Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

DIY - valokranssi

Meidän olohuoneen sohvan takana oleva taulukollaasi sai hetkeksi väistyä, kun askartelin sohvan taakse helpon, mutta kuitenkin melko näyttävän valokranssin. Tämä vuodenaika on kyllä sellainen, että mikään määrä tunnelmavaloja ei tunnu liialliselta. Kranssin pohjana käytin Parolan rottingilta hankkimaani suurta rottinkista kranssirengasta. Tykkään kovasti näistä rottinkisista renkaista, koska ne ovat itsessään jo niin kauniita, että niitä ei tarvitse edes yrittää peittää kokonaan. Näihin pohjiin on helppo tehdä ilmavia ja yksinkertaisia kransseja. 

diy jouluinen kranssi

Kranssin koristeluun käytiin patterivalosarjaa, joka oli valmiiksi koristeltu pienillä vihreillä lehdillä. Tämä valosarja oli tosi helppo kieputella kranssirenkaan ympärille. Lisäksi käytiin kranssiin muutaman leikkoruskuksen oksan, jotka hankin läheisestä kukkakaupasta. Ruskuksen kiinnittämiseen en käyttänyt muuta kuin tuota valosarjaa, jossa on ilmeisesti sisällä rautalanka, koska sitä on niin helppo muovailla haluamaansa muotoon. Toki kannattaa olla varovainen, ettei liian voimakkaasti taivuttele, ettei lanka pääse katkeamaan. Ruskus on kransseissa erittäin kiitollinen materiaali, koska se kuivuu kauniiksi eikä varise. 


Patterikotelon piilottamiseen käytin muutamaa kuivattua appelsiininlohkoa. Niillä sai kätevästi ruman valkoisen patterikotelon peitettyä. Patterikotelon virtanappi kannattaa tietenkin jättää esille niin, että siihen pääse helposti käsiksi.  

diy jouluinen kranssi

diy valokranssi

diy valokranssi

diy valokranssi

Tykkään kovasti tälläisistä yksinkertaisista, mutta silti näyttävistä kransseista. Tälläinen valokranssi tuo aivan ihanaa tunnelmaa olohuoneeseen. Eikä tämän tekemisenkään kulunut kuin vajaa puoli tuntia. Ihanan helppoa näpertelyä. 

Mukavaa uutta viikkoa <3 

<3 Pauliina

Kommentit

 1. Aivan ihana kranssi!Noi appelsiinin palat on kiva lisä ❤️

  VastaaPoista
 2. Ilman Kaapoa tosta hommasta ei olis tullut mitään.�� Ihana kranssi.

  VastaaPoista
 3. Ihana kranssi! ��������

  VastaaPoista
 4. Ihana! Kiitos inspiraatiosta! Tuija

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis kranssi. Yksinkertainen on aina kauniimpaa... Mistä juuri tätä valosarjaa saa ostaa?.entä kranssin rengasta?. Kiitos aina niin ihanista ideoista 😊❤👍🏽🌟

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Valosarja on Tokmannilta ja rengas on Parolan rottingilta <3

   Poista
 6. Voi miten kaunis! Tosi hieno, kun se on oikeastaan vähän isompi kuin kranssit ylipäänsä. Ja muutenkin teillä on niin upean näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko tästä varmaan tekee juuri sen miksi tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan silti niin näyttävä <3

   Poista
 7. Upea kranssi! Teidän olohuone on kokonaisuudessaan niin ihanan tunnelmallinen ja kaunis ja tuo kranssi on oikea piste iin päälle <3

  VastaaPoista
 8. Miusta tuntuu että tää lipasto ois teille kunnostettuna passeli! https://m.tori.fi/vi/63156925.htm

  -gertrud

  VastaaPoista
 9. asutteko kahdestaan vai onko trillä lapsia? tv mummo

  VastaaPoista
 10. On toi valokranssi kyllä niin ihana. Ihailin sitä facessa, mutta tulinpa vielä tännekin.
  Toi matto on ihana, kauniit värit.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top