Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Uusi keittiönpöytä + helppo paperipussitähti!


paperipussitähti

Viikonloppuna kirpputorikierroksella minua onnisti, löysin nimittäin meidän keittiöön uuden pienen pöydän. Meidän edellinen pöytä oli tähän tilaan mielestäni hieman liian korkea, kun pöytä oli tarkoitettu jatkettavaksi niin pöytälevyn alla olleet jatkopalat korottivat pöydän liian korkeaksi.
En tykännyt siitä, että pöytä oli korkeampi kuin ikkunalauta. 

Nyt tämä uusi siro pöytä on juuri täydellisen korkuinen ja muutenkin muodoltaan minusta aivan nappi. Uuden pöydän saavuttua halusin myös testata keittiöön pinnatuoleja, jotka olin jemmannut vinttiin. Pinnatuolit tulivat talomme irtaimiston mukana ja vaikka ne eivät ole koko ajan käytössä olleet, niin en ole silti tohtinut niitä hävittääkään. Ja nyt täytyy sanoa, että onneksi olen ne säilyttänyt. Minusta pinnatuolit sopivat loistavasti tämän uuden pöydän kaveriksi. 

Tämä kaunis pöytä löytyi Porista kirpputori Retrolinnasta, hintakin oli oikein sopiva, maksoin pöydästä 19 euroa. Ihan mahtava löytö siis. Retrolinnasta on meille muuttanut monta huonekalua, muun muassa meidän olohuoneen pyöreä lasipöytä löytyi sieltä muutamia vuosia sitten. 

paperipussitähti

paperipussitähti

paperipussitähti

Keittiön ikkunaa koristaa askartelemani paperipussitähti, tämän helpommaksi ei varmasti paperiaskartelu voi enää mennä. Puuhaan tarvitaan vaan paperipusseja, liimaa, sakset ja narua/siimaa ripustamiseen. Tämän tekemiseen kului ehkä n. 3 minuuttia eli näiden tähtien tekeminen on todella helppoa ja nopeaa. Yhteen tähteen kului 7-9 paperipussia, määrä riippuu pussien koosta. 
Täältä(klik!) löydät ohjeet tähtien tekemiseen, itse en lisännyt valoja enkä koristenauhoja, koska halusin tälläisen mahdollisimman yksinkertaisen tähden. 

Ihanaa uutta viikkoa <3 

<3 Pauliina


Kommentit

 1. en pysty avaamaan linkiiä pystytkö ihana lisäämään ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmi, löydät kyllä ohjeen varmasti jos etsit googlesta hakusanalla: paperipussitähti. En itse kuvannut tekovaiheita ollenkaan, ohjeet joissa on myös kuvat ovat paljon helpommin ymmärrettävissä ja niitä kuvallisia ohjeita löytyi googlen haulla monia.

   Poista
 2. Nyt keittiön matot vaihtoon, muuten on ihana keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta räsymatot kuuluvat vanhan talon keittiöön <3

   Poista
 3. Voi kyllä matotkin ovat kivat! Pöytä ihana, täysin sopivat tuolit ja kivannäköinen tuo paperipussitähti! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minä myös tykkään tästä sopivan huvikumpumaisesta kokonaisuudesta <3

   Poista
 4. Apua!! Ei mattoja vaihtoon. Räsymattoja ei voi koskaan olla liikaa. Pelastetaan kaikki vanhat ja hyvin kudotut räsymatot. Joka huushollissa on kyllä polypropyleenimattoja mut kuinka monella on räsyjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsymatot ovat minusta ihan parhaita mattoja eivät ole siis lähdössä meiltä minnekään <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top