Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Onnea on puhdas keittiö

Ihana kesä ja ihanat ilmat, ei paljoa ole tullut vietettyä aikaa sisällä. Niinhän sen toki kesällä kuulu ollakin, mutta kotimme alkoi kyllä jo huutaa reipasta siivoilijaa. 
Pihahommat ovat vieneet vähän liiaksikin aikamme ja energiaamme, jonka vuoksi sisätilat ovat jääneet aivan hunningolle. Se joku joka aina tekee kaiken on käynyt meilläkin ja se joku ei ole korjannut mitään paikoilleen, se joku on on vaan sotkenut paikat pahoin. Tunnetteko tekin sen jonkun? 

Tänään minä päätin että sen jonkun kenen lie aiheuttama kaaos olisi saatava kuriin. Vaikka ulkona paistoin aurinko täydeltä terältä ja pihahommat olisivat maistuneet huomattavasti paremmin niin päätin, että nyt olisi korkea aika siivota keittiömme perusteellisesti lattiasta kattoon. Tälläisiä aikoina, kun sisällä käy vain kääntymässä koti tahtoo päästä melkoiseen kaaokseen ja varsinkin keittiö jossa käydään vain esivalmistelemassa grillattavat ruuat. 

Minusta on kammottavaa toimia likaisessa keittiössä, ei tee edes mieli alkaa kokkailemaan mitään. Onneksi tänään vihdoin reipastuin ja sain taltutettua kaaoksen, joka kotimme sydämeen oli päässyt syntymään. Pesin jopa ikkunatkin ja öljysin puiset työtasot. 
Nyt ei tarvitse enää kulkea silmät kiinni vaan voi ihailla puhdasta ihanaa keittiötämme. 
Sain myös hyvän syyn kuvailla välillä sisätilojammekin tänne blogiin.                                           Aurinkoista viikon jatkoa!

                                                             -P

                 

Kommentit

 1. Jep, meilläkin joku aina sotkee, mutta kukaan ei siivoa. Varsinkin nyt koti on kaaoksen vallassa ja helle ei innosta siivoon. Joten eipä taida olla tulossa sisäkuvia blogiin hetkeen. :D Teidän keittiössä näyttää nyt kauniilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se joku ehtiikin aina joka paikkaan :D Mun tuli niin syvä ahdistus kamalasta kaaoksesta, että ei auttanut enää muu kuin tehdä suursiivous.

   Poista
 2. Ihana keittiö, tuo tapetti on todella ihana! Mulla on joka kesä sama juttu, että piha kyllä pysyy siistinä, mutta sisällä on kamala kaaos. Luonnollisestikin syytän aina koiria sotkusta, vaikka todellisuudessa ne sotkevat todella pienen murto-osan siitä, mitä minä :D Noo, äkkiäkös se syksy tulee ja saa siivottua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minäkin yritän syyttää kissoja, vaikka nekin ovat ulkona kanssamme :D

   Poista
 3. Olen niin samoilla linjoilla kanssasi. Näin kesällä ei sisällä vietetyn työpäivän jälkeen enää kauheasti kiinnosta töistä tultua tehdä sisähommia. Ja koti on sitten myös just sen näköinen. Siellä käydään vain kääntymässä, mutta silti se jostain syystä on kuin pommin jäljiltä. Minun pitää ryhtyä tänään samaan operaatioon, kiitos innostuksen luomisesta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa jos sait innostuksen, sisällä touhuaminen ei kyllä todellakaan kesällä ole mitään herkkua :P

   Poista
 4. Siisti ja puhdas keittiö on kyllä niin parasta - ja samalla niin katoavaista, kuten turhan usein saa itsekin huomata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todella katoavaista, mutta yrittää aina voi :D

   Poista
 5. Kaunis keittiö sulla ja kiiltää puhtauttaan.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 6. Hieno keittiö! Ja niin siistiä!

  VastaaPoista
 7. Siivoaminen on ihanan kamalaa. Teidän keittiö on vain niin upea! Onko tuossa alimmassa kuvassa vaaleankeltainen sarvimallinen Franckin sirotin? Niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen on kyllä kamalaa, varsinkin kun on näin paljon tavaraa :D Kyllö vain se on Franckin sirotin.

   Poista
 8. Aivan ihana tuo teidän keittiö ♡ Sä saisit sisustaa meidänkin huushollista tuollaisen kauniin ja aurinkoisen! Mun mielestä siihen sisustukseen kuuluu sit ihan ehdottomasti nuo emalikulhotkin =D

  Aurinkoista ja rakkaudentäyteistä kesää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi teidän koti on niin ihanan aurinkoinen, että ei sille tarvitse tehdä enää mitään <3

   Aurinkoista ja ihanaa kesää sinullekin <3

   Poista
 9. Näitä kuvia on niin ihana katsella. <3 Oon jo pitkään seurannut sua Instagramissa, joten hauskaa kun tuntuu että olisin käynyt oikeasti esimerkiksi tässä ihanassa keittiössä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

back to top