Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Blogini luetuimat jutut kautta aikojen!

vanhan talon sisustus

vanhan talon sisustus
 
Vuosi lähenee loppuaan ja on myös minun blogini synttäreiden aika. Blogini täyttää jo huimat neljä vuotta. 
Olen kirjoittanut yhteensä 483 blogijuttua eli se tarkoittaa vuotta kohden n. 120 tekstiä ja kuukautta kohden n. kymmentä tekstiä. Se on minusta aika paljon se, varsinkin kun bloggaaminen on minulle ihan harrastus päivätyön ohella.
Tästä harrastuksesta on tullut minulle kuitenkin erittäin tärkeä osa elämääni, on ihana kuvata kotia ja kirjoittaa juttuja tänne teidän ihanien lukijoiden luettavaksi. On myös mahtavaa, että olen päässyt tekemään yhteistyötä upeiden yritysten kanssa.

diy ruokakomero

Vaikka välillä minusta tuntuu, että ei ole mitään kirjoitettavaa ja kaikki nurkat on tullut jo kuvattua moneen kertaan, niin silti jostain niitä ideoita aina löytyy. Ja, niin kauan kuin minusta tuntuu, että ideapankkini ei ole tyhjä,  aion blogin kirjoittamista jatkaa.
Huomaan, että kirppisjutut ja erilaiset DIY-projektit, tuntuvat kiinnostavan teitä eniten. Ne ovat myös minun sydäntäni lähellä, joten niitä täällä tullaan varmasti näkemään myös jatkossa.

suosituimmat blogijutut

Nyt haluan jakaa teille uudelleen blogini kaikkien aikojen 5 suosituinta postausta:


 1. Ykkösenä listalle pääsi juttu, jossa listasin minun kymmenen suosikki kirppistäni Suomessa, tämä lista kaipaa kyllä jo päivitystä, joten lupaan tehdä uuden listan ensi vuonna. Jutun päädet lukemaan täältä(klik!)
 2. Toiseksi luetuin postaus on ollut hieman yllättäenkin, juttu minun vuonna 2017 askartelemistani joulukorteista. 
 3. Kolmanneksi yltää meidän ihana ruokakomero. Jos minulta kysytään, niin se on kyllä ollut minusta ehkä paras remonttiprojekti meidän kodissamme. Se on ollut ihan hurjan käytännöllinen ja lisäksi minusta ihan äärimmäisen kaunis tuolla keittiön nurkassa. Jutun ruokakomerosta löydät täältä(klik!)
 4. Neljänneksi luetuimmassa jutussa kerroin teille osallistumisestamme Suomen kaunein koti-ohjelmaan. Tästä ohjelmasta jäi meille aivan ihanat muistot ja tulipahan sillon saatettua monta keskeneräistä remppaprojektia valmiiksi. Mietteitäni ohjelmaan osallistumisesta voit lukea täältä(klik!) Jos ohjelma on mennyt teiltä ohi, niin meidän koti löytyy jaksosta nimeltä: Boheemia rohkeutta, jakso on edelleen katsottavissa MTV3 Katsomosta. 
 5. Viidenneksi luetuin postaus, oli juttu jossa kerroin kotimme koristavan italialaisen Casa facile-lehden sivuja. Näitä lehtijuttuja on hauska selata jälkeenpäin ja tajuta se kuinka moni asia on kodissamme muuttunut. Tämän jutun löydät täältä!
Vanhan talon sisustaminen

Huomenna listaan teille vielä kuluneen vuoden parhaat kirppislöytöni. Sitten alkaakin olla tämä vuosi paketissa. Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille kaikille!

<3 Pauliina
Pstt. Aina saa esittää toiveita, jos haluaisitte, että kirjoitan jostain tietystä aiheesta <3 

Kommentit

 1. Huh, oletpa ollut ahkera kirjoittaja. Itse olen ollut vähän laiskempi, mutta yhtä kaikki, kirjoittelen juuri silloin, kun tulee noita inspiraatio- ja ideahetkiä, en pakkopullana. Samat periaatteet siis täälläkin. Kotinne on todella kaunis ja kiinnostava. Vaikka tyyli on runsas, ihan kaikki on täysin toisiinsa sointuvaa eikä siten mikään kohta näytä yhtään liian täydeltä. Tosi kiva seurata blogiasi ja kotinne pieniä muutoksia - ja erityisesti niitä kirppisjuttuja :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän paljon on kyllä tullut kirjoitettua, vaikka välillä on tuntunut, että olen ollut ihan laiska :D Ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa, kiitos ihanasta palautteesta <3

   Poista
 2. Kiinnostavia tällaiset listaukset, kiitos tästä. :) Teillä on valtavasti upeita koriste-esineitä. Voisiko niistä saada joskus jonkun omat lempparit top 10 listauksen upeiden lähikuvien kanssa? <3 Ihanaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tykkäsit tästä <3 Hurjasti kiitos juttutoiveesta, täytyypäs sellainen kirjoittaa <3

   Poista
 3. Ohhoh, oletpa pitänyt melkoista tahtia yllä! Mielenkiintoisia ja kivoja postauksia kaikki tyynni. Ja kuvat, ne ovat parasta. Kaikkea hyvää vuodelle 2020!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeellisen aktiivinen sitä onkin tullut oltua. Ihanaa, että tykkäät jutuistani ja oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 4. Kun itse en ole niin ahkera edes lukemaan juttuja (kirjoittamisesta puhumattakaan) niin tämä olikin hyvä katsaus, löytyi "uusiakin" postauksia :)

  VastaaPoista
 5. Olen niiiin iloinen , kun löysin nämä sinun sivut. Tuot auringonvaloa päivään.
  Tv Elisa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top