Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Valoa vierashuoneessa!

vierashuoneen sisustus

Meidän vierashuone taitaa olla talomme valoisin huone, siellä on ikkunat etelään ja länteen, aurinkoisina päivinä huone suorastaan kylpee valossa. Tämä valo tekisi mieli hyödyntää lisäämällä tänne viherkasveja, mutta toisaalta taas emme niitä itse pääsisi täällä kovin usein ihailemaan. Tosin työpisteeni sijaitsee tässä huoneessa ja olisihan sitä ihana istua koneella viidakon keskellä. Olisko tässä siis oiva syy hankkia lisää viherkaveja, eihän meillä niitä mitenkään vielä ole tarpeeksi, kun tässäkin huoneessa niitä on vasta muutama hassu. Voiko kasveja koskaan olla liikaa?


työpiste toimivaksi

vierashuoneen sisustus

kaunis vuodesohva

Olemme myös pitkään pohtineet, että haluaisimme tänne uuden vuodesohvan, emme saa millään luotettavasti korjattua tuota vanhaa. Tykkään vaan kovasti sohvan ulkonäöstä ja siksi emme ole pitäneet kiirettä tämän asian kanssa. En myöskään ole löytänyt sellaista täydellistä vaihtoehtoa, joten vielä jatkan etsimistä, kyllä se oikea vielä osuu kohdalle. Palvelkoon tuo vanha ja kaunis, vaikkakin epäkäytännöllinen sohva vielä siihen asti.

vanhat lakatut ovet

tumma katto

Vierashuoneessa sijaitsee meidän alakerran ainoat kiinteät kaapit, tykkään niin kovasti tästä suloisesta kaappirivistöstä. Vanhat kaappien ovet, kaikkine kolhuineen ja kulumineen on vaan niin todella sympaattiset. Ovien takana on muun muassa meidän siivouskomero. 

Vierashuoneen katto on toinen asia, mitä aina vaan jaksan ihailla. Se on talomme alkuperäinen ja se on rakennettu pontatuista ja lakatuista vanerinpalasista. Katto on todellakin tämän huoneen katseenvangitsija. 

rottinki simpukkatuoli

Tänne päätyi myös meidän kuistilla olleet somat rottinkiset simpukkatuolit, ne ovat juuri sopivan sirot ja pienet tähän huoneeseen. Myös kukkapöytänä toimivat pöydät olivat aiemmin meidän kuistilla. Ihanaa, että tavaroita kierrättämällä omassa kodissa saa aikaan sitä kaivattua vaihtelua.

Kaapo tykkää kyttäillä lintuja sohvan selkänojalla, joten täytyy muistaa, että uudessakin sohvassa täytyy olla paikka tälle tärkeälle toiminnalle. 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa <3

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Upee on katto ja Kaapo on komee.

  VastaaPoista
 2. Minkälaista vuodesohvaa olet etsimässä? Ostin itse hiljattain uuden Pohjanmaan kalusteelta, jolla on myös retrompia malleja, ja värivalikoimaa loputtomiin. Halusin nimenomaan kotimaisen ja laadukkaan vuodesohvan, jolle tohtii pistää vieraan uinumaan, ja joka on vielä mukavakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kotimaisuus on minullekin yksi tärkeä kriteeri. Katsonpas siis myös heidän mallit.

   Poista
 3. Katto todella on hieno! Ja nuo komeronovet! Niitä ei saisi ikinä tämän ikäisistä taloista hävittää. Ja muutama kukka, aivan ehdottomasti hei! Jos edes pari kolme? Kun kerran on työtilakin siellä. :) Niin nätit huonekalut ja kaikki harmoniassa keskenään. Ihastuin myös siihen oikeanpuoleiseen vesivärimuotokuvaan, joka on hyllyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se o ihana ja eikös vaan aina pari kasvia mahdu joukkoon, kun täällä kerran hommiakin pitää tehdä :D

   Poista
 4. Hei, selailin blogiasi. Onpa teillä kaunis koti! Löysin blogistasi ohjeen pilleistä tehtyyn varjostimeen ja jäin miettimään, että minkälaisella liimalla onnistuit saamaan kestävän lopputuloksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Mä en muista enää liiman merkkiä, mutta se oli sellaista vahvempaa liimaa, joka kävi myös muoville ja kankaalle.

   Poista

Lähetä kommentti

back to top