Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kirppikseltä kotiin kannettua!

Oli ihana huomata, että edellisen jutun ruokakomero sai niin innostuneen vastaanoton. Olen nimittäin siitä itsekin aivan innoissani. Olen nyt yrittänyt, aina kirppiksellä käydessäni metsästää sinne sopivia kannellisia koreja ja astioita, jonne saisin säilöttyä ruokatarvikkeita.
Harvoinpa sitä vaan löytää juuri etsimäänsä, mutta en millään haluaisi käydä ostamassa kaupasta uusia koreja, joten ei auta muuta kuin metsästää niitä ahkerasti.
Muuten olenkin ollut viime aikoina varsin maltillisella mielellä kirppiksillä ja mukaan on tarttunut yllättävän vähän uusia aarteita. Tänään kuitenkin raahasimme kotiin yhden todella painavan ja raskaan esineen, siitä palaan hieman myöhemmin, kun saamme sen putsattua ja puunattua.
Nyt esittelyyn pääsee vähän pienmpiä ja ennen kaikkea kevyempiä löytöjä.


Kokemäen Tuohitorilta nappasin matkaani kauniin vihreän maljakon. Olin aikaisemmin löytänyt kulhon tätä samaa sarjaa, Minusta näissä on niin upea tummanvihreä väri. Maljakolla oli hintaa 2,4 euroa, joten eipä tämä hankinta tehnyt myöskään suurta lovea lompakkoon.



Tänään löysin Porin kontista hauskan jopa aika villin värisen ryijyn, sitä aikani hypisteltyä ajattelin, että ryijy voisi näyttää aika hauskalta ja boheemilta meidän keltaisen keinutuolin edessä. 
Siihen sen sitten pläjäytin viininpunaisen rahin alle, nyt ei ainakaan puutu väriä tästä nurkkauksesta. En tiedä alkaako väriä olemaan jopa liikaakin, mutta jotenkin näin syksyn tulle huomaan, että kaipaan kotiini hieman boheemimpaa ja eräällä tavalla vähän villimpääkin tyyliä.
Varsinkin olohuoneeseen kaipaan paljon lämmittäviä materiaaleja, tyynyjä, vilttejä ja mattoja ei voi koskaan olla liikaa <3 
Maksoin tästä ryijymatosta kahdeksan euroa.



Porin patakirppikseltä nappasin mukaani viisi ihanaa rottinkista henkaria viidellä eurolla. 
Minusta nämä ovat ihan mielettömän kauniita ja kaikenlisäksi käytännöllisiä, koska nämä eivät kolise ärsyttävästi toisiaan vasten.


Kuistille löysin Espoon kierrätyksestä ihanan tuikkulyhdyn. Meidän pikkuisen Kaapo kissan tultua taloon, emme ole kauheasti viitsineet polttaa kynttilöitä ilman liekkiä suojaavaa lyhtyä. Ettei meidän pikkuinen polttaisi viiksiään ja nenäänsä, ehkä sitten kun hän tuosta vähän kasvaa voidaan niin voidaan miettiä asiaa uudelleen. Lyhdystä maksoin kahdeksan euroa.

olohuoneen syysasu

Espoosta matkaani lähti myös kaunis villainen syksyn sävyissä hehkuva oranssi tyynynpäällinen. Tämä tyynynpäällinen kustansi kaksi euroa.

kissanpeti

Loppuun vielä ihana kuva Kaaposta, hän on telkkarissa, jee! Ei hän vielä siellä ole nukkunut, mutta sentään on käynyt testaamassa. Kaapo on aina siellä missä mekin, hän on niin seurallinen ja ihmisriippuvainen kisuli. Miedän pitäisi varmaan siirtää tuo telkkari sohvan viereen niin Kaapo malttaisi siellä ottaa nokoset.

Ihanaa tiistai-iltaa <3

-Pauliina

Kommentit

  1. Hih, hiplasin eilen tuota samaa ryijyä, mutta en keksinyt, mihin se meillä sopisi :) Meinasin ehdottaa korien metsästyspaikaksi Konttia, mutta kävitkin jo siellä.

    On kyllä jo niin syksy fiilikset, tekee mieli villaa, samettia, kynttilöitä... ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ryijy on niin hauska, siinä on kivat värit. En vain ole ihan varma onko tuo sille kuitenkaan ihan oikea paikka :D Ei löytynyt kontistakaan nyt sopivia koreja, mutta täytyy tulla niitä vielä metsästämään jonain toisena päivänä.

      Poista
  2. Aivan ihana telkkari ja Kaapo! <3

    VastaaPoista
  3. Kaapolla on kyllä kaikista komein unitelkku! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin todellakin on ja olen tosiaan onnellinen, että hän on edes jo tehnyt tuttavuutta telkkarin kanssa :D

      Poista
  4. Olen metsästänyt monta vuotta noita rottinkisia henkarikaunottaria, mutta vielä ei ole omalle kohdalle sattunut vastaavaa löytöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pidän peukkuja, että onni suosii. Ei näitä tosiaan kovin usein ole missään näkynyt :/

      Poista
  5. Kyllä olis Kaapolla lokoisat oltavat, jos vain viihtyisi tuolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, tuntuu että kissat eivät koskaan ymmärrä omaa parastaan :D

      Poista
  6. Minä olen ihan myyty, kun katselen tuota Kaapo suorassa lähetyksessä -ohjelmaa. Ohjelmatauolla käyn toki vilkaisemassa löytöjäsikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaapo näyttää kyllä niin söpöltä tuolla telkkarissa, ihana tyyppi <3

      Poista
  7. Ihanaa värikylläisyyttä... minusta värejä ei voi olla liikaa :) ...se taitaa olla meillä -70 luvun lapsilla äidinmaidosta tullut ;) Kivoja löytöjä teit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä niin rakastan värejä <3 Saan väreistä todella paljon energiaa.

      Poista

Lähetä kommentti

back to top