Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kesän kirppislöytöjä!

Olen kiertänyt tänä kesänä kirppiksiä ja rompetoreja varmasti vähemmän kuin koskaan aikaisemmin. Ei vaan ole tehnyt mieli mennä hikoilemaan sisätiloihin maskin kanssa ja toisaalta taas ei ole ollut mitään akuuttia tarvetta löytää mitää erityistä. Aina ne löydöt ei kylläkään ole tärkeintä tässä harrastuksessa, vaan ihan jo se hypistely on mukavaa ja ihan parasta on,  jos pääsee kiertämään kirppiksiä samanhenkisten ystävien kanssa. 

Pari viikkoa sitten kävimme ystäväpariskunnan kanssa ajelemassa pitkin maakuntia, samalla kun nautimme ihanasta Suomen kesästä ja maalaismaisemista, pistäydyimme aina välillä kirpputorille. Suurta kierrosta emme siis tehneet, mutta pienetkin pysähdykset tuottivat oikein mukavan saaliin. 
Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Harjavallan kirpputori Japperista löytämäni hauska linnunmallinen kukkapidike. Tätä hypistellessäni ajattelin heti, että se olisi juuri täydellisen kokoinen Marimekon Urna-maljakkoon. Kotiin tullessani oli pakko heti sovittaa ja sinnehän se lintu upposi kauniisti ja mikä parasta tähän saa tehty nyt vaikka minkälaisia kukka-asetelmia todella helposti. 

Kuvissa lintu ei nyt pääse ihan kunnolla oikeuksiinsa, mutta minusta se on niin söpö ja käytännöllinen lisä tuohon niin kovin ahkerassa käytössä olevaan maljakkoon. Lintu kustansi 6 euroa. 


Niin ikään Japperista löytyi puinen omenarasia, joka solahti kauniisti vanhaan string-hyllyyn. Se sopii minusta kauniisti yhteen muiden hyllyllä olevien tavaroiden ja kasvien kanssa. Omenasta köyhdyin kahden euron kolikon verran. Voihan pää, olin jo hieman lupaillut itselleni, että en hanki lisää pääpatsaita. Mutta tämä kipsinen säveltäjä suorastaan kutsui minua, onhan hänellä nyt niin lempeä ja sympaattinen ilme. Tämä löytö siis suorastaan hyppäsi koriini ja siitä maksoin kuusi euroa. 


Vessan hyllylle löytyi kaunis kannellinen marmorirasia, tässä oli minusta niin kaunis muotoilu ja tämä on juuri sopivan pieni säilyttämään aina hukassa olevat hiuspinnit. Jospa nyt pinnit löytyisi tästä purkista eikä enää häviäisi jonnekin teille tietämättömille. Rasia kustansi 2 euroa ja se löytyi Kokemäen Tuohitorilta. 


Ihana kesälaukku löytyi Porin SPR:n kontti tavaratalosta. Olin juuri etsinyt tämän tyylistä rentoa ja sopivan pientä laukkua, koska edellisen laukkuni olin käyttänyt jo aivan loppuun. Edellisen laukun olin hankkinut samaisesta paikasta 12 vuotta sitten, joten ihan kamalan usein en uusia laukkuja hanki. Tämä kaunis laukku maksoi 5 euroa ja on ollut jo erittäin kovassa käytössä. Kontista löytyi myös kaksi tälläistä rottinkistä härpäkettä, nämä voisi laittaa ihan seinälle koristeeksi, mutta itse ajattelin käyttää ainakin toista katosta roikkuvan kukkakruunun pohjana. Tässä on mukavan paljon pinnoja, joihin saa sidottua näyttävän kukkakoristeen. 


Suloisen vaaleanpunaisen samettisen tyynynpäällisen nappasin myös mukaani Kontista, se sopi ihanasti meidän eteisen tuolin istuintyynyksi. Väri on niin täydellinen ja kokokin natsasi aika mukavasti. Tyynynpäällinen maksoi 2 euroa. Tämä hulvaton savimuki oli ihan pakko ottaa mukaan, näin heti kuinka hulvattomalta tämä näyttäisi, kun siihen istuttaisi jonkin kasvin. Kotiin tullessani silmäni osui heti tähän piikikkääseen mehikasviin ja se sopikin ihan täydellisesti tähän euron löytöön. Tämä kokonaisuus on vähän sellainen punkkarin ja metsänpeikon sekoitus :D 


Arabian ruukun nappasin mukaani Kokemäen Tuohitorilta, ruukku kustansi 7,5 euroa, rakastan niin tätä Arabian ruskeaa väriä. Se näyttää niin hyvältä vihreän rinnalla. 

Tälläisiä löytöjä tällä kertaa. Viikonloppuna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa rompetorille, katsotaan jos sieltä löytyisi jotain ihanaa matkaan. 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Hauskoja löytöjä! Tuo punkkarikuppi on suorastaan hykerryttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin huvittava, tulee hyvälle tuulelle, kun sitä katselee :D

   Poista
 2. Tosi kivoja löytöjä! Kaikki uudet löydöt istuvat teidän ihanaan sisustukseen todella hyvin <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top