Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Helppo idea joulukorttien askarteluun

Viikonloppuna sain inspiraation askarrella joukortteja. Ajattelin jo, että tänä vuonna minulle ei tule ollenkaan joulufiilistä, kun en ollut vielä ajatustakaan joululle antanut. Nyt sain onneksi niin kivan idean joulukortteihin, että ryhdyin heti tuumasta toimeen ja askartelun lomassa alkoi kadoksissa ollut joulumielikin palaamaan, ihanaa! 
Haluan jakaa teillekin idean näihin helppoihin ja yksinkertaisiin kortteihin.
Täältä (Klik!) näette millaisia kortteja askartelin viime vuonna. 

Tämän vuotisiin askarteluihin tarvitset vain mukilllisen glögiä, hyvää musiikkia ja iloisen mielen, näiden lisäksi vielä muutama apuväline on paikallaan, tarvitset:

- korttipohjia

- sivuleikkurit

- kuumaliimapyssyn

- ohutta rautalankaa

- kultaisen tussin/geelikynän

- muovisia havunoksia tai muita vastaavia

Sitten vain ryhdytään toimeen. Ensin irrottelin muoviset oksat irti toisistaan, osan oksista vääntelin kranssin muotoon ja sidoin ohuella rautalangalla kiinni. Osan oksista käytin ihan sellaisenaan.
Havut kiinnitin korttipohjaan kuumaliimapyssyllä ja tällä kertaa taiteilin jouluntoivotukset ihan vapaalla kädellä, mutta kauniiltahan kortissa näyttäisi, vaikka dymolla naputeltua teksti. Kortit olivat todella helppoja toteuttaa ja yhdessä illassa valmistuikin valtava määrä kortteja. 
Ihanaa olla ajoissa näiden askartelujen kanssa, nyt mieleeni tuli vaikka mitä muitakin kivoja ideoita jouluisiin askarteluhetkiin. 
Jokos te olette päässeet joulufiiliksen, vai onko vielä ihan liian aikaista?
Itse kyllästyn jouluun heti tapaninpäivänä, joten mielummin fiilistelen joulua ennakkoon. 
Kai sitä voisi alkaa jo virittelemään tunnelmavaloja sisälle, marraskuun pimeydessä niitä valoja todella tarvitaan. 

-Pauliina

Kommentit

 1. Kauniita kortteja. :) Miullakin kortit on tehtynä. Joulu on alkanut hiipiä meille jo nyt... Joulukappa vaihdettu keittiöön, kynttilät palavat aina kun ehtii, jouluvalot sisällä ja ulkona, blogin joulukalenteri työn alla. Niin, ja glögiä kuluu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että en ole ainoa ajoissa oleva. Joulua on kiva fiilistellä ennakkoon, koska tosiaan kyllästyn kaikkeen jouluun liittyvään heti tapaninpäivänä :)

   Poista
 2. Ihana idea. Sulla on tosi kaunis käsiala. :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kortteja :) Kyllä täällä jo pikku hiljaa aletaan olemaan melko innoissaan joulusta :D

  VastaaPoista
 4. Hauska idea! :) Tulee ihanan jouluisia kortteja. Itse olen niin huono askartelemaan. Yleensä tulee vaan teetettyä jotain valokuvakortteja. Tosin tänä vuonna mulla on oikeasti hieno ja jouluinen valokuva, josta kortit teetän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin olen vasta viime vuosina innostunut askartelemaan kortteja tai oikeastaan minulla on ollut aikaa askarrella. Valokuvista teetetyt kortit on myös tosi ihania <3

   Poista
 5. Totta, todella kiva idea ja kaunis toteutus. Itsellä vielä kortit tekemättä, ehkä nappaan tämän vinkin omiin joulukortteihini, sas kattoo ny:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämä kortit olivat ihan mahtavia, koska olivat niin nopeita ja helppoja toteuttaa.

   Poista
 6. Hyvä ja yksinkertainen ja helppo idea, seuraavalla vuodella ehkä tallennan idea johonkin kun sit taas ei muista vuoden päästä missä ja mihin ... siis täytyy tallentaa oman blogin kun saan luvan Hyvää joulukuuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat luvan tallentaa blogiisi tämän, kun vaan merkitset idean lähteen <3 Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. kiinnostaa tuo muki,kenen valmistama on,tosi hieno

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top