Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Tarpeellinen kapistus!

Rakastan sitä tunnetta, kun kirpputorilla tulee vastaan kauniita ja tarpeellisia käyttöesineitä.
Koska tosiasiahan on se, että usein kirppikseltä tulee tehtyä kivoja ja ihania löytöjä, mutta ne ei välttämättä aina ole ihan niin tarpeeseen hankittuja. Ei ainakaan jos omaa tälläisen keräilijäluonteen, en itse pysty hyvällä tahdollakaan väittämään, että oikeasti tarvitsisin esimerkiksi 150 kahvikuppia.

Tästä nyt löytyneestä tarpeellisesta ja tärkeästä kapistuksesta olen ihan erityisen onnellinen.
Sillä minulla oli pitkään etsinnässä meille sopiva, kaunis ja soma wc-paperiteline. En halunnut ostaa jotain ihan kivaa vaan halusin, että siinä olisi sitä jotakin ja sen olisi hyvä sopia meidän vanhaan taloon. Tarkistin useiden nettikauppojen valikoiman, mutta mieleistä ei vaan millään meinannut löytyä.

Välillä minua itseänikin ihana naurattaa, kun teen ongelman näinkin pienistä ja mitättömistä asioista, voisihan sitä myös ajatella, että eikös se nyt ole se ja sama missä sitä vessapaperirullaa säilyttää.
Kunhan se nyt on käden ulottuvilla ja helppo käyttää. Se ei vaan minulla mene niin, haluan ostaa vain ja ainoastaan kauniita ja mieluisia asioita. Minulle usein menee kauneus käytännöllisyyden edelle.

Olen siis todellakin ihan mielettömän onnellinen, että kirpputorin hyllyssä minua odotti ihana vanha Sini-tuotteen valmistama metallinen vessapaperiteline. Tässä telineessä on vielä ihan parasta, että siihen saa myös vararullan odottamaan. Eli nyt vastaan tuli löytö, joka on kaunis niin myös oikeasti käytännöllinen, mahtavaa. Eikä tästä tarvinnut maksaa kuin vaivaiset kolme euroa. Tällä kertaa täytyy siis sanoa, että onneksi jaksoin katsella yli seitsemän vuotta meidän vanhaa ja erittäin rumaa vessapaperitelinettä. Koska näin hyvää kannatti odottaa.

Tämä postaus ei nyt upeilla kuvilla koreile, mutta toivon, että ymmärrätte minun onneni.

vanha wc paperiteline

vanha wc paperiteline


Tänään käytiin kiertelemässä kirppiksiä Sateenkaaria ja serpentiiniä-blogin Lauran kanssa ja tulikin tehtyä ihan huikean ihania löytöjä. Yritän kuvailla niitä teille pikimmiten.

Nyt toivottelen leppoisaa ja ihanaa sunnuntai-iltaa <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Hei . Eikö olisi paljon käytännölisempi jos paperiteline olisi pytyn oikean puoleisella seinällä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi se olla jos se mahtuisi sinne, mutta oikein hyvin toimii vasemmaltakin puolelta. :)

   Poista
 2. Käytännölliset kirppislöydöt on just parhaita! Hieno löytö!

  VastaaPoista
 3. Meillä on talon perintönä samanlainen, mutta tuo kansi puuttuu. Jos löydät joskus sellaisen, niin osta :D Kaunis se on kyllä ilman kanttakin, joten ymmärrän hyvin ilosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ostan jos vastaan tulee, tää on minusta vaan niin kertakaikkisen ihana.

   Poista
 4. Kuvissa ei näy hyvin, kun on valkoinen sekä seinä että teline, mutta ”luonnossa” varmaan näyttää hyvältä, on siro. -Saga-

  VastaaPoista
 5. Ajattelin ensin, että aloittanut kommentoija viittasi hallitsevaan oikeakätisyyteen, mutta nyt kuvaan palatessani toisinkin tajuta pointin: wc-paperiteline olisi kätevämpi edenpänä, SIVUSEINÄLLÄ, sama se, kummalla puolella. Nyt täytyy, tottavie, selkä melkoiseen kierteeseen pytyllä istuessaan vääntää, että saa paperia takaansa koukattua. -Saga-

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top