Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Makuuhuone tänään!

Siirettiin meidän makuuhuoneen paikkaa maaliskuussa ja täytyy kyllä sanoa, että olen ollut ihan hurjan tyytyväinen tähän päätökseen. Makuhuoneemme tuntuu nyt ihanan levolliselta paikalta ja kun asensimme sinne vielä ilmanvaihtolaitteen niin tuntuu, että makuuhuone on aina niin miellyttävän ja raikkaan tuntuinen.
Tässä huoneessa on myös nyt tosi paljon tilaa ja avaruutta, vaikka nukuin pienessä pesässäkin hyvin niin tuntuu, että tässä huoneessa olen nukkunut erityisen makoisasti.

makuuhuoneen sisustaminen

Makuhuoneesta tuli kuin vahingossa hieman bohohenkinen. Sen fiiliksen saa aikaan varmasti lukuisat viherkasvit ja sängynpeitteenä toimiva Frazada. Olen miettinyt, että hankkisin meille ihan kunnollisen päiväpeiton, mutta vielä en ole löytänyt mieleistä. Vähän myös mietityttää, että tulisiko sänkyä siltikään pedattua. Olen nimittäin siinä puuhassa erittäin laiska. Käytämme useimmiten pellavalakanoita ja minusta ne ovat niin kauniin huolettoman näköiset ihan sellaisenaan.
Pellava rypistyy jotenkin ihan erityisen kauniisti. Silti joskus olisi ihana pedata peti oikein vimosen päälle, siksi haluaisin päiväpeitteen meille hankkia.

makuuhuoneen sisustus

Minulla on ollut myös etsinnässä sopiva penkki sängynpäätyyn, mutta vielä ei ole osunut sopivaa yksilöä kohdalle. Haluaisin jonkun siron penkin ja olen pääasiassa yrittänyt metsästää sitä käytettynä.
Voi olla, että joudun kuitenkin etsimään penkin ihan kauppojen valikoimista, jos ei kohta ala sitä oikeaa käytettynä löytymään. Tykkään silti etsiä tarpeisiini sopivaa esinettä pitkään, jotta tulisi tehtyä mahdollisimman vähän niin sanottuja virhehankintoja, joita joutuu sitten laittamaan kiertoon.

Annan siis tälle penkin etsintä projektillekin vielä aikaa. Kyllä se oikea varmasti jossakin vaiheessa löytyy.

makuuhuoneen sisustus

tauluseinä
 

Meillähän ei kissoilla ole lupa mennä sänkyyn, mutta jatkuva kieltäminen tuntuu aivan toivottomalta tehtävältä. Aina, kun silmä välttää niin sänky on taas saanut karvaisen tyynyn. Hauskaa sinänsä, että heti kun lopetti jatkuvan kieltämisen niin sänky ei ole ollut enää yhtään niin kiinnostava paikka. Kissat on kuin lapsia, kaikki kielletty houkuttelee. Täytynee siis ryhtyä kissojen koulutuksessa käyttämään käänteispsykologiaa. Tehoaisikohan se paremmin? En usko. 


makuuhuoneen sisustus

Sängyn päällä olevan hyllyn päälle on kiva tehdä erilaisia asetelmia. Tällä hetkellä sieltä löytyy muutama kirppikseltä löytynyt taulu ja pieniä koriste-esineitä. Oma suosikkini on kultaiseksi maalattu kipsinen Sibelius patsas, jonka löysin aikoinaan Salosta kirpputorilta.

vanha liinavaatekaappi

Vanha liinavaatekaappi toimii tietenkin liinavaatteiden säilytyspaikkana. Tämä kaappi onkin erittäin tilava ja myös todella käytännöllinen juuri siinä käyttötarkoituksessa mihin se on alunperin suunniteltukin, kyllä ennen on osattu. Tämä kyseinen kaappi onkin ihan ensimmäinen huonekalu, jonka tähän taloon hankimme. Siitä tulee kuluneeksi nyt reilut seitsemän vuotta. 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Teidän makkari on tosi iso, ja kaunis. Ihania esineitä ja huonekaluja.
  Kyllä oli kiva katsella näitä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Ihanaa, että näistä kuvista oli sinulle iloa.

   Poista
 2. Ihanat lukulamput <3

  VastaaPoista
 3. Tuo yöpöytä on ihana. Uusi vai vanha?

  VastaaPoista
 4. Kiva! Tuo liinavaatekaappi, senkki, viherkasvit, pikkuesineet ja kaikki! Ja Kaapo!

  VastaaPoista
 5. Ihanan valoisa ja tunnelmallinen tuo teidän makkari. Kyllä taas silmä lepää näissä kuvissa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top