Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

DIY - kylpyhuoneen taso!

persoonallinen kylpyhuoneen taso

Meillä on täällä meneillään pieni kylpyhuoneen freesaus ja nyt olemme saaneet sen lähes valmiiksi. Esittelen vielä koko tilan erikseen, kun saamme tänne muutaman puuttuvan palasen. Suuria muutoksia emme lähteneet tekemään, koska olen edelleen oikein tyytyväinen kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Remontoimme kylppärin tosiaan yhdeksän vuotta sitten, tässä ajassa maalipinnat olivat kuitenkin päässeet jo hieman nuhruiseksi. Niinpä paneeliseinät saivat uuden puhtaan valkoisen maalikerroksen ja se raikastikin tilaa huomattavasti. Maalasimme seinät Tikkurilan luja maalilla, se kestää hyvin myös pyyhkimistä ja kosteutta. 

Puhtaan valkoiset seinät tekevät tilasta ihanan raikkaan, mutta kaipasin kylppäriin kuitenkin lisää väriä. Kauan pohdin miten sitä väriä lisäisin ja sitten yön pimeinä tunteina sain aika villin idean. Keksin nimittäin, että minähän maalaan sinne värikkään tason. Moni on varmasta huomannutkin, että olen innostunut maalaamaan akryyleillä ja pohdin, että olisiko ihan älytöntä käyttää niitä maaleja myös tähän projektiin. Sitten ajattelin, että ideani oli juuri niin älytön, että se pitää ehdottomasti toteuttaa. Ei siinä hirveästi menetä jos projekti ei onnistukaan. 

akryylimaali kalusteet

akryylimaalaus

Meillä oli jostain hommasta jäänyt ylimääräiseksi puulevy ja siitä puolisoni sahasi sopivan kokoisen palasen. Levy maalattiin ensin pohjamaalilla ja siihen päälle ryhdyin sitten taiteilemaan. Käytin pastellisia sävyjä ja tätä työtä tehdessäni minulla oli iloinen ja ihana fiilis, sanoin ystävällenikin puhelimessa, että "täällä hippi marmoroi". Se kuvasti niin hyvin tätä maalausta, tästä tasosta ei tosiaan väriä ja mielenkiintoa puutu, eikä taatusti löydy toista samanlaista. 

tee itse työtaso

Maalasin tasoon siveltimellä ja sienellä, tuputtelemalla sain siihen aikaan marmorimaisia kuvioita. Kun maalaus oli valmis tason pinta lakattiin kahteen kertaan vesiohenteisella kalustelakalla. Nyt pinta on helppo pitää puhtaana ja se kestää myös vettä. 

työtason maalaaminen

Tästä värikkäästä tasosta tuli todellakin kylpyhuoneemme keskipiste ja jotenkin minulle tulee nyt tästä koko tilasta niin hyvä ja onnellinen olo. Seinätkin saivat lisää väriä, kun asettelin tänne muutaman kasviaiheisen julisteen. Pienillä muutoksilla koko tila sai ihan uuden ilmeen. 

miten maalata työtaso

puutason maalaminen

diy työtaso

Ompelukoneen jalka sai edelleen jäädä, se vaan sopii minusta tänne niin kauniisti. Meille on tulossa kylppäriin yksi uusi kaappi, koska kaipaamme tänne kipeästi lisää säilytystilaa. Sen jälkeen tämän tilan päivitys alkaakin olla aikalailla valmis. 

Tämä värikäs ja villi työtaso varmasti jakaa mielipiteitä, onhan se tavallaan ihan hurja, mutta olen kyllä siihen itse ihan älyttömän tyytyväinen. Mitä mieltä sinä olet, menikö aivan överiksi? :D

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Ei ole överi vaan aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Tää tuo tuon teidän ihanan altaakin ihan toisella tavalla esiin, kun aiempi tumma taso. Kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO eikö vaan tuokin, minusta allaskin näyttää nyt ihan uudelta <3

   Poista
 3. Ei ollenkaan överi, vaan just hyvä!!

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Sopivasti erilaiset, tuo taso ja ompelukoneen jalkaosa. Hyvä idea käyttää akryylimaaleja marmorointiin ja lopputulos on onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tästä tuli kyllä oikein mainio ja tosiaan ei taatusti löydy toista samanlaista.

   Poista
 5. Tuolla bideelläkö puhdistat tuon ompelukonejalustan pölystä - nimittäin pyyhkimistä siinä riittää!? Meillä ainakin kylppäri kerää melkoisesti pölyä, etenkin talvilämmityksen aikaan saa olla päivittäin pyyhkimässä. Usein laskettelenkin kaiken suihkulla pölyttömäksi. (On onni, kun on lattiakaivo - tietysti kun on yhdistetty WC- ja suihkutila. Joillain, joilla on vain vessa, ei välttämättä lattiakaivoa ole, ja voin kuvitella, että siivoaminen on silloin haastavaa, huh!)
  Oh… en kai vain ollut ilonpilaaja, tämähän on sisustusblogi! Sisustaminen on hauskaa! - Saga -

  VastaaPoista
 6. Kiva, kiva taso! - Saga taas -

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top