Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Toimiva vaatesäilytys!

 Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

miten saada toimiva vaatesäilytys

miten rakentaa toimiva vaatesäilytys

miten tehdä toimiva vaatekaappi

toimiva vaatesäilytys vanhaan taloon

Olemme nyt muutaman kuukauden ajan saaneet nauttia uusista upeista vaatesäilytys tiloistamme ja olen ollut todella yllättynyt omasta itsestäni. Sillä minun on pakko paljastaa yksi asia itsestäni, minä en ole todellakaan se tyyppi joka pystyy pitämään tavarat järjestyksessä. Olen ennemminkin se tyyppi joka avaa oven ja tunkee tavarat ensimmäiselle vapaalle hyllylle. Rakastan järjestystä, mutta en vain ole kyennyt siihen, varsinkaan vaatteiden suhteen. Siksi onkin ollut todellinen ilo huomata, miten suuren muutoksen kunnolliset säilytystilat ovat tuoneet tähän asiaan. 

Tämän projektin myötä todella ymmärsin sen miten tärkeää on suunnitella toimivat säilytyskalusteet yhdessä ammattilaisen kanssa, siten saa varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivat kalusteet. Yhdessä Mirror Line:n asiantuntijoiden kanssa meidän arjesta tuli niin paljon helpompaa ja toimivampaa.

miten saada vaatekaappi järjestykseen

vaatesöilytys vanhaan taloon

Vaatehuoneemme on todellakin pysynyt upeassa järjestyksessä, siellä ei ole näiden kuukausien aikana ollut yhden yhtä vaatemyttyä tai muuten vain ilman päämäärää seilaavia vaatteita. Kun kaikelle on hyvin suunniteltu paikka, niin vaatteet on todella helppo laittaa omille paikoilleen. Miten mukava on aloittaa uusi päivä, kun ensimmäisenä ei tule vastaan kaaos. 


vaatehuone toimivaksi

Niin sanotut puolipitoiset vaatteet olivat ennen ongelmallisia, kun niille ei tahtonut löytyä mitään järkevää paikkaa. Ennen ne lojuivatkin milloin missäkin, kun en niitä viitsinyt ihan puhtaiden vaatteiden kanssa säilyttää. Nyt säilytän niitä avohyllykön toisessa reunassa ja siitä niitä on helppo käyttää. 

Vaatehuoneen suunnittelussa pidinkin ensiarvoisen tärkeänä, että saan tarpeeksi tankotilaa. Koska henkareissa vaatteet säilyvät rypyttöminä ja kauniimpana. Itselleni on aina ollut hankalaa saada pidettyä nimenomaan hyllyt järjestyksessä, siksi en halunnut hyllysäilytystilaa omille vaatteilleni ollenkaan. Laatikot ja tangot ovat minulle toimivampia. Laatikon saa vedettyä ulos, jolloin on helppo nähdä kerralla mitä se pitää sisällään. Laatikoihin on myös helppo tehdä pystyviikkaus, jolloin vaatteita on mielestäni helpompi käyttää ja ne on paremmin nähtävillä. Hyllyjen pinot tahtovat kaatuilla, jos otat kiireessä jotakin pinon keskeltä. Tämä tosin on makuasia, sillä puolisoni taas suosii hyllyjä ja saakin ne pidettyä mahtavassa järjestyksessä, tässä on minulla siis opittavaa.  

missä säilyttää vyöt ja korut

vaatesäilytys toimivaksi

Vaatehuoneestamme löytyy tankoja nyt kaiken pituisille vaatteille, pitkille mekoille, paidoille, tunikoille, housuille, kaikille on oma paikkansa. Ylähyllyjen koreissa säilytän harvemmin tarvittavia kausivaatteita. 

Kotimaisen Mirror Linen valikoimista löydät myös käteviä lisätarvikkeita, jotka auttavat pitämään entistäkin paremmin järjestystä yllä, kaikki lisätarvikkeet löydät täältä(Klik!). 

vaatesäilytys vanhassa talossa

toimiva vaatesäilytys vanhaan taloon

Matalassa lipastossa, jossa myös laatikot ovat matalia on kätevä säilyttää esimerkiksi vyöt, sukat, korut ja alusvaatteet.  Sieltä ne kaikki on nähtävissä yhdellä silmäyksellä. Olen pystyviikannut myös sukat, sukkahousut ja alusvaatteet, miten helposti ne ovatkaan pysyneet järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Aiemmin tein sukista ja sukkahousuista myttyjä ja alusvaatteet olivat sekalaisessa kasassa, tämä vain koska aiemmin ne olivat syvässä korissa, jossa ei ollut toivoakaan saada niitä pysymään järjestyksessä. 

pystyviikkaus alusvaatteille

kokemuksia mirror line

lisää tankotilaa vaatteille

Olen tunnetusti kauneuden rakastaja, mutta kauniskin voi todellakin olla myös toimivaa. Sen osoittaa tämä meidän vaatehuone, joka todellakin on paitsi kaunis katsella niin se on osoittautunut myös erittäin käytännölliseksi. Me valitsimme kotimaisen Mirror Line:n valikoimista Rajaton-liukuovet ja kalusteet,  sävyksi valitsimme Pohjoisen harmonia-sävykokoelmasta sävyn Huvi, ihana vanha vihreä. Rungon värinä on kaunis hunajatammi.

Täältä(klik!) voit lukea edellisen postauksen vaatehuoneestamme ja sieltä näet miltä tämä huone näytti aiemmin, se ei todellakaan ollut kaunista katseltavaa eikä varsinkaan toiminut käytössä mitenkään päin. 

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Mahtavaa, että kaikki vaatteet ovat pysyneet järjestyksessä ja niitä on nyt helppo käyttää. Vaatehuone näyttää myös aivan ihanalta <3

    VastaaPoista
  2. Täällä on tänään vaate- ja säilytyskaappien asennuspäivä, saadaan uusittua entiset yli 50 vuotta vanhat kaapit, jotka olivat jo tiensä päässä. Samalla saa organisoitua paremmin kaiken mahdollisen tilan, koska juuri tuon yhden huoneen kaapit ovat merkittävin säilytystila kaksiossamme. Päädyin osin tämän sinun blogipostauksen inspiroimana mirror linen kaapistoihin. Blogisi on muutenkin todella miellyttävä. Hyvää loppusyksyä ja tulevaa talvea sinulle! 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top