Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Mahtavia kirppislöytöjä!

kukkateline 50-luku

tiikki vanha kukkateline

Kirpputorit antoivat taas parastaan, kun löysin oikean aarteiden aarteen tai oikeastaan minulla on jo yksi tälläinen entuudestaan, mutta toiselle oli ehdottomasti paikka kodissamme. Nimittäin ihania kukkatelineitä ei nyt vaan voi olla koskaan liikaa, ei ainakaan näin kauniita. Huusin vuonna 2017 vastaavaa kukkatelinettä facebookissa, mutta hinta kohosi silloin yli oman kipurajani ja sitten pari päivää sen jälkeen löysin vastaavaan Tori.fi:stä puolta halvemmalla. 

Nyt kuusi vuotta myöhemmin tämä upea tiikkinen kaunotar odotteli minua Kokemäen Tohitorilla 26 euron hintaan ja aluksi ajattelin, että se on kyllä hieman liian arvokas, mutta onneksi tulin heti järkiini. Ei tälläistä aarretta olisi voinut jättää hankkimatta. Täältä(klik!) löydät kuvia telineestä minkä ostin aiemmin. On se vaan niin ihana.

teak kukkateline


Sunnuntaina olimme kiertelemässä Porin kirppiksiä ystäväni kanssa. Puolisoni oli menossa mukana ja asteli kirpputorilla himan edelläni, sitten hän pysähtyi ja hihkaisi minulle. Voi minkä söpöläisen hän löysikään ihanat lintuset päivänvarjon alla, mitään näin kaunista en ollut nähnyt pitkään aikaan. Rakastuin tähän esineeseen päätä pahkaa ja se sopiikin niin ihanasti minun muiden messinkieläinten joukkoon. Tästä maksoin 9,8 euroa. 

Tässä löydössä olo hauskaa se, että useampikin Instagram seuraajani laittoi minulle viestiä, että olivat tämän nähneet ja heille oli heti tullut minä mieleen. Tämä siis todellakin taitaa sopia meille, minä olen ainakin aivan rakastunut. Poriin on avattu uusi kirppis Hyllymeren tilalle ja sen nimin on Hyllyparatiisi, mutta heitä ei niin vaan netistä löydäkään. Suosittelisin kyllä uutta omistajaa hieman tarkistamaan, että kirppis löytyisi myös googlesta. Porin ulkopuolelta tulevat löytäisivät helpommin perille, tämä kirppis siis sijaitsee osoitteessa Rautatienpuistokatu 2, Pori.

Minä löysin kirpparilta tuon ihanan messinkisen omenan ja miten suloiselta näyttääkään päärynän kaverina. Tämän hinta oli hieman kipurajoilla, maksoin siitä 4 euroa. 

arabia vihreä kahvikuppi

Euran Kirputtomalta löysin kokoelmistani uupuvan Arabian puhalluskoristeisen kahvikupin ja vieläpä ihanan huokeen hintaan. Maksoin kupista ja kolmesta tassista yhteensä 4 euroa. Tälläisiä löytöjä tulee tehtyä erittäin harvoin nykyään, mutta miten onnelliseksi näistä sitten tulekaan. Kirppiksillä siis todellakin kannattaa edelleen kierrellä ahkerasti. 

arabian puhalluskoristeinen kahvikuppi


Porin Kontista nappasin mukaani, kaksi kauniin mallista kynttilälyhtyä. Ne sopivat ihanasti meidän kesäkeittiöön, sitten kun sinne taas pääse tunnelmoimaan ja nauttimaan kesäilloista. Ai että, niitä ihania iltoja onkin jo ikävä. lyhdyt maksoivat 7 euroa kpl. 


Arabia kaktusruukku

Suuren Arabian valmistaman kauniin kukkaruukun sain asiakkaaltani. Tämän upean LL-mallin ruukun on suunnitellut Richard Lindh. Ruukku on täydellinen kaktuksille ja mehikasveille. Tein siihen heti asetelman suloisista kasveista ja nyt sille pitää etsiä aurinkoinen ikkunalauta, jotta kasvit vielä viihtyvätkin siinä. 

Ruukun sivuissa on kastelua varten kolot, joten ruukku toimii mainiosti altakasteluruukkuna. Laitoin asetelman pohjalle reilusti lekasoraa, jotta kasvit ei ainakaan seiso vedessä ja juurilla on ilmaa. 

kupittaan savi mustavalkoinen

Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä esittelyyn pääsee upea aarteeni. Nimittäin tähän Kupittaan saven mustavalkoisten maljakoiden kokoelmaan ei niin vain enää täydennystä löydy. Olinkin niin onnellinen, kun eräs seuraajani vinkkasi minulle, että Tori.fi.ssä olisi yksi maljakko myynnissä ja ihan kohtuullisella hinnalla.  Ainoa ongelma oli, että maljakko sijaitsi Jyväskylässä. 

Onneksi Jyväskylä on minulle tuttu paikka ja siellä asustaa paljon ihania sukulaisiani. Ei muuta kuin sukulaisryhmään viestiä ja vieno pyyntö, josko joku ystävällinen minulle tämän noutaisi. Sieltä löytyikin heti apua ja sain tämän ihanan Okki Laineen suunnitteleman kauniin maljokon kotiani kaunistamaan. Kiitos vielä sinne Jyväskylään avusta <3 

kupittaan savi okki laine

Tälläisten löytöjen takia, sitä jaksaa aina vaan kierrellä kirppiksiä, on se vaan niin mukavaa ajanvietettä.

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Sanomattakin on selvää, että löydöt ovat upeita, mutta oman huomioni kiinnitti sittenkin enemmän tuo verannan nurkkaus ja sen jatkuva, salaperäinen muuttuminen. Maalaatko tosiaan yhtenään noita rappusia, jotka nyt näyttäisivät vaaleanharmailta? Muistini mukaan ne ovat ennen olleet ainakin valkoiset ja keltaiset! Ja milloin tuo hauska puna-keltainen kaappi siihen nurkkaukseen ”ilmestyi”? Eikö siinä ollut jokin kirkkaankeltainen pieni seinähylly vain? Saga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rappuset on kyllä koko ajan olleet harmaat ja myös sama räsymatto on ollut niissä pitkään. Kaappi löytyi tori.fi:stä hieman ennen joulua ja se olisi tarkoitus maalata kesällä. Siinä oli tosiaan aiemmin keltainen hylly ja sen alla keltainen arkku.

   Poista
 2. ihanat lintuset.minäkin ostin posliinisia tai jotain sellaista lintuja työviksen kirpparilta.ankkoja ja kyyhkyjä.kyyhkyillä voi kuulemma viestittää puolisolle sen hetkistä mielialaa.nokat vastakkain rakkaudella tai huonolla mielellä pyrstöt vastakkain.tarkoitus laittaa pihalle kesäksi lyhtyihin tai lintuhäkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut on kyllä niin kauniit, täytyykin muistaa tuo mielialan näyttäminen, hyvä idea :D

   Poista
 3. Parhaat hankinnat tulee kyllä tehtyä kirpputoreilta tai myyntipalstoilta. Ihania löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan kaunista, niin keväisiä värejä. Hyvä mieli tulee vaikka vain katselee ja ihailee kotiasi. Sinä saat asua koko ihanuudessa, olet onnekas! Tuo kisuli vielä tuo iloa suloiseen kotiin☀️

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top