Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kukkia ja värikkäitä maljakoita!

kukilla näyttävyyttä kotiin

Miten tämä aika rientääkään näin vauhdilla, nyt mennään jo lokakuussa, ilmojen puolesta sitä ei kyllä uskoisi. Ihanaa lämpöä riittää ja vieläkin puutarhasta löytyy upeita kukkia ja miten iloiseksi tulenkaan, kun saan kerättyä sieltä kauniita kimppuja sisälle. Poimin kukkia ja asettelin niitä suloisiin, värikkäisiin maljakoihin. Asetelmasta tuli mielestäni niin viehättävä, ihanaa hyväntuulista väriloistoa. 

Myös kaupan valmiista kukkakimpuista saa näyttävämmän näköisen, kun kukat erottelee pienempiin maljakoihin ja niiden lisäksi ulkoa voi tuoda vaikka kuvia oksia. 

näyttävyyttä kukilla

kaupankukkakimpun tuunaaminen

miten tehdä kukka asetelma

Eri korkuiset, muotoiset ja väriset kukat eriparisine maljakkoineen luovat minusta mielenkiintoisen katseenvangitsijan. Jos tykkää simppelimmästä tyylistä, niin myös vanhat lastipullot soveltuvat tähän ideaan loistavasti ja niihin voi sommitella vaikka valkoisen ruusukimpun. 

Itseä viehättää runsaus, värikkyys ja rönsyilevyys. Tämän asetelman maljakot ovat kahta lukuun ottamatta kirppislöytöjä. Edessä näkyvä upea vaaleanpunainen maljakko on ystäväni Maran käsialaa, hän tekee niin upeaa keramiikkaa. Vasemmassa reunassa oleva maljakko on Arabian Huvila-sarjan ihanuus. 

eripariset maljakot

Ihana syksy ja ihanat värit, toivottavasti saataisiin täällä etelässäkin nauttia upeasta ruskasta. Haluan kertoa tännekin syyn, miksi blogissani on ollut hieman hiljaista viime aikoina. Olen sairastunut ihosyöpään, leikkaukset ja kaikki siihen liittyvä on saanut minut hieman apaattiseksi ja mietteliääksi. 
Uskon kuitenkin, että selviän tästäkin ja opin elämään tämän uuden asian kanssa.

Toivon siis hyviä uutisia sisältävää syksyä meille kaikille <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Kaikkea hyvää sinulle! Väriterapia on kyllä parasta terapiaa (lääketieteellisten hoitojen ohella, tietysti)!

  Sinussa on selkeästi aineksia myös floristiksi!

  VastaaPoista
 2. Kyllä sinä opit elämään uuden asiasi kanssa, se on vissi. Oivallinen alku on juurikin tämä, mitä nyt tässä teet eli iloitset luonnosta ja puutarhasta ja jatkat uutterasti tätä blogiharrastusta/-työtä ja yleensäkin rutiineja.
  Silti miettimäänkin täytyy joskus pysähtyä, joten hyvästä on sekin, että olet ollut ”mietteliäs”. Pian sinusta kuoriutuu ehkä yhtä paljon ja enemmänkin muille iloa tuova ihminen kuin nämä riemulliset kukka-asetelmasi. - Ei sen puoleen, etteikö blogisi tähänkin asti olisi iloa tuonut monille.
  Toivotan sinulle ja läheisillesi kaikin puolin hyvää ja onnellista syksyä. Olet rakastettu.
  Yt. -Saga-

  VastaaPoista
 3. Voi ei,sairastuminen on aina niin pysähdyttävä asia. Siinä tulee miettineeksi koko elämää.
  Toivon sinulle paranemista,voimia ja elämäniloa.

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia ja asetelmia!💛 Kaikkea hyvää elämääsi, voimia ja iloa! Sinä selviät ja pärjäät!💛

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan värikäs asetelma kukkia ja maljakoita. Paljon voimia sairastamiseen - lähetän paljon halauksia ja lempeää energiaa <3

  VastaaPoista
 6. Lämmin halaus sulle! Syöpähoidot ja tutkimus on luojan kiitos tosi hyviä nykyään.
  Minä painiskelen sytostaattien keskellä, munasarjasyövän keikauttaessa maailmani juhannuksen korvilla.

  VastaaPoista
 7. Kiitos avoimuudestasi. Olen aina pitänyt blogiasi aitona. Sinulla on hämmästyttävä taito luoda kaunista ympärillesi, ja jutuistasi välittyy oikean ihmisen elämä - niin paljon enemmän, kuin vain sisustusblogi. Myös se, että kerrot sairastuneesi syöpään on kirjoitettu avoimesti ja tavallaan arkisesti - shokeeraamatta - osana teidän elämäänne. Surullinen asia tietenkin. Mutta ei ainoa. Kaikkea hyvää sinulle ja pienelle perheellesi!

  VastaaPoista
 8. On taas niin suloista on katsella asetelmiasi, olet oikea taituri sommittelemaan kaunista. 🌸

  VastaaPoista
 9. Kiitos idearikkaista postauksistasi. Sopisiko kysyä, mikä on tuo teidän vaalean vihertävä lattiasävy? Vaikuttaa toimivan värin kuin värin kanssa, eikä kuitenkaan ole tylsän valkea.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top