Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Olohuoneen syysvärit + arvontavinkki!

Nyt on virallisesti syksy saapunut myös olohuoneeseemme. Vaaleanpunaiset pellavaverhot saivat väistyä ja tilalle ripustin tummanvihreät samettiverhot, jotka ovat jo parina aikaisempanakin vuonna olleet syksy- ja talviverhoinamme.
Ihanaa, että onnistuu tekemään myös tekstiileissä valintoja, joista on iloa vuosiksi. Huomaan, että vaihdan nykyään verhot kaksi kertaa vuodessa tai oikeastaan olen vaihdellut vaan keittiön ja olohuoneen verhoja, muissa huoneissa on melkeinpä ollut samat verhot jo monta vuotta putkeen. Verhojen vaihtamisella saa pienellä vaivalla huoneeseen ihan erilaisen tunnelman. 

Olohuoneeseemme tuli heti syksyisempi fiilis, kun pastelliset sävyt väistyivät ja tilalle tuli tummempia ja syvempiä sävyjä. Myös materiaalit vaihtuivat syksyisempiin, villa ja sametti ovat niin täydellisesti syksyyn sopivia materiaaleja. 
Miten sitä aina kaipaakin iltojen pimetessä ympärilleen lämmittäviä ja tummempia materiaaleja.

olohuoneen syysvärit

olohuoneen syysvärit

Sain kaunisteelta Instagram-yhteistyön merkeissä  upean syksyisen ruskanväreissä hehkuvan villaviltin. Viltin alle on niin ihana kääriytyä iltojen viiletessä.  Pantonen korteista askartelemani taulu sai myös hetkeksi väistyä olohuoneen seinältä, sillä tänään illalla ajattelin askarrella sen tilalle jotakin muuta. Jos ideani onnistuu niin esittelen sen teille pikimmiten, pitäkää siis peukkuja. 

olohuoneen sisustus

Viime talvena meillä oli olohuoneessa punainen huuotokaupasta hankkimamme villamatto ja luulen, että se pääsee olohuoneeseen myös tänä vuonna. Nyt, kun huoneen kaikki muut tekstiilit ovat niin syksyisiä, niin tuo pastellinsävyissä hehkuva Kelim-matto tuntuu hieman liian hempeältä.

olohuoneen syysvärit
Jos teitä viehättää upeat Kaunisteen tuotteet yhtä paljon kuin minua niin ilokseni voin ilmoittaa, että yllä olevan kuvan alla on Instagram-tililläni menossa arvonta, josta voi voittaa näitä ihania tuotteita.
Arvonta päättyy ensi viikon lauantaina 29.9. klo 15.00.
Halusin järjestää arvonnan juhlan kunniaksi, minulle on nimittäin kertynyt Instagramiin huimat 40000 tuhatta seuraajaa, se tuntuu ihan käsittämättömältä. Olen niin otettu, että niin monia kiinnostavat minun kuvani, kiitos kaikille myös tätä kautta <3

Ihanaa uutta viikkoa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Ihanan syksyinen ja lämmin tunnelma teidän olohuoneessa. Ja, noi verhot on niin ihanat. Itse haaveilen myös (tai olen haaveillut jo useamman vuoden) samettiverhoista. Ikkunoita ja korkeutta kun on, niin kankaanmenekkiä sekä hintaa kauhistelen. Joten, on verhot jäänyt hankkimatta. Ehkä jonainpäivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Mä ostin nuo verhot Jotexilta, siellä oli silloin -50% tarjous ensimmäisestä ostoksesta, joten verhot olivat eika edulliset minun milestäni. Kannattaa pitää silmällä tälläisiä tarjouksia, hintavia nämä samettiverhot tosiaan tuppaavat muuten olemaan :/

   Poista
 2. Päivämäärässä virhe??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups! Kiitos, kun huomasit. Korjaan heti, kun pääsen koneelle. Eli tarkoitin tietenkin 29.9. :)

   Poista

Lähetä kommentti

back to top