Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Taso telkkarinurkkaukseen!

Vihdoin löysimme täydennystä telkkariseinälle. Halusin television/tauluseinän alle pidemmän tason, joka toisi ryhtiä tähän nurkkaukseen. Tarvitsimme tähän myös sellaisen kaapin/säilytystilan, jonka sisälle saisimme piiloon kaikki johdot ynnä muut hässäkät, jotka eivät niin kovin sisustuksellisia ole. Nyt meillä kävi tosi hyvä tuuri. Sillä ihan tässä meidän lähellä, tyhjennettiin erästä asuntoa ja siellä oli muun muassa kaunis 60-luvun kirjahylly. Meillä ei ollut kylläkään käyttöä kirjahyllylle sellaisenaan, mutta katselin heti, että siinä oli kauniita osia, jotka saisimme valjastettua hyvin tähän meidän tarpeeseen sopivaksi. 

Niinpä annoimme kirjahyllylle kodin, mutta tosiaan ainakin toistaiseksi käytimme siitä vain osan. Kaunis laatikosto ja siro kaappi sopivat hienosti tähän nurkkaukseen. Kokonainen kirjahylly tekisi tästä nurkkauksesta mielestäni liian täyteen ahdetun ja hyllyille tulisi turhaan vaan kerättyä tavaraa. Kirjahylly myös veisi liikaa seinätilaa ja sitten emme saisi mahdutettua tauluja seinälle. Joten tämä ratkaisu on meidän tarpeisiin paljon parempi ratkaisu.

Vielä pohdimme, että josko vaihtaisimme messinkiset lankavetimet muunlaisiin, mutta toistaiseksi ne saavat jäädä.  Tykkään kovasti siroista lankavetimistä, mutta jotenkin vaan ne eivät tunnu tähän ihan oikeanlaiselta. Ehkä me vielä keksimme paremman ratkaisun tai jos emme niin sitten nämä saavat jäädä. Pääsiäiseksi hankitut keltaiset ja valkoiset tulppaanit tuovat ihanaa väriä ja keväistä fiilistä. En muutenkaan raaski ihan heti laittaa pääsiäiskoristeita takaisin varastoon. Nautitaan niistä nyt hetki. Tästä viikosta on ennustettu kuluvan kevään lämpimintä, joten nautitaan nyt auringosta täysin siemauksin. 
Ihanaa viikkoa!

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Upea kokonaisuus! Omaan silmään nuo lankavetimet näyttävät hyviltä, mutta jään innolla odottamaan ratkaisua, mihin päädytte vetimien suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tykkään itsekin vetimistä, mutta jotenkin ne riitelevät meidän olohuoneen muiden asioiden kanssa. Mulla on jo yksi idea vetimiksi, mutta katsotaan toteutuuko se :D

   Poista
 2. Ihanan värikästä ja kaunista kaikki ja mielestäni tuon kaapin väri on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tykkään itsekin kovasti tuon kaapin sävystä <3

   Poista
 3. Ihana löytö! Ja nuo verhot on tosi kauniit, mistä olet löytänyt noin ihanan sävyiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on ostettu monta vuotta sitten Ikeasta ne ovat pellavaa <3

   Poista
 4. Hienosti sopii kaappi paikalleen ♥ Tuo olohuoneen matto on sitten upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ja matto on kyllä todellakin erittäin herkullinen <3

   Poista
 5. Kaunis on laatikosto ja kaappi. Useammassa kuvassa huomion vaan keltainen "pömpeli", jolla on kukka. Se tuntuu liian hallitsevalta ja vie huomion niin laatikko/kaapista kuin seinällä olevasta kauniista valaisimesta. Samoin laatikosta päällä oleva sinisävyinen lasipurkki ei anna oikeutta ihanille lintupatsaille, jotka kaveeraavat uuden laatikosto/ kaapin kanssa. Kukat tuntuvat nyt olevan kuvissa väärässä järjestyksessä. Ihana kukkataso ikkunan edessä( kaveeraa myös kivasti uuden hankinnan kanssa) hukkuu kuvissa. Sinulla on niin paljon kauniita esineitä ja huonekaluja, joten kun joukossa on yksi joka vie kaiken huomion eli keltainen "pömpeli", niin silloin se on luultavasti väärässä paikassa. Mukavaa huhtikuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunasimme itse tuon keltaisen kukkapöydän ja minusta se rikkoo juuri hyvin olohuoneen "harmonian". Makuasioita nämä ovat, mutta haluan tuota tekelettämme ihastella nyt aitiopaikalla <3 Ihanaa huhtikuun loppua myös sinulle <3

   Poista
 6. Hei mistä tuo ihana matto on?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top