Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lisää tunnelmaa kasvihuoneeseen!

Kaupallinen yhteistyö: Heat Nordic


kasvihuoneen lämmittäminen

Meidän kasvihuoneen tunnelma nousi ihan uudelle tasolle, kun saimme sinne ihanan upeaa tunnelmaa luovan Provence kaasulämmittimen. Se lämmittää niin ihanasti tämän meidän pienen pihamajan. 
Tämä lämmitin on suunniteltu soveltuvaksi myös sisätiloihin, mutta minä halusin sijoittaa sen ehdottomasti tänne kasvihuoneeseen. Sillä tästä meidän pihamökistä on tullut ihan mun lempipaikka ja tälläisen kauniin lämmittimen ansiosta, siellä voi nauttia ihanasta tunnelmasta myös kylminä vuodenaikoina. Ja, niitä kylmiä päiviähän meillä täällä Suomessa todellakin riittää. On ihanaa, että tälle tilalle saa käyttöä myös kasvukauden ulkopuolella.

kasvihuoneen lämmittäminen

lasihuoneen lämmittäminen

Tässä kyseisessä lämmittimessä minua viehättää todella paljon sen kaunis sopivasti vanhaa henkivä muotoilu ja lisäksi materiaalina on käytetty kestävää valurautaa ja alumiinia. Minusta tämä on tyylillisesti juuri täydellinen meidän vanhoista ikkunoista rakennettuun kasvihuoneeseen/pihamajaan.
Tähän lämmittimeen hankimme myös keraamiset tekopuut, joiden pienet langat hehkuvat ja saavat aikaan vaikutelman oikeasta takasta. 

Tälläinen lämmitin on siis todella oiva ratkaisu paikkoihin, joihin oikean takan asentaminen on vaikeaa tai mahdotonta. Lämmittimellä saa kuitenkin aikaan samanlaisen tunnelmallisen fiiliksen kuin oikeallakin takalla. Olin ihan todella yllättynyt myös siitä kuinka helppo tämä oli asentaa, tarvittiin vain kaasupullo, letkut kiinni, hana auki ja tadaa lämmitin on valmis käyttöön.  
Tämän "takan" siirtely on myös todella vaivatonta, sillä lämmittimen alla on pyörät joiden päällä se kätevästi liikkuu jos tarvetta siirtelyyn tulee. Luulen, että me etsimme lämmittimille vielä paremman paikan, koska tuossa se on ehkä hieman ahtaalla. Tosin sen vieressä on aivan ihana istua eli ihan nurkkaankaan en haluaisi lämmitintä sijoittaa. 
lasihuoneen lämmittäminen

kasvihuone talvella

Kerttukin nauttii "takan" tuomasta lämmöstä, sillä tämä todellakin lämmittää tämän meidän pihamökin todella nopeasti ja vaivattomasti. Olemme nauttineet kasvihuoneessa jo tämän vuoden ensimmäiset glögit. Tunnelma oli kyllä niin kohdillaan. On jotenkin ihana istua täällä söpön pihamökin lämpöisessä syleilyssä ja katsella maisemia. Jotka ovatkin meidän leveysasteilla vielä melko syksyiset, pieni lumikerros tekisi kyllä nyt niin hyvää. Se toisi niin paljon valoa tämän pimeyden keskelle. 

kasvihuoneen lämmittäminen

kaasutakka

Jos teillä on tarvetta kaasulämmittimelle niin lisää tietoa löydät Heat Nordicin nettisivuilta. Heidän mallistosta löytyy myös ihan sairaan hieno retrotyylinen kaasugrilli. 

Ihanaa ja tunnelmallista pyhäinpäivän iltaa <3 
Me taidetaan tänäänkin laittaa kasvihuone lämpimäksi ja nauttia siellä kuumia juomia.

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Ihanalta näyttää ja voin kuvitella sen pehmeän lämmön jota tuo ympärilleen levittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, tuon lämmössä on tosiaan aivan ihana istuskella <3

   Poista
 2. Ihana tunnelmallinen kasvihuone! On siinä kissankin kiva lämmitellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva, meidän Kerttu viihtyy täällä kyllä niin hyvin, enkä kyllä ihmettele miksi <3

   Poista
 3. Ei taida olla Suomessa jälleenmyyntiä? Paljonko tuo kuluttaa tunnissa kaasua? Toi on kyl ihan sairaan hieno ja mul löytyis just tommoselle ihanuudelle käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on tuo suomalainen nettikauppa eli sieltä voi tilata ja tulee noin viikossa. He etsivät parhaillaan jälleenmyyjiä myös suomesta eli tulevaisuudessa varmasti voi ostaa myös rautakaupoista tai muista vastaavista. Heatnordic.fi nettisivuilta löytyy lisätietoja tästä laitteesta. Olen itse ainakin ihan yllättynyt miten hyvin tämä oikeasti lämmittää ja luo tunnelmaa <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top