Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Keittiö kylpee aamuauringossa!

vanhan talon keittiö

Yksi parhaita asioita meidän kodissa on ehdottomasti se, miten tämä talo on sijoiteltu tontille. Talo on ilmansuuntiin nähden juuri oikeassa asennossa. Rakastan sitä miten aurinko tunkeutuu aamuisin keittiöön, siinä auringon paisteessa kahvia keitellessä karisevat viimeisetkin unihiekat silmistä ja päivä voi alkaa. 

Kyllähän silti keittiömme värit tuovat energiaa päivään myös niinä pilvisempinä päivinä. Pihlgren ja Ritolan Appelsiini-tapetti on ollut ihan loistava valinta, vieläkin vaan ihastelen tapetin värimaailmaa ja kauniita kuvioita. Ruokakomeron puolella keltainen seinä loistaa aina niin ihanaa keltaista valoaan. Smegin jääkaappi täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta ja en uskalla sanoa siitä sen enempää. sanotaan nyt vaikka niin, että toivon sille vielä pitkää ikää. 

keltainen seinä keittiö

keittiöön viherverho


Arabian valmistamat kala talouslevyt, lennähtivät koristamaan keittiön seinää. Kalaparvi sopii minusta hienosti tapettiin. Minulta löytyi vielä neljäskin kalalautanen, mutta pariton määrä näyttää minun silmääni paremmalta. Kalat on suunnitellut Kaarina Aho 50-luvulla. 

arabia kalalauta

viherverho

viherverho keittiöönKarrankin meidän molemmat kissat tulivat uteiliaina katselemaan mitä oikein puuhailen. Kaapohan näissä kuvissa aina seikkailee, mutta Kerttu yleensä laittaa tassuihin vipinää, kun otan kameran käteen. Onneksi sain tämän meidän vanhan rouvankin välillä taltioitu kuviin. 

Viherkasveista koottu "verho" voi edelleen hyvin, muutamia kasveja olen sieltä matkan varrella vaihtanut, kun eivät viihtyneet. Nyt hyllyllä on kaksi purppurajuorua, hopeaköynnös ja hoya linearis, nämä kasvit ovat viihtyneet hyllyllä jo pitkään. Olen niin tyytyväinen, että päädyimme poistamaan keittiöstä verhot, koska tilalle saimme näin ihanaa vihreyttä ja vehreyttä. Täältä näet miltä "viherverho" näytti valmistumisensa jälkeen. 

Aurinkoista uutta viikkoa!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Очень красивая кухня!

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo kukat ikkunan yläpuolella. Olen pitkään miettinyt myös omaan keittiöön. Miten kukat kasvaa ja menestyy, kun purkki kuitenkin valon tavoittamattomissa?

  VastaaPoista
 3. Olet osannut kauniisti yhdistää vanhaa ja uutta keittiössänne ja tuo viherverho on loistava keksintö. Me asuimme yhden vuoden rivitalossa, jossa oli keittiöön ei juuri koskaan paistanut aurinko, mutta keltaiset 60-luvun kaapit loistivat joka aamuun valoaan. Keittiöllä on kyllä mielestäni iso merkitys siihen miten päivä lähtee käyntiin.
  Mukavaa elokuun loppua sinne kauniiseen keittiöön ja koko kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiöllä todellakin on tidella suuri merkitys ja siksi rakastankin tätä meidän keltaisena hehkuvaa keittiötä <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top