Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Löytöjen viikonloppu


Kauniin aurinkoisen viikonlopun voisi toki viettää jotakin hyödyllistä tehden. Esimerkiksi talomme julkisivuremontin parissa, mutta toisinaan on hyvä ottaa rennosti ja tehdä asioita jotka tekevät iloiseksi. Niinpä suuntasimme lauantaina Huittisiin Hirvenpään rompetorille katsastamaan löytyisikö kotiin jotakin kivaa ja kyllä vain kannatti käydä, ihania löytöjä tuli tehtyä. Tapahtuma oli meille uusi tuttavuus ja olin todella yllättynyt miten paljon siellä oli myyjiä ja asiakkaita, tänne menemme kyllä jatkossakin. 

Rompetorille tuttuun tapaan, tavaraa oli ihan laidasta laitaan. Myyjien joukossa oli sekä ammattimyyjiä, että ihmisiä, jotka tyhjentävät varastojaan heille ylimääräisestä tavarasta. Kesän kirppistapahtumat ovat kiehtovia, koska myyjän tapaa paikan päällä ja tavaroista voi kuulla hauskoja muistoja ja tarinoita. Lisäksi on aina tinkimismahdollisuus, itsepalvelukirppiksillä tinkiminen ei oikein onnistu. 

Tänään katsastimme Eurassa kaksi kirppistä, Kirpputori Pehtoorin ja Kirppiscafe kirputtoman. Molemmat ovat siistejä Itsepalvelukirppiksiä, molemmista paikoista olen tehnyt paljonkin löytöjä. Ehdottomasti kannattaa käydä, jos Euran suunnille satutte. 
Kirputtomalta löytyi hyväkuntoinen Antti Nurmesniemen suunnittelema pieni punainen pehtooripannu.
Tämä pannu päätyy lahjaksi, mutta hetken saan ihailla tätä kotonani. Hintaa tällä oli 23€ ja oli minusta edullinen löytö. 


Arabian Kerä-kukkaruukku löytyi kirpputori Pehtoorista. Aluslautanen puuttui, mutta onneksi kotoa löytyi yksi ylimääräinen ja nyt setti on täydellinen. Käyttämättömät ruotsalaiset hedelmäveitset pakkauksessaan löytyivät viidellä eurolla, minun on hieman vaikea vastustaa näitä Teak-vartisia keittiövälineitä. Hiljalleen meillä on kaikki keittiövälineet vaihtuneet näihin kaunottariin. 


Teak-vartiset kakkulapio, leikkelehaarukka ja kastikekauha löytyivät samasta pöydästä kuin hedelmäveitset. Tästä setistä köyhdyin vaivaiset kaksi euroa. 


Arabian puhalluskoristeisten kuppien kokoelmani täydentyi, taas yksi uusi kuvio. Tämän kupin malli ei minua viehätä erityisesti, mutta kuvio on kaunis. 


 
Arabian ping pong-kannu vihreässä värissä on harvinainen ja näihin törmää todella harvoin, tämä yksilö on krakeloitunut, mutta oli niin ihana lisä maitokannu riviin, etten voinut jättää tätä ostamatta. Laitetaan tämä sitten kiertoon jos joskus löydän kannun hyväkuntoisena. Minusta nämä kannut ovat niin sympaattisia, vaikka vähän reppanoita ovatkin. 


Arabian viehättävä mustavalkoinen kuppi lähti matkaan rompetorilta. Kuvio on käsittääkseni Esteri Tomulan käsialaa, kuvion nimestä minulla ei ole tietoa. 


Vihdoin löysin Nanny Stillin suunnitteleman Grapponia sokerikon ja kermakon kohtuulliseen hintaan. Näitä olin metsästänyt jo tovin ja kyllähän näitä on kirppiksellä näkynytkin, mutta hinta on ollut aina liian kova. 

                             


Tämän ihanan kasvin ostin rompetorilta, kasvi on tuotu alunperin Israelista Suomeen. Myyjä ei osannut sanoa kasville nimeä, mutta ilmeisesti on kärsimyskukan sukulainen.  Tämä kukkii kuulemani mukaan ympäri vuoden, aivan ihastuttavin pienin vaaleanpunaisin kukin. 


Vanha Sini-tuotteen valmistama rautainen naulakko löytyi eurolla. Tämä olisi kiva kylpyhuoneeseen, mutta saa nähdä minne tämä päätyy. 


Arabian käsinmaalattu maljakko oli aivan loistava löytö, annoin nimittäin samanlaisen maljakon äidilleni joululahjaksi. Aina, kun olen käynyt äitini luona, olen maljakkoa kaihoten katsellut. Mahtavaa, kun voin ihastella tätä nyt myös kotona. 
Tästä priimakuntoisesta kaunottaresta maksoin 17€.                                               Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille <3

                                                                         -PKommentit

 1. Kivoja löytöjä! :) Me ei ehditty kirppikselle, kun aloitettiin julkisivuremppa. :D Huhhuh, ehkä ne tästä vielä selvitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Te olitte kyllä meitä järkevämpiä, no eiköhän mekin jatketa ensi viikonloppuna :)

   Poista
 2. No jopas olet tehnyt paljon laadukkaita löytöjä! Nuo teak-veitset, Kerä-ruukku ja Arabian mustavalkoinen kuppi ovat näistä lemppareitani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan laadukkaita olivat löydöt minustakin, välillä tuntuu että kirppikset ovat vain täynnä rikkinäistä tavaraa :P

   Poista
 3. Meillä on kellariremppa vaiheessa, mutta aina välillä pitää ottaa noista taukoa, että jaksaa taas. Aivan ihania löytöjä, erityisesti nuo teak-ottimet ovat hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan tauot tekee hyvää ja sitten taas jaksaa puurtaa ❤️ Tsemppiä teillekin remppaan!

   Poista
 4. Voi että miten hienoja löytöjä! Ja ihan sopuhintaisia. Olisiko tuo kasvi piikkikruunu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kasvi tosiaan on piikkikruunu, ihanaa kun sille löytyi nimi :)

   Poista
 5. Tykkään noista Pingpongeista valtavasti ja mikä löytö - vihreä! Hienoja löytöjä kaikki. Pitäisi laajentaa kirpparireviiriä, samoissa kun tulee pyörittyä, wau-löytöjä harvemmin tulee eteen. Olisikohan musta-valko kuppi Lutukka nimeltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin tykkään, ne on niin iloisen raikkaita :) Mustavalkoinen tosiaan on Lutukka. Välillä on kyllä kiva käydä kirppiksillä vähän kauempanakin, jotenkin tuntuu että omilla lähikirppiksillä ei edes jaksa enää kunnolla kaivella :D

   Poista
 6. Tuo on kyllä uskomatonta kuinka paljon erilaisia Arabian kuppeja oot löytäny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kyllä on, olen itsekin ihan pöyristynyt tuosta määrästä, olen kyllä ollut ahkera metsästäjä :D

   Poista
 7. Piikkikruunua minäkin tarjoan nimeksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan, se on, nyt on helpompi hoitaa kasvia, kun tietää sille nimen niin Google kertoo loput :D

   Poista

Lähetä kommentti

back to top