Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Tarjoiluvaunulle uusi ilme!


Meidän keittiössä on toiminut jo vuosia apukärrynä turkoosi Ikean kärry, se on ollut todella kätevä. Siihen saa hyvin säilöön kisujen ruuat, patalaput jne. Nyt vaan minua alkoi tökkimään sen turkoosi väri, se oli jotenkin liian kirkas ja väärä sävy meidän kotiin. 

Niinpä päätin antaa sille maalilla uuden ilmeen, mutta tässä hommassa kaikki ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Kärry maalattiin spray-maalilla ja se onkin meille erittäin tuttua puuhaa. Maalasin ensin pohjamaalin ja sen kuivuttua alotimme maalaamaan kärryä rypsinkeltaisella, mutta se osoittautuikin minun makuuni aivan liian ärhäkäksi väriksi. Niinpä vaihdoimme lennossa maalia ja päätimme jatkaa maalaamista vaaleanpunaisella. 

Siinä kävikin kuitenkin niin, että maali alkoi krakelitumaan ja alla oleva keltainen väri tuli paikka paikoin esiin. Olin aluksi ihan kauhusta kankeana, mutta kun huomasin, että maali kuitenkin pysyy kiinni alustassa ja krakeloilutuminen näyttää oikeastaan aika hyvältä niin päätimme jatkaa maalamista.

spraymaalilla maalaminen

Nyt meillä on siis tälläinen todella persoonallinen kellertävän vaaleanpunainen kärry. Minusta siitä tuli ihan älyttömän söpö ja oikeastaan pienten vastoinkäymisten jälkeen siitä tuli parempi kuin alkuperäisestä suunnitelmasta. 

Tästä siis oppina se, että vaikka homma ei menisi ihan ykkösellä purkkiin niin siitä ei kannata lannistua, jatkaa vaan tekemistä. 


ikea tarjoiluvaunu maalaaminen

ike raskog kärry

spraymaali metallille

Nyt tämä hattara vaunu todellakin sopii paremmin meidän keittiön sisustukseen, eikä se pompi enää liiaksi silmille. Maalaaminen siis taas kerran kannatti.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Upea muutos, vaikka turkoosi onkin lempparivärini, niin teidän keittiöön tuo roosa sopii kuin valettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on minustakin ihan kertakaikkisen täydellinen meidän keittiöön <3

   Poista
 2. Noita Ikean kärryjä meilläkin on, toinen mökillä kylpyhuoneen tavaroiden säilytysvaununa ja toinen kotona kukkavaununa ikkunan edessä. Mutta mitähän tarkoittaa "krakeloituminen"?? Niin, ja tosi kaunis sävy ja sopii hienosti keittiöönne, vaikka niin sopi se turkoosikin.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on hirmuisen käteviä, helppo siirrellä ja mahtuu paljon tavaraa. Krakeloituminen on eräänlaista halkeilua, krakeloitumista tapahtuu esimerkiksi vanhojen astioiden pinnalla. Oikein mukava viikonloppua myös sinulle.

   Poista
 3. Minuakin aina hiukan ”häiritsi” se poikkeavan värinen elementti keittiökuvissasi. Nyt kärry tosiaan sulautuu kokonaisuuteen. - Saga -

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo turkoosi on kiva väri, olisin mielelläni ostanut sellaisen vaan en enää löytänyt (joten mustalla mennään toistaiseksi - mutta maalaaminen on aina mahdollisuus). Teille tuo vaaleanpunainen kärry maastoutuu tosi hyvin, jos sitä halusitte, niin että kokeilunne onnistui oikein hyvin. Tuuli

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top