Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Vilvoittelupaikka valmis

Jatketaanpas nyt hyvin alkanutta pihapostausten sarjaa, aikaisemmin esittelin teille takapihan terassia ja etupihan kahvittelupaikkaa. Vilautin teille jo aikaisemminkin saunan edustan parissa ahkeroimistamme. Nyt sekin alue on vihdoin valmis ja tykkään siitä hirmuisesti. 
Teimme kiveyksen saunan edustalle vanhoista lahjoituksena saamistamme kivistä. Minusta  kivetyksestä tuli  juuri sopivan rouhea ja rustiikkinen vanhan tiilirakennuksen eteen. 
                           

Alennusmyynnistä löysimme ihanat vihreät tuolit, jotka tuovat patiollemme sopivasti väriä. Tuoleissa on ihanan lokoisa vilvoitella saunan jälkeen. Pöytä löytyi varastomme kätköistä. 
Rakensimme patiollemme puusta näköesteen, jotta olemme hieman suojassa uteliaiden katseilta. Näköesteen öljysimme harmaaksi, jotta se sulautuisi ympäristöön mahdollisimman hyvin.  
Luciakin viihtyy uudella alueella hyvin, tämä kissa on kyllä hassu hänen tassunsa nimittäin eivät millään haluaisi liikkua nurmikolla, kivi- ja puualustat ovat paljon paremmat hänen herkille tassuilleen. Lucia on siis enemmän kuin mielissään tämän kesän rakennusprojekteista. 


                         Haluan toivottaa kaikille ihanaa juhannuksen jatkoa <3

                                                                -P

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä tosiaan nyt kelpaa, pihamme on muuttunut tänä kesän hurjasti viihtyisämmäksi <3

   Poista
 2. Niin nättiä! Ja niin luksusta, että pääsee pihasaunaan :)

  VastaaPoista
 3. Siis te ootte ahkeroinu niiiin kovin pihan parissa! Ja tuo(kin) on tosi viihtyisän näköinen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä nyt on kyllä tullut ahkeroitiin, mutta tämä on siitä kivaa hommaa, että lopputulos todellakin palkitsee <3

   Poista

Lähetä kommentti

back to top