Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Talvipäivän väkerryksiä!

tee itse akryylimaalaus

Minä olen täällä taas innostunut puuhailemaan kaikkea mieltä virkistävää. Nyt, kun tulee oltua lähes kaikki vapaapäivät kotona niin on ihanaa, kun on käsille tekemistä. Kaivoin pitkästä aikaa akryylimaalit esille ja voi miten olikaan rentouttavaa heilutella pitkästä aikaa sivellintä. Rakastan leikitellä väreillä, tulen niin hyvälle mielelle, kun saan touhuta iloisten värien kanssa. 

Tähän hätään minulta ei löytynyt uusia taulupohjia, niinpä kaivelin esille vanhoja maalauksiani ja maalasin vaan pokkana niiden päälle. Ainakin on kierrätystä, mulla on joku ongelma näiden mun omien maalausten kanssa, en vaan osaa niitä pitkään omalla seinällä katsella. Katsotaan kuinka näiden uusien maalausten kanssa käy, nimittäin tällä kertaa syntyi todella värikylläisiä töitä. Näistä maalauksista tuli välittömästi ihanan keväinen fiilis, oli ihan ilo sivellä näitä iloisia värejä. Jospa nämä värikkäät taulut siivittäisivät meidät kevääseen. 

värikästä taidetta


värikäs maalaus


värikäs maalaus

Maalamisen lisäksi väkersin muutaman hulvattoman kukkaruukun. Halusin tehdä tarkoituksella tuollaisia sopivalla tavalla epäkurantteja yksilöitä, näissä todellakin saa näkyä käsillä tekemisen meininki. Käytin näihin ruukkuihin harmaata ilmassa kuivuvaa savea ja lopuksi koristelin ruukkuja akryylimaalein. Ruukut kuivuivat muutaman päivän ennen maalausta. 

tee itse kukkaruukku

Minusta tuo pöllö näyttää mehikasvi hiuksineen ihan punkkarilta, minua ihan nauratti kun kasvia sen "päähän" asettelin. Kissa sai päähänsä helmivillakon. Tuon villinä rönsyilevän kasvin kanssa tämä kisuli näyttää vallan boheemilta tapaukselta. Epämuodostuneeseen vaaleanpunaiseen ruukkuun istutin "nanouk"-juorua, koska siinä toistuu hauskasti ruukun vaaleanpunainen väri. 

Tulen vallan hyvälle tuulelle, kun tätä hassua kolmikkoa katselen. Kyllä kannatti väkertää, kun kerran näistä niin saa niin iloisen mielen. 

diy kukkaruukku savesta

kissanpää ruukku

tee itse kukkaruukkku

diy kukkaruukku savi

diy akryylimaalaus

Taisi meidän Kaapokin saada jonkun keväthulluus kohtauksen, kun se juoksenteli ympäri olohuonetta kuin villivarsa kevätlaitumilla. 

Ihanaa viikon jatkoa!

<3 Pauliina


Kommentit

 1. Olet kyllä taitava monella lailla. Kaapo on komee.

  VastaaPoista
 2. Onpas kivan näköiset taulut ja pirteät. Juuri tuollainen taide onkin luovan kaunista. Oikeesti kiva idea,voisin myös kokeilla joku kerta. Iloa viikkoosi ja nauti vapaapäivistäsi!

  VastaaPoista
 3. Upeaa taidetta! Ihan päällikkö tuo punkkari!!!! =)

  VastaaPoista
 4. Hei, mikä toi "pallukka" kasvi on kissa ruukussa? Ja onko lattialla oleva IHANUUS matto vai ryijy? Siis tuo, jossa pinkit kuviot? Onko löytö vai myydäänkö noita jossain? Yst Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on helmivillakko. Maton voitin instagramin arvonnasta, sieltä löytyy kyllä maton myyjä, joka on @artmorocconberber <3

   Poista
 5. Hei, mikä toi "pallukka" kasvi on kissa ruukussa? Ja onko lattialla oleva IHANUUS matto vai ryijy? Siis tuo, jossa pinkit kuviot? Onko löytö vai myydäänkö noita jossain? Yst Maria

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top