Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kaapon oma tyyny + lukuvinkki!



Mä en ehkä kestä, ihana äitini oli tehnyt jotain ihan mielettömän söpöä. Nimittäin meidän kissaherra Kaapo sai oman tyynyn. Tyyny on niin söpö, että on ihan pakko esitellä se teillekin. Hauskaa on myös se, että Kaapo puskee ja kehrää tälle tyynylle, ei kai se oikeasti ole niin hölmö, että luulee sen olevan toinen kissa. Tai sitten hellyyden osoitukset johtuvat vaan siitä, että tämä tyyny on ihan mielettömän pehmeä, siihen on kissan hyvä nojailla.


Taisin herättää Kaapon makoisilta päiväunilta niin makeasti Kaapo haukotteli kun siirsin tyynyn, jotta se näkyy kuvissa paremmin. Olen minäkin aika törkeä, kun menen toisen herättämään noin tökerösti ja kehtaan vielä siirrellä toisen kaunista tyynyä. Lupaan, että tämä jää viimeiseksi kerraksi. 




Äiti oli ensin ommellut silmät keltaisella ja pupillit mustalla, mutta se oli kuulemma liian hurjan näköinen ja siksi värit ovat tavallaan väärinpäin. Parempi kuitenkin näin, niin Kaapo ei pelkää tyynyä.  Tyynyn kulmissa olevat tupsut tekevät tästä tyynystä vielä entistäkin söpömmän. 


Lukuvinkkinä haluan mainita, että lehtihyllystä löytyy Iltalehden keräily-lehti, josta löytyy tuttu koti ja myös monta muuta ihanaa keräilyaiheista juttua. 


Minä lähden tästä jatkamaan pihahommia, ollaan saatu ihan hurjan paljon aikaiseksi kaikenlaista. Meidän takapiha varsinkin koki aika suuria mullistuksia, mutta niistä lisää myöhemmin, kun saadaan siellä kaikki valmiiksi. 

Mukavaa lauantai-iltaa!

<3 Pauliina

Kommentit

  1. Mahtava haukotuskuva Kaaposta!
    Ja ihanan tyynyn on poika saanut!❤

    VastaaPoista
  2. Suloisia molemmat, tyyny ja Kaapo-poika. Kaapo on varmasti löytänyt tiensä myös äitisi sydämeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja taitaa tosiaan olla Kaapo erittäin rakas myös äidilleni <3

      Poista
  3. Ihana tyyny <3 Iloista sunnuntaita sinulle :)

    VastaaPoista
  4. täydellinen yhdennäköisyys.upeaa.

    VastaaPoista
  5. Hei vaan! Sinulla on ihana blogi; käyn aina lukemassa tuoreimmat postaukset! Siitä vaan olisin kysellyt että irtoaako ihanasta Kaaposta paljonkin karvoja? Meidän labbis-tytöllä Bertalla on nyt menossa aivan älytön karvanlähtö...oikeat koirankarvojen kokoontumisajot!

    - Airiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. aivan ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa. Meidän molemmista kissoista lähtee tällä hetkellä todella paljon karvaa, mutta onneksi se helpottaa kohta. Ihanaa kesän odotusta sinulle <3

      Poista

Lähetä kommentti

back to top