Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Meidän juhannustunnelmia

Nyt on juhannus vietetty ja voi miten olikin ihanaa, aurinkoa ja lämpöä riitti yllin kyllin. En kyllä muista milloin olisi viimeksi ollut juhannuksena näin upeat ilmat. Saimme todellakin nauttia uudesta upeasta terassistamme. En voisi olla tyytyväisempi tähän uuteen ihanaan kesähuoneeseemme. Grillikin osoittautui oikein toimivaksi isommallekin porukalle. Grillattua tulikin useamman kerran päivässä ja välissä herkuteltiin kakuilla, letuilla, jäätelöllä ja raikkailla kesäjuomilla. 

Pidempiä höpöttelemättä, toivotan teille kaikille ihanaa viikon alkua, toivotaan että kesä jatkuu yhtä kauniina ja aurinkoisena. Tässä meidän juhannustunnelmia!

                           
                                                                    -P

Kommentit

 1. Voi mikä tunnelma noissa järvikuvissa. Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mielettömät näkymät, kun joki oli aivan tyyni ja hurja sumu oli kaikkialla <3

   Poista
 2. Tuo teidän kesähuone on kyllä ihastuttava. Ja, tänä juhannuksena siellä kelpasi varmasti istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja todellakin kelpaisi, kunpa kesä jatkuisi yhtä kauniina <3

   Poista
 3. Ihana on kesähuone ja sen tunnelma! Ihan yliveto on nuo kukkalasit vesimelonin vieressä! Kyllä ei ole hyvästä kesäsäästä tietoakaan ollut, juhannus Hesassa oli kylmä ja sateinen, tänään tulin Tampereelle ja on satanut tauotta koko päivän... Ei näitä voi kesäsäiksi sanoa... Tai siis voi, tätä sadettahan suomen kesä on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä meillepäin on ollut ihan huikean ihanat ilmat, harmi kun olet ollut väärällä puolella suomea :/ Toivottavasti sinäkin saat nauttia kauniista kesäpäivistä <3

   Poista
 4. Oooooo miten upeet värit. Ihanan pirteä kesähuone!!

  Täytyy kiitellä tilannetta siitä, että oon niin onnellisessa asemassa, että terassi on jo tulossa. Muuten tulisi näistä kuvista ihan kaamea hinku rakentaa joku patio/ kivetys, minkä päälle kesähuonetta voisi alkaa kasaamaan.

  Teillä on ihanan rehevät maisemat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä niin onnellinen uudesta ihanasta oleskelupaikastamme <3

   Teidän suunnitelmat kuulostavat kyllä mahtavilta, kyllä hyvää kannattaa odottaakin! Olen kyllä onnellinen, että meillä on vanhan talon pihapiiri ja tosiaan rehevää on, aluksi mentiin täällä viikatteen kanssa nyt jo vähän helpompaa :D

   Poista
 5. Onpa herkullisen näköistä! Ei pelkästään nuo houkuttelen näköiset juomat, vaan koko kokonaisuus!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top