Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Olohuoneen kultainen laiskanlinna!

 Kaupallinen yhteistyö: Haapala Furniture

kotimainen nojatuoli

kokemuksia haapala furniture

Meidän olohuone sai kruununsa, täydellisen kullankeltaisen löhölinnan. Nojatuolin joka suorastaan kutsuu syleilyynsä, tuolin valmisti meille käsityönä kotimainen Haapala Furniture. Tuoli todellakin valmistettiin juuri meille, minun toivomallamani kankaalla. Siinä vaiheessa kun tein päätöksen, että meille tarvittaisiin uusi laiskanlinna, tiesin että haluan sen olevan täysin kotimainen. Minulle on tärkeää, että tiedän missä tuotteet valmistetaan. 

Kotimaisen tuotteen ostaminen on paitsi ekoteko, niin se myös tuo työtä Suomeen ja samalla voimme varmistua, että käsityön taito säilyy kotimaassamme. Lähituotanto vähentää huomattavasti myös tuotteiden hiilijalanjälkeä. Haapala Furniture on pieni perheyritys ja he valmistavat kaikki tuotteet Kauhajoen tehtaalla aina asiakkaan tilauksen mukaan. Voit siis todellakin olla varma, että huonekalu on tehty rakkaudella juuri sinulle. Huonekalussa yhdistyy usean ammattilaisen työnjälki, kaikki tarpeet tulevat 30-40 kilometrin säteeltä, Haapalalla on vankka alihankintaketju oman tehtaan ympärillä.

keltainen nojatuoli

kestävä ja laadukas nojatuoli kokemuksia

Olisin voinut valita meille minkä tahansa nojatuolin Haapalan valikoimista, niin upeaa 50-60-lukujen henkeä on heidän kaikissa malleissa. Juuri sitä sen ajan huonekaluille tyypillistä ihanaa siroutta, siitä minä tykkään ja sopivathan ne myös täydellisesti myös tälläiseen vanhaan taloon. Nyt olin kuitenkin sitä mieltä, että tarvitsimme meille juurikin sellaisen mukavan laiskanlinnan ja siihen tarkoitukseen tämä Brita-nojatuoli korkealla selkänojalla on mitä mainioin. Tätä samaa mallia on saatavana on myös matalammalla selkänojalla ja myös sohva löytyy samalla ihanalla mallilla. 

Kaikkia verhoiltavia huonekaluja saa tilattua lähes millä tahansa kankaalla ja myös jalkoihin on valittavissa eri vaihtoehtoja. Meidän tuoli on verhoiltu Lauritzonin Elysee kankaalla ja siitä väri Golden bell, joka on todellakin on täydellinen kultainen. Tuolimme jalat on pähkinänsävyiset, tuo tumma puunväri sopii  minusta täydellisesti yhteen meidän vanhojen huonekalujen kanssa. 

kotimainen nojatuoli sohva

50-60-luvun nojatuoli

vanhantyylinen laadukas nojatuoli

haapala furniture njojatuoli brita

kokemuksia haapala furniture

Huonekalujen puuosat valmistetaan massiivikoivusta, kuusesta tai koivuvanerista. Puut ovat kasvaneet eteläpohjanmaan metsissä ja ne käsitellään Luopajärven sahalla. Runko-osille annetaan 20 vuoden runkotakuu. Rungon päälle on kiinnitetty teräsjouset, selkänojassa on joustavat kumivyöt, näiden päälle leikataan vaahtomuovi ja koko komeuden päälle tulee vielä ohut vanukerros. Näiden toimenpiteiden jälkeen päästään pukemaan huonekalulle vaatteet, eli vuorossa on verhoilu. Verhoilu tapahtuu käsityönä ja se todellakin näkyy lopputuloksessa, tuolissa todellakin on nähtävissä taidokas kädenjälki.

Tämän tuolin ihanat yksityiskohdat todellakin hivelevät silmää. Selkänojan napit ja kaarevat linjat saavat minut ihan huokailemaan ihastuksesta. Näin esteetikkona olen puhunut paljon tuolin ulkonäöstä, mutta onhan siinä nyt myös ihan älyttömän hyvä istua. Meillä ongelmaksi on nyt vaan muodostunut se, että meillä on aika kova kisa tuon kuvissa seikkailevan harmaan ystävämme kanssa, koska myös Kaapon mielestä tuoli on aikasta mukava löhöpaikka :D

haapala furniture laatu

laadukas nojatuoli kotimainen

mistä laadukas sohva nojatuoli

Tämä upea nojatuoli tulee varmasti olemaan pitkäikäinen kumppani meille, oikeastaan uskon vankasti, että tämä on sellainen ihan loppuelämän mittainen ystävä. Se jos mikä on ekoteko, huonekalu joka kulkee aina mukanasi. 

Jos innostut hankkimaan itsellesi pitkäikäisen kumppanin, niin saat nyt Haapala Furniturelta koodilla "KELTAINEN KAHVIPANNU" -25% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista, koodi on voimassa 28.5.-5.6. Verkkokauppaan on juuri päivitetty entistäkin värikkäämpiä ja herkullisia kankaita.

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Onpa todella ihana nojatuoli ja niin pirteän värinen! Kotimaista työtä kannattaa ehdottomasti suosia! Itse olen tilannut vaatteita kotimaisilta tekijöiltä ja samalla tukenut työllisyyttä omalta osaltani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kerrassaan ihana ja on ihanaa, kun Suomesta löytyy monelta alalta taitavia tekijöitä <3

   Poista
 2. Uskomattoman upeasti tuo kultaisuus sopii noiden vaaleanpunaisten verhojen ja petroolin sohvan kanssa! Sinulla on taito yhdistellä värejä.
  Kotimaisuus ja työn laatu nojatuolissa varmasti huippuluokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on ihan loistava väriyhditelmä, kultainen tuoli suorastaan viimeisteli koko tämän huoneen sisustuksen <3

   Poista
 3. Ihana on tuoli. Ihastuin varsinkin tuotannosta löytyvään keinutuoliin. Ei kyllä mahdu omaan budjettiini kotimainen, siinä ei auta edes halu tukea kotimaista työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se keinuotuoli on myös aivan ihana <3 Kotimaiset laadukkaat tuotteet toki ovat arvokkaampia, mutta ne myös kestävät sitten aikaa ja ainahan voi yrittää metsästää niitä myös käytettynä <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top