Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Makuuhuone muutti ja muuttui!

Totta tosiaan meidän makuuhuone muutti ja muuttui. Makuuhuoneemme sijaitsi aikaisemmin talomme pienimmässä ja pimeimmässä huoneessa, tykkäsin ihan tosi paljon tilan pesämäisestä tunnelmasta, mutta koska vaihtelu virkistää niin nyt meillä on ihan toisenlainen makuuhuone. 

Nyt me nukumme entisessä harrastetilassamme, tämä huone on yläkerran suurin ja valoisin huone. Tapetoimme tämän tilan pari vuotta sitten uudelleen ja minusta tämä kaunis haalean mintunvärinen tapetti on tosi ihana ja rauhallinen tausta huoneen muille väreille.

makuuhuoneen sisustus

Sängyn yläpuolelle teimme pitkän hyllyn, hyllylle on ihana koota erilaisia asetelmia ja siihen saa kätevästi tauluja nojailemaan eikä tarvitse aina tehdä reikiä seiniin. Teimme hyllyn pitkästä lankusta ja kolmesta vanerisesta hyllynkannattimesta. 
Maalasimme ne mahdollisimman hyvin seinään värin sopivaksi, jolloin hylly uppoaa seinään kauniisti. Toiselle seinustalle hankin Granitista puisen tappinaulakon, johon laitoin roikkumaan kauniita makuuhuoneen tunnelmaan sopivia esineitä.

makuuhuoneen sisustus

bohotyylinen makuuhuone

makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen sisustus

tauluhylly

Myös palanen vanhan makuuhuoneen fiilistä pääsi tähän uuteen makkariin, kun laitoin tapettia kirppikseltä löytyneisiin kullanvärisiin kehyksiin. Kokosin hyllylle kirppikseltä löytyneitä tauluja ja muutamia muita kauniita esineitä. Luulen, että tämän hyllyn tavarat tulevat vaihtumaan vuoden aikojen ja fiiliksen mukaan. Rakastan niin tehdä tälläisiä erilaisia asetelmia. 

tauluhylly makuuhuoneeseen

makuuhuoneen sisustus

Kattovalaisimen solmeilin itse vanhaan varastomme kätköistä löytyneeseen metallikehikkoon. Siitä tuli minusta sopivalla tavalla kevyt ja siro. Käytin puuhaan ihan perus puuvillalankaa. 
Sängyn päätyyn yritän vielä metsästää penkin, jolle saisi laitettua yön ajaksi säilöön viltit ja koristetyynyt. 

Meidän huonejärjestys on elänyt moneen kertaan ja tulee varmasti elämään jatkossakin. Järjestyksen vaihtaminen on niin mahtava tapa saada muutosta aikaan. Tällä hetkellä kyllä tuntuu, että nyt loksahti monta asiaa kohdilleen. Sillä tämän huoneen aikaisemmat toiminnot löysivät loistavasti uudet paikkansa ja makuuhuoneen tämän hetkinen fiilis tuntuu juuri nyt todella hyvältä. 
Olemme nukkuneet täällä nyt viikon päivät ja uni on maistunut oikein makoisalta. 

Jos haluat kurkata kuvia meidän vanhasta makuuhuoneesta löydät niitä täältä! Tunnelma on todellakin nyt aivan erilainen, vaikka huonekalut ja jopa tekstiilit ovat ihan samat kuin aikaisemminkin. 

<3 Pauliina

p.s. Minun Instagramissa on meneillään arvonta, jossa voi voittaa kauniin Marimekon Flower-maljakon, käy kurkkaamassa. Arvonta-aikaa on lauantaihin 30.3. klo18 asti. 

Kommentit

 1. No nyt on kaunista ja valoisaa! :) Tykkään. Värimaailma on rauhallinen mutta iloinen samaan aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanaista sanoistasi, olen tosi tyytyväinen tämän huoneen rauhalliseen värimaailmaan <3

   Poista
 2. Rauhaisa,valoisa tunnelma ja tapetin sävy ihan ihana.Ja laukku naulassa kovasti mieleeni😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tapetin sävy on kyllä niin ihana rauhallinen <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top