Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Kevättä ilmassa!

Vaikka ulkona vielä paukkuu pakkanen ja lunta tupruttaa niin halusin silti pukea kotiamme jo keväisiin pastellin sävyihin. Tälläinen vaalea, mutta silti värikäs värimaailma tuntuu olevan eniten minun mieleeni. Vaikka sitä syksyllä  tuleekin vaihdettua väritystä tummempaan suuntaan, niin  eniten minua ilahduttaa kun valo lisääntyy ja saan taas pukea kodin keväisiin väreihin.

Ensimmäisenä kevät saapui olohuoneeseemme, tämä huone muuttuukin ehkä eniten vuodenaikojen mukaan. Ehkä tätä huonetta tulee siksikin muunteltua niin paljon, kun tässä huoneessa vietämme eniten aikaa. Mitä enemmän sitä tulee tilaa tuijoteltua, sitä enemmän niitä ideoita yleensä syntyy. 


Pari vuotta sitten hankkimani suloisen värinen Kelim-matto ihastuttaa minua aina vaan. Tässä matossa yhdistyvät kaikki sävyt, jotka minua ihastuttavat. Tähän mattoon on myöskin erittäin helppo yhdistää muita sävyjä. 


Olohuoneen järjestyskin pääsi taas muuttumaan, en tiedä mikä siinä on, mutta minä rakastan vaihdella huonekalujen paikkoja. Koko tilasta tulee aina ihan uuden näköinen, kun vaihtaa järjestystä. Joka kerta minulle myös tulee tunne, että tämä on se paras järjestys. Niin kävi myös tällä kertaa, palaset vaan loksahtelivat paikoilleen. 

Saa nähdä kuinka kauan tämän hetkinen järjestys pysyy, mutta ainakin tällä hetkellä se tuntuu todella hyvältä ja toimivalta. Myöskin olohuoneemme värit tuntuvat niin ihanilta ja raikkailta.

olohuoneen kevät

olohuoneen kevät

Nurkassa oleva kaappi kätkee sisälleen television, ihanaa kun musta rumilus on piilossa katseilta. 
Olemme vieläkin pohtineet, että peittäisimmekö hirsiseinän myös olohuoneen puolelta. Siihen sopisi minusta hienosti esimerkiksi jokin kasviaiheinen 50-lukua henkivä tapetti. 
Jotenkin tuntuu, että tuo hirsi ei oikein istu tälläiseen 50-60-lukuiseen sisustustustyyliin, toisaalta taas tykkään siitä, että kaikki palaset eivät sovi täydellisesti yhteen. Huomenna alkaakin jo helmikuu, mihin ihmeeseen tämä tammikuu katosi. Ihan hurjan nopeasti menee aika. Tämä tammikuu oli tietenkin minulle vähän uutta ja jännääaikaa, kun aloitin tammikuun alussa työt omassa ihanassa kampaamossani.  Juttua kampaamosta löydät täältä(klik!)

Ihanaa helmikuuta teille kaikille <3

-Pauliina

Kommentit

 1. Niin kauniin keväinen on huone nyt. Kyllä ilmettä saa muutettua vaan vaikka tyynyjä ja verhoja vaihtamalla. Meillä ei huonekalujen järjestystä voi vaihtaa oikeastaan mitenkään. Sohva ja tv eivät kertakaikkiaan sovi mihinkään muualle kuin niihin paikkoihin joissa ne nyt ovat. Harmi!
  Oikein mukavaa helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Tosiaan huoneen saa ihan erinäköiseksi vain tekstiilejä vaihtamalla. Minun v anhassa asunnossa oli järjestyksen vaihtaminen myös lähes mahdotonta, olen onnellinen että täällä se on taas mahdollista. Ihanaa helmikuuta myös sinulle!

   Poista
 2. Hei! Mistä olet hankkinut tuon turkoosin nojatuolin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu huittisista osto-ja myyntiliikeestä. Se on Askon valmistama Rondo-nojatuoli 60-luvulta- Täältä löydät lisää juttua tuolista. http://keltainenkahvipannu.blogspot.com/2017/01/rondo.html

   Poista
 3. Ihanan keväinen olohuone ja matto on kerrassaan upea! Olen miettinyt, että vaihtaisin pitkästä aikaa meidänkin olohuoneeseen verhot ja nyt hoksasin, että vaaleanpunaisetkin voisivat olla kiva vaihtoehto, hmm. :)

  VastaaPoista
 4. Tiedätkö mitä? Mietin aina miten teillä voi olla kaikkea kivaa, kun teillä on kissoja. :) Meillä ei voisi olla mitään hapsuja missään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ilmeisesti ollut onnekas, kun meidän kissat eivät ensi tutustumisen jälkeen minun tavaroihin koske. He leikkivät lähinnä omilla leluillaan <3 Hyvin koulutettuja :D

   Poista
 5. Kiva blogi ja ihana on kotisi vaikka itselläni on erilainen sisustusmaku.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top