen vanhoja kalusteita ja astioita. Onko sinulle käynnyt koskaan niin, että kalusteen tai astioiden välistä on löytynyt jotain muuta kuten vanhoja markan seteleitä, jotka on aikoinaan piilotettu talteen sinne? Minulle on pari kerta sattunut ja mietin että onkohan tämä kovin yleistä. Siis ihan muutamasta kympistä vaan puhun.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top