Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Levollisia unia luonnonkuitujen keskellä!

Kaupallinen yhteistyö: Porin Villa ja Peite 

kokemuksia Porin Villa ja peite

Olemme nukkuneet jo hyvän tovin meidän uusilla ihanilla Porin Villa ja Peitteen valmistamilla luonnonkuituisilla patjoilla. Nyt pääsen kertomaan teille käyttökokemuksien kera näistä ihanuuksista. Peitoista ja tyynyistä kerroinkin teille jo aiemmin ja sen jutun pääset lukemaan täältä(klik!). Siinä jutussa kerroinkin, että minua on ällöttänyt ajatus, että nukumme yömme muovikerrosten välissä. Nimittäin valtaosa markkinoilla olevista patjoista, peitoista, tyynyistä yms. sisältää polyesteriä ja sehän on valmistettu maaöljystä, joka pesujen yhteydessä päästää myös luontoon haitallista mikromuovia. Eikä sitä nukkuessaan ole niin kovin kiva sitä muovia myöskään hengitellä, onneksi löytyy vaihtoehtoja.

patja omien mittojen mukaan

miksi valita Porin villa ja peite

Hengittävyys, kotimaisuus, ekologisuus ja luonnonmukaisuus olivat syitä siihen, että halusin hankkia meille patjat juurikin Porin Villa ja Peitteestä. He valmistavat tuotteita pitkälle yli 90 vuoden kokemuksella ja he käyttävät tuotteissaan ainoastaan puhtaita luonnonmateriaaleja, eikä niissä käytetä myöskään ympäristölle ja ihmisille haitallisia kemikaaleja. 

Kävin testaamassa patjoja paikan päällä ja sen perusteella meille valikoitui patjoiksi Villa-Luonnonkumi 2 Futon-patja, se on hyvä valinta ensimmäiseksi Futoniksi, koska se on melko pehmeä. Pehmeydestä huolimatta patja tuntuu erittäin jämäkältä ja se tukee vartaloa erinomaisesti. Lihasten ei tarvitse olla jännityksessä levon aikana, vaan koko keho voi todellakin rentoutua. Patjan välissä on paksu luonnokumi kerros ja sitä ympäröi molemminpuolin villakerros. Patjat on päällystetty kauniilla pellavakankaalla ja niitä ei ole tarve peittää millään. Aidossa Futonissa käytetään vain aitoja luonnonmateriaaleja. Futonikaan ei siis ole liian kova esimerkiksi reumaatikoille tai muille kivuista kärsijöille, vaihtoehtoja löytyy jokaiselle. 

kotimainen patja

paras patja selälle

mistä paras patja

luonnonkuituinen kotimainen patja

Futon patjan päällä meillä on paksu villapetari, joka tekee kokonaisuudesta todella miellyttävän ja rauhoittavan tuntuisen. Villa saa sängyn tuntumaan suorastaan ylelliseltä, tuntuu kuin joka yö pääsisi nukkumaan parempaankin hotelliin. Minusta tosiaan tuntuu, että en ole koskaan nukkunut niin hyvin, kuin näiden miellyttävien luonnonkuitujen keskellä. Villa tosiaan rauhoittaa kehoa ja mieltä. Villapetari onkin hyvä valinta, jos haluaa uusia vain pelkän petarin, sen avulla saa eristettyä kehon irti keinokuituisesta patjasta. Petarin pesua helpottaa sen päällä oleva paksu puuvillaneulospäällinen, jonka saa helposti pestyä koneessa. 

Villa ja peitteeltä saa tilattua patjat myös mittojen mukaan, joten jos sinulla on esimerkiksi kirpputorilta löydetty sänky, johon valmiit patjat ei ole sopivia, niin kannattaa ehdottomasti kääntyä heidän puoleensa. Kauniit pellavalla päällystetyt patjat sopivat myös ihanasti vaikka siihen vanhaan perintönä saatuun puusohvaan, johon sopivan kokoisia patjoja on oikeastaan aika mahdoton löytää. Kestävän kehityksen mukaisesti Villa ja Peite valmistaa patjat aina tilauksesta ja se myös mahdollistaa sen, että patjoja saa tilattua helposti omien mittojen mukaan. Tuotteet saapuvat kotiin myös ihanan raikkaina, koska niitä ei säilytetä varastoissa pitkiä aikoja. 

paras patja selkäkipuiselle

Meillä on itse tehty sängynrunko ja siinä on hengittävä puusälepohja. Porin Villa ja Peitteen Futon-patjat käyvät mihin tahansa sänkyyn, kunhan siinä on avoin pohja, jotta patja pääsee kuivumaan. Rakastan paitsi sitä miltä nämä patjat näyttävät meidän sängyssä, mutta kyllä ihan parasta on se, että aamuisin ei enää tarvitse herätä alaselkä kipeänä. Vanhat patjamme olivat nimittäin todellakin tulleet tiensä päähän ja näiden uusien ihanien patjojen vuoksi voin jopa jäädä aamuisin sänkyyn pötköttelemään ja se jos mikä on ihanaa. 

miten valita paras patja sänkyyn

porin villa ja peite kokemuksia

paras patja kylkinukkujalle


Tässä syitä miksi valita Porin Villa ja Peitteen luonnonkuituiset patjat:
 • Tuotteet valmistetaan käsityönä Porissa yli 90 vuoden kokemuksella
 • Kaikki tuotteet valmistetaan luonnonkuiduista ja ne voidaan käytön jälkeen hävittää polttamalla tai kompostoimalla
 • Kaikki käytetty villa on Mulesing-vapaata 
 • Ei turhia kemikaaleja, turvallista ympäristölle ja ihmisille
 • Kaikkia tuotteita saa tilattua omien mittojen mukaan
Itse en todellakaan voisi olla tyytyväisempi, että valitsimme Porin villa ja Peitteen tuotteet sänkyymme. Mikään ei ole tärkeämpää kuin laadukas yöni, enää ei tarvitse pyöriä ja hikoilla sängyssä vaan todellakin voi nukkua levollisesti ja hyvin. Aamuisin tunnen itseni pitkästä aikaa virkeäksi ja siitä todellakin tietää sen, että uni todellakin on ollut sellaista kuin pitää. 

Villa & Peite tarjoaa seuraajilleni ilmaisen toimituksen kaikista peitto- ja tyynytilauksista! Koodi on "keltainenkahvipannu" ja se on voimassa 17.4. asti. Voin suositella lämpimästi Painopeittoa sekä Villapeittoa ja Villatyynyä jotka meillä on itsellä käytössä ja erinomaisiksi todettu. 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Vaikuttaa kyllä loistavilta tuotteilta! Meillä on myös petari luonnonkumia, mutta päällikangas tietysti (?) polyesteriä, mikä on harmi. Täytyy pitää mielessä nämä patjat seuraavan kerran, kun tulee tarve uusille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä kerrassaan erinomaisia tuotteita, ihanaa ettei tarvitse nukkua muovikerrosten välissä. Mahtavaa, että Suomessa valmistetaan näin upeita tuotteita.

   Poista
 2. Ihana makuuhuobe! Ihailin kivasti sängynrunkoanbe ja mietin, mistä ssidon vastaavan. Sitten luon, että se on omaa tekoa! Tulin tänne sibustoilie, koska harkitsen villapeiton ostamista. Terkkujs upealle kissalkenne meidän kolmelta katilta! Uskon jo, että ne rakastuvat villapeittoon!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top