Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Lisää rottinkia!

*Tuoli saatu Parolan rottingilta

Meille tuli lisää rottinkia tupaan, nimittäin meidän olohuoneeseen muutti upea rottinkituoli. Niin paljon, kun olen meidän keltaisesta kiikkutuolista tykännyt niin se on osoittautunut hieman kömpelöksi ja epäkäytännölliseksi meidän olohuoneessa. Tuntui, että keinun jalakset olivat aina tiellä ja sitä oli muutenkin raskas siirrellä. 

Lisäksi meidän Kaapo kissa on päättänyt ryhtyä tuhoamaan keinua pala palalta, en tiedä mikä keinun jalaksissa on niin kiehtovaa, mutta Kaapo testaa niihin jatkuvasti purukalustoaan. Kiikku on siis kunnostuksen tarpeessa, toivottavasti löydämme sille ehostuksen jälkeen paikan muualta kodistamme. 

parolan rottinki tuoli

Kaipasin siis tilalle jotakin kevyempää, sirompaa ja raikkaampaa. Mikä olisikaan siis parempi vaihtoehto kuin upeasti muotoiltu, freesi ja  kauniisti 50-lukua henkivä rottinkituoli. 
Rottinki sopii minusta loistavasti sekä moderniin, että myös tälläiseen kirppislöydöin sisustettuun kotiin. Lisäksi rottinkalusteet ovat ihanan kevyitä siirrellä.

Tämä uusi tulokas on minusta myös varsin oiva pari meidän olohuoneen toisen nojatuolin kanssa, joka on Olli Borgin askolle suunnittelema Rondo-nojatuoli. Rondosta löydät lisää juttua täältä!
Uusi ja vanha sulassa sovussa keskenään, hauskasti eri paria ja silti sopivat yhteen.

vicenza tuoli

parolan rottinki tuoli

Tämä rottinkituoli on japanilaisen Yuzuru Yamakawan suunnittelema ja hän on kyllä varmasti miettinyt tuolia sunnitellessaan paljon myös istuinmukavuutta. Tässä tuolissa on nimittäin ihan käsittämättömän hyvä istua, tuntuu, että tuoli ihan myötäilee istujan selkää. Tykkään tosi paljon myös tuolin monista kauniista yksityiskohdista ja tavasta jolla tuoli on punottu. 

vicenza tuoli

parolan rottinki

keväinen olohuone

Tämä tulee varmasti olemaan sellainen huonekalu, joka pysyy kodissamme pitkään. 
Nyt pitänee taas kiittää meidän kuvausassistenttia, siinä se nökötti niin hievahtamatta, että jouduin välillä ihan hätistelemään hänet pois, että saisin otettua muitakin kuin pelkkiä kissakuvia. Ihana, hassu kissa tämä meidän Kaapo.

Jos tämä tai jokin muu ihana tuoli Parolan Rottingilta kiinnostaa, niin koodilla "KELTAINEN" saatte kaikista tuoleista myös klassikko riipputuolista -15% alennuksen, koodi on voimassa 31.3. asti.

Mukavaa alkanutta viikkoa <3

-Pauliina


Kommentit

 1. Kivasti istuu sisustukseen noiden kasvien kaveriksi. Ihanan keveän keväinen fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mulla oli tänään tosi keväinen fiilis, kun otin näitä kuvia <3

   Poista
 2. Kaaposta on tullut iso poika :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top