Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Uusi vuosi ja tapettihaaveita!

Upeaa vuotta 2020 teille kaikille. Olen niin iloinen, että tämä uusi vuosi on alkanut täällä aurinkoisena ja kauniina. Räpsin uudenvuodenpäivänä kuvia aurinkoisesta kodistamme, oli pitkästä aikaa ihana olla kotona valoisaan aikaan ja todellakin nähdä se miten aurinko valaisi kotimme.
Kyllä se vaan on uskottava, kyllä se kevät sieltä hiljalleen tulee. 

Olen todellakin kevään lapsi, olen syntynyt toukokuussa ja huomaan, että todellakin kaipaan valoa enemmän kuin mitään. Varsinkin tälläinen lumeton ja pimeä talvi meinaa ottaa vähän koville ja tuntuu, ettei saa oikein mitään aikaiseksi. Toisaalta joskus se voi olla vaan ihan hyväkin juttu, täytyy välillä vaan osata antaa hetkeksi periksi ja ottaa elämän ihan vaan levon kannalta. Ei kai sitä nyt aina tarvitse niin huhkia ja yrittää suorittaa. 

Tässä tulikin oikeastaan minun tärkein ajatukseni tälle vuodelle, yritän keskittyä tekemään enemmän niitä asioita, joista tulee onnellinen ja hyvä olo. Turha suorittaminen ja sellainen "pitäisi ja pitäisi-ajattelu" saa mennä romukoppaan. 
En siis todellakaan aio tehdä sen kummempia uudenvuodenlupauksia, ei sitten tule ainakaan turhia pettymyksiä. Nautitaan elämästä ja elellään päivä kerrallaan ja tehdä sitä mitä kulloinkin hyvältä tuntuu <3

hirsiseinä sisustus

Meidän kissatkin ihmettelivät kanssani tätä upeaa valoa, joka suorastaan tunkeutui ikkunoista sisään ja tietenkin paljasti sen, että joku on ollut laiska ikkunoiden pesijä. On se kumma, kun se joku ei koskaan hoida hommiaan. Se joku on tainnut tosiaan oppia rentoutumisen jalon taidon. 

olohuoneen sisustaminen

eteisen sisustaminen

Eteisemme saa ihan kohta uuden tapetin, en melkein malta odottaa, että saamme sen seinään. Tähän tulee nimittäin niin ihanan sävyinen ja kaunis tapetti, että tämä tila tulee muuttumaan todella paljon.
Minusta tämä nykyinen mustavalkoinen tapetti on hieman liian modernin näköinen tänne meille ja siksi olen tähän tilaan jo pitkään haaveillut uutta tapettia. Uusi tapetti valittiin Tapettitehtaan mallistosta.   

matto rappusissa

hirseinän sisustaminen

Olen edelleen pohtinut, että pitäiskö tämä meidän olohuoneen hirsiseinä myös peittää ja tapetoida jollain ihanalla tapetilla. Toisaalta tykkään tuosta seinästä tosi paljon, mutta välillä se taas tökkii todella pahasti. Toisaalta, vaikka sen peittäisi, se on helppo ottaa taas uudelleen esiin jos siltä joskus tuntuu. Nykyään on niin monia upeita tapetteja, että haluaisin niitä mahdollisimman paljon koristamaan meidän seiniä. Sillä minusta tapetti jos mikä on ihan mahtava tapa luoda tilaan tunnelmaa. 

hirsiseinä sisustuksessa

vanhan talon tapetit

matto rappusiin

Viikonloppuna meidän olisi tarkoitus mennä vähän kiertelemään kirppiksiä, toivottavasti löydämme jotain ihanaa uutta kotiin. 

Kivaa viikonloppua teille kaikille!

<3 pauliina

Kommentit

 1. Jos minä päättäisin, jättäisin hirsiseinän näkyviin sellaisenaan. Rakastan hirsipintoja ♥ Pidän tuosta teidän eteisen tapetista paljon, mutta totta - liian moderni teille. Kannatan siis sinne uutta tapettia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirsi on kyllä ihana, mutta ehkä sitä vaan aina niin kovin kaipaa vaihtelua. Tämä asia saa jäädä siis edelleen hautumaan. Eteiseen uusi tapetti tulee olemaan todella herkullinen <3

   Poista
 2. Meilläkin se "joku" on ollut laiska, kun ei ole ikkunoita pessyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihanaa, että se "joku" on myös muualla, eikä vaan meillä.

   Poista
 3. Jännityksellä odotan teidän uutta eteisen tapettia. Hirsiseinä puolestaan on minusta kaunis. Mutta ymmärrän hyvin vaihtelunhalun. Itse kun pakkaan olemaan samanlainen, että aina jokin uusi muutos mielessä :) Sen verran kysyisin, että mistä olet ostanut nuo tangot, joilla vintinrapuissa olevat matot pysyy paikoillaan? Haluaisin laittaa meille myös räsymatot rappuun. Pysyykö ne tankojen avulla, vai oletteko vielä lisäkiinnittäneet ne? Kutsuvannäköiset raput, AH ! Tv Elisa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top