Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kevätpuuhia puutarhassa!liuskekivipolku hintakasvimaa kevätkuntoonkevään kukkaloisto

keväällä kukkivat kukat

puutarha huhtikuussa


huhtikuu työt puutarhassa

huhtikuu puutarhassa

Lämpimät ja aurinkoiset päivät ovat potkaisseet kunnolla puutarhakauden käyntiin. Keväällä puutarha näyttää todella karulta, mutta samalla tämä aika on jotenkin täynnä ihanaa odotusta. On ihana käyskennellä puutarhassa ja ihmetellä mitä kaikkea sieltä taas mahtaakaan nousta meitä ilahduttamaan. Ja olemmehan jo päässee nauttimaan kevään ensimmäisistä kukkijoista, krookuksista ja idänsinililjoista. Eiköhän ensimmäiset tulppaanitkin kohta jo ilahduta meitä.

Olen lannoittanut marjapensaat, perennapenkit ja muut kukkivat puut ja pensaat. Nurmikko on  myös kalkittu ja lannoitettu. Puita ja pensaita on tullut saksittua siistimmiksi. Kasvihuone on siivottu ja kasvusäkit asennettu paikoilleen, nyt vaan odotellaan ilmojen lämpenemistä ja yöpakkasten päättymistä, jotta uusi kasvukausi pääsee kunnolla käyntiin.  Kasvimaan laatikoiden vanhat mullar kääntelin ympäri ja lisäsin sinne kompostia, multaa, kalkkia ja kanankakkaa.

Tämä vuoden ensimmäiset puutarha projektititkin on aloitettu. Rakennamme kasvihuoneen taakse yhden uuden kasvulavan, koska meillä on ylimääräisenä muutama vanha ikkunankarmi. Niistä saa kätevästi rakennettua yhden korkeamman lavan ja siihen ajattelin istuttaa perunaa ja muutaman mansikan taimen. Kasvihuoneen taakse rakennetaan myös istutuspöytä, jotta kasveja ei tarvitse enää istuttaa huonoissa asennoissa.  

Aurinkoista sunnuntai-iltaa!

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Ihanaa seurailla, kun luonto herää <3 Kuulostaa mahtavilta teidän puutarhaprojektit!

    VastaaPoista
  2. Ihana kasvihuone! Mukavaa kevättä Sinulle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top