Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Meidän pieni kylpyhuone!

Välillä tuntuu hassulta, että meidän suurehkossa talossa on niin kovin pikkuinen kylpyhuone. Se on pienuudestaan huolimatta oikein toimiva meille. Remontoimme kylppärin yhdeksän vuotta sitten ja silloin laajensimme alakerran pientä vessaa sen verran, että saimme suihkukaapin mahtumaan ja niin vessa muuttui kylpyhuoneeksi. Aikaisemmin talon ainoa suihku sijaitsi jääkylmässä kellarissa, joten vaikka suihku on pihasaunan vuoksi melko pienellä käytöllä on se silti ihanaa, että sellainen löytyy lämpimistä sisätiloista. 

Olen näin yhdeksän vuoden jälkeenkin oikein tyytyväinen ajattomiin materiaali valintoihimme, mutta nyt olemme suunnitelleet kylppäriin pientä pintaremonttia. Lähinnä puupaneelit kaipaavat jo uutta maalia ja säilytys systeemit täytyisi saada hieman toimivammaksi. 

pieni kylpyhuone toimivammaksi

Aiomme maalata puupaneelit edelleen valkoiseksi, koska tämä pieni tila tarvitsee kaiken mahdollisen valon ja vaikka muuten en olekaan valkoisten seinien ystävä, niin minusta kylpyhuoneeseen valkoisuus tuo sitä kaivattua raikkautta. Meillä ei ole kylpyhuoneessa ikkunaa, joten kuvissa näkyvät kasvit ovat vain ja ainoastaan kuvausrekvisiittaa. Vihreys ja vehreys näyttää kyllä niin kauniilta täällä, että melkein tekisi mieli joku tekokasvi tänne hankkia, vaikka niitä yleensä kyllä vastustankin. 

Pohdimme myös josko vaihtaisimme pesualtaan alta ompelukoneen jalan pois, mutta siitä en taida raaskia luopua, vaikka sen puhdistus onkin aika työlästä. Jalan päällä oleva taso kaipaa uutta öljyä, mutta muuten tykkään edelleen sen rosoisesta ilmeestä.  

pienen kylpyhuoneen sisustaminen

kori kylpyhuoneeseen

avohyllyt kylpyhyuoneessa

Täällä minä nojailen seiniin, että saan näitä kuvia otettua, mutta tässä seinustalla on näkyvissä meidän kylppärin ainoat säilytystilat. Eli kaksi avohyllyä ja pieni vanha lääkekaappi. Säilytystilaa on ihan riittävästi, mutta ne ovat olleet vähän epätoimivat ja siksi kaipaan pientä päivitystä myös tähän asiaan. 

Haluaisin vaihtaa mustat avohyllyt uusiin tai lähinnä järkevämmät hyllynkannakkeet, koska nuo tämän hetkiset vievät ihan liikaa tilaa hyllyiltä. Avohyllyille haluaisin hankkia kannelliset korit, avonaiset tavarat ovat niin alttiina pölylle ja hiuslakalle, kannellisten korien avulla hyllyt olisi helpompi pitää siistinä ja puhtaana. 

pienen kylpyhuoneen säilytysratkaisut

pienen kylpyhuoneen sisustus

Musta korihylly on kaunis, mutta myös se on aika epäkäytännöllinen, joten sen tilalle olen myös pohtinut toisenlaista vaihtoehtoa. Järkevintä olisi varmaan vaihtaa peili pois ja laittaa tilalle peilikaappi, mutta en vaan mitenkään halua luopua tuosta kauniista vanhasta peilistä. Täytyy vielä hieman pallotella erilaisia vaihtoehtoja, luulen että se ratkaisu jossain kohtaa löytyy. 

Ihanaa uutta viikkoa <3 

-Pauliina

Kommentit

 1. Äly hyvä idis ton lavuaarin tasoksi ompelukoneen runko! Ja niin kivan näkönen!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kivannäköinen <3 Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista

Lähetä kommentti

back to top