Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Pienen kylpyhuoneen säilytysratkaisut!

pienen kylpyhuoneen sisustaminen

Nyt pääsen esittelemään teille kokonaisuudessaan tämän meidän pienen kylpyhuoneen päivityksen tai no niin kokonaisuudessaan, kun tätä pientä tilaa nyt pystyy kuvaamaan. Meidän kylpyhuoneen ja vessan yhdistelmä ei ole kooltaan kuin vähän reilu 3 neliömetriä. Silti tänne mahtuu oikein hyvin kaikki tarvittava. 

naulakko kylpyhuoneeseen

kylpyhuoneen naulakko

pienen kylpyhuoneen säilytysratkaisut

Ennen tätä pientä päivitystä, meillä oli pulaa säilytystilasta ja maalatut paneeliseinät alkoivat näyttää kulahtaneilta. Säilytystilaa saimme lisää, kun siirsimme naulakon paikkaa ja sen tilalle saimme pienen lämpöä tuovan rottinkikaapin. Tämän kaapin uumeniin mahtuu ihan uskomattoman paljon tavaraa. Toki tähän koloseen olisi mahtunut korkeampikin kaappi, mutta halusin tälläisen matalamman, jonka päälle saa laitettua kauniita tavaroita. Ja, nyt säilytystilaa on ihan riittävästi meidän tarpeisiin. 

Olen ajatellut, että hankkisin tänne vielä suuren tekokasvin, se toisi ihanan tunnelman tähän tilaan. Oikea elävä kasvi olisi toki kaikista ihanin, mutta en halua rääkätä kasveja tuomalla niitä tänne ikkunattomaan pieneen koppiin. 

Kylpytakit ja pyyhkeet roikkuvat kirpparilta löytyneessä vanhassa emalinaulakossa. Naulakolle löytyi loistava paikka vinolta seinältä suihkukaapin vierestä. Tähän mahtuu hyvin pyyhkeet roikkumaan, eikä ne ole heti silmien edessä kun kylppäriin astelee. En ymmärrä miksi alunperin olimme käyttäneet naulakolle noin suuren tilan. Aina ei vaan tule kaikkea ajateltua ihan loppuun asti. 

allastaso

pienen vessan säilytysratkaisut

Vessanpöntön yläpuolella olevan tilan olemme hyödyntäneet kauniilla avohyllyillä. Vanhat hyllyt onneksi löytyivät omista kätköistämme. Nämä hyllyt ovat leveämmät kuin aikaisemmat, joten näihin mahtuu paremmin tavaroita säilöön. Hankin hyllyille muutaman kannellisen korin, jotta tuotteet ovat suojassa pölyltä ja hiuslakalta. 

avohylly kylpyhuoneeseen

kylpyhuoneen sisustaminen

Käsipyyhkeet ja eniten käytössä oleva kosmetiikka säilyy hyvin tässä metallisessa hyllyn ja naulakon yhdistelmässä pesualtaan vieressä. Tästä tuotteita on kätevä käyttää ja kauniit pullot toimivat myös somistuksena. Väriä seinille sain muutamalla kasviaiheisella taululla ja samalla ne toivat myös sitä kaipaamaani vehreyttä tähän tilaan. 

kaappi pieneen kylpyhuoneeseen


pienen kylpyhuoneen säilytysratkaisut

Kylpyhuoneen tason maalasin itse akryylimaaleilla ja siitä löydät lisää juttua täältä(klik!). Jos haluat kurkistaa miltä kylppärimme näytti aikaisemmin, niin täältä(klik!) löydät siitä kuvia ja juttua lisää.

Kivaa uutta viikkoa <3 

-Pauliina

Kommentit

  1. ei se tilansuuruus vaan käyttö.lue sisustus.

    VastaaPoista
  2. Vasta tästä postauksessa minulle hahmottui WC-kylpyhuoneenne kokonaisuudessaan ja täytyy sanoa, että VIEHÄTTÄVÄ JA KAUNIS ON! - Saga -

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top