Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Ruokailutilan seinät saivat uuden sävyn!

Meidän makkarin maalamisesta jäi valtava määrä maalia yli ja ryhdyimme heti pohtimaan, että minne me sen oikein saisimme käytettyä. Ei sitä asiaa kovin kauaa tarvinnut pohtia, sillä meidän kodista löytyy toinenkin huone, jonka seinät olivat alkaneet tuntumaan hieman liian kylmän sävyisiltä. Kyseessä on ruokailutila, meillä oli aikaisemmin tumman puun värinen ruokapöytä ja silloin mintunväriset seinät tekivät tilasta ihanan raikkaan. Pöydän vaihduttua valkoiseen oli seinät alkaneet tuntua liian kylmiltä ja kolkoilta. Olin jo vähän ehtinyt katumaan sitä, että valitsimme valkoisen pöydän, mutta onneksi en kadu enää. 

Makuuhuoneessa uusi seinien sävy on tuntunut ihan todella ihanalta, se teki huoneesta niin kutsuvan ja pehmeän tuntuisen, että päätimme rohkeasti kokeilla miltä kaunis neito-sävy näyttäisi ruokailutilassa. Maalaminen sinällään on nopea ja helppo tapa saada vaihtelua, mutta kun huone on täynnä tavaraa ja huonekaluja niin alkujärjestelyihin menee ihan älyttömän paljon aikaa. 

Kaikki vaiva oli kuitenkin todellakin sen arvoista, koska ruokailutilaamme tuli uuden maalin myötä ihan eri tunnelma. Koko huone tuntuu niin lämpöiseltä ja kyllähän seinät näyttävät taas niin paljon siistimmältä, kun niissä on uusi eheä maalipinta.

seinien maalaaminen

neito sävy

tuunaa ikea ivar

ikea ivar maalaaminen

Myös Ikean Ivar-kaappi sai seinien kanssa saman sävyn, jotta se uppoaa seinään mahdollisimman hyvin. Ihana peilikokoelmani pääsi myös heti takaisin seinälle, tykkään niin noista vanhoista peileistä, joita olen kirppikseltä haalinut. Vekkivalaisin löytyi myös hetki sitten kirpputorilta, mutta huomasin että niitä myydään edelleen Clas Ohlsonilla. Paperinen varjostin päästää ihanan pehmeästi valon lävitseen. 

neito sävy

seinien maalaaminen vaaleanpunainen

Puiset esineet ja huonekalut toimivat minusta loistavasti yhteen hennon vaaleanpunaisen sävyn kanssa.  

voiko tapetin päälle maalata

maalaaminen tapetin päälle

Vanhaan oviaukkoon tehdyn hyllyn halusimme jättää valkoiseksi, se näyttää siten minusta ihanan raikkaalta seinien uuden sävyn kanssa. 

neito sävy

Oli se kyllä onnekas asia, että ostimme makkarin maalaamiseen liian suuren pöntön maalia. Jos maalia ei olisi jäänyt yli niin emme varmasti olisi lähteneet maalaamaan tätä tilaa, emme ainakaan vielä. Sävyksikin olisi varmasti valikoitunut eri, koska olin sitä aiemminkin jo ehtinyt miettimään. Neito on sävynä tänne ruokailutilaan kuitenkin ihan täydellinen, joten onneksi kävi niin kuin kävi. 

Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

<3 Pauliina

Kommentit

Lähetä kommentti

back to top