Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Tulppaanien aikaan!

 

Tulppaanit nuo kevään kuningattaret ovat taas täyttäneet kaupat ja myös meidän kodin. Miten mieli voikaan piristyä niin paljon, kun pöydällä on kimppu riemunkirjavia tulppaaneja. Minun viime vuonna tekemästä postauksesta saat vinkit, miten tulppaanit kestävät kauniina jopa parisen viikkoa. Jutun löydät täältä(klik!)

Eilen juhlittiin Runebergin päivää ja pitihän sitä itsekin laittaa astetta parempi aamiainen ja herkutella tortuilla. Aina jos vaan on syy juhlaan, niin siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Kaapo vaan taas kerran kuvitteli, että kattaus on vain häntä varten. Siihen se muina kissoina taas istui pöydän viereen ja lähti tutustumaan pöydän antimiin. Ei kuitenkaan ollut mitään kiinnostavaa, niin saimme onneksi sitten rauhassa nauttia herkullisesta aamiaisesta. 


diy maljakko

Olen himoinnut kelta raidallista maljakkoa, mutta kun en ole sellaista raaskinut hankkia. Niin tein sellaisen sitten itse rennoin ottein. Maalasin kurkkupurkin akryylimaaleilla ja loppputuloksesta tuli aivan kelvollinen. Maalasin purkkiin ensin keltaisia raitoja ja maalin kuivuttua vielä valkoisia palloja.Yläreunaan kiepautin vielä narun koristeeksi. Minusta siitä tuli vallan kelvollinen tekele. Eikä tarvinnut ostaa mitään uutta ja se on minusta aina pääasia. Kierrätys kunniaan. 


diy maljakko

paras maljakko tulppaaneille

värikkäät tulppaanit

Pienestäkin tulppaanikimpusta saa näyttävän ja runsaan, kun hajottaa kimpun pienempiin maljakoihin. Tämä on myös oiva tapa saada monta kaunista maljakkoa kerralla esille. Laitoin maljakoihin tulppanien lisäksi syreenin oksia, ne tuovat vielä lisää särmää asetelmaan. 

miten asetella tulppaanit kauniistiMiten ihana oli ottaa näitä kuvia, kun aurinko väritti toinen toistaan kauniimpia valoläikkiä meidän kotiin. Kyllä tätä valon ja varjon leikkiä todellakin oli jo kaivattukin. 

Aurinkoa uuteen viikkoon!

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Ihailen kovasti taitoasi sisustaa. Vaikka Sinulla on paljon kauniita tavaroita esillä niin ne hyvin tasapainoisesti keskenään. Kaikella on paikkansa. Ja sitä paitsi keltainen on sellainen voimaväri että se tuo aurinkoa kotiin milloin tahansa. Sitä käytetään sisustuksessa ihan liian vähän.Olet hyvä esimerkki siitä, että rohkeus kannattaa ja oman näköinen koti on aina upea vallankin kun se poikkeaa siitä kliinisestä vallalla olevasta sisustustyylistä. Asuisin :-)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja iloisesti sisustettu koti. Erityisesti ihailen keittiön sähkövetoja, mitä ei voi kätkeä, kannattaa korostaa🥰

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top