perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kuistilla pieniä muutoksia

Meidän valoisa lasikuisti on kesäisin todella kuuma paikka ja se toimii tähän aikaan vuodesta lähinnä läpikulku paikkana.  Haluan kuitenkin, että kuisti näyttäisi aina kauniilta ja tykkään poimia kuistille aina kimpun luonnonkukkia ilostuttamaan sisääntulijaa. Rakastan kukkia ja on ihan mahtavaa, kun kesällä niitä löytyy ihan ilmaiseksi niin paljon kuin vain jaksaa kerätä. 

Viime viikolla löysin Porin Kontista kuistille uuden pöydän, edellinen pöytä löysi uuden kodin ystäväni luota. Nyt kuistilla on kaunis kaksiosainen sarjapöytä, joka kustansi 25€. Pöytä on luultavasti 60-luvulta, niin päättelen pöydän materiaalista ja muodosta. Hieman pöydän pinta on kulunut ajan saatossa, mutta se varmasti kaunistuu huomattavasti jo pelkällä öljyämisellä. Uusi pöytä mielestäni raikasti kuistin ilmettä ja on sopivasti eriparia rottinkituolien kanssa. 

Kun uusi pöytä tuli kuistille niin se tietenkin aiheutti halun muuttaa muutakin. Tuntuu aina, että kun yksi asia muuttuu niin melkein aina se johtaa myös muihin muutoksiin, tämä meidän kotimme tuntuu olevan palapeli, josta aina puuttuu jokin palanen. Mutta ei se haittaa, kiva kun projekteja riittää, ei käy ainakaan aika pitkäksi. 

Asettelin vanhasta lankusta tehdylle hyllylle kahvimyllyjen kaveriksi kirpputorilta löytyneitä värikkäitä kahvi- ja karkkipurkkeja. Aikaisemmin hyllyllä oli kahvimyllyt ja pari maitotonkkaa. Yritykseni pitää hylly väljänä siis vesittyi nyt, minusta ei kyllä minimalistia saa vaikka mitä tekisi. 

          Kivasti pienetkin muutokset saivat kuistin taas tuntumaan ihan uudelta! 

                                               Mukavaa viikonloppua kaikille! 

                                                                   -P

16 kommenttia:

 1. Tulipas ihanan näköinen kuisti. Ei kaikki tartte olla sellaisia, että pari tavaraa vain hyllylle. Mä yritin, muttei se mullekaan onnistunut :)
  p.s. liityin blogisi jäseneksi/sekä lukijaksi.
  Vilkaisepa minunkin blogiini ja liity jäseneksi, on kiva saada uusia blogituttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ehkä sitä yrittää välillä helpottaa siivousta sillä, että kaikki paikat eivät pursuilisi tavaraa, mutta minkäs teet kun maailma on pullollaan ihania tavaroita :)

   Tulen vierailulle blogiisi heti kun ennätän, tervetuloa blogini lukijaksi!

   Poista
 2. Hieno kuisti. Kelpaa istuskella!

  VastaaPoista
 3. Pienillä muutoksillakin saa paljon suurta aikaiseksi! Ihana kuisti teillä.
  Meillä on vähän sama oman "pikkueteisen" kanssa noiden lämpötilojen kanssa. Kesällä vähän liian kylmä ja talvella hiukan liian kylmä. Mutta keväällä ja syksyllä oikeinkin optimaalinen paikka oleskella.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuisti!
  Mulla jokin pienikin esine saattaa aiheuttaa valtavan lumipalloefektin ja joka nurkka pitää järkätä uusiksi. Onneksi niin ei kuitenkaan käy ihan kovin usein. :D
  Nuo vanhat kahvi- ja karkkipakkaukset on hienoja!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lumipalloefekti on kyllä hivenen rasittavaa, varsinkin jos se lähtee oikein kunnolla vierimään :D

   Poista
 5. Oi,mikä ihana kahvittelupaikka....oikea "Kahvikaisan "keidas...pikku kahvila.....vielä kahvinkeitin johonkin nurkkaan,niin jopa löytyy kuistille tarkoitus eikä ole vain läpikulkupaikka....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä voisikin tuoda tänne kahvinkeittimen, kesällä tämä paikka on aivan liian kuuma tila kahvitteluun :)

   Poista
 6. Aivan ihana tuo kaksiosainen pöytä! Myös nuo rottinkituolit on aivan mielettömän hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös kovasti ja hauska pari ovat keskenään :)

   Poista
 7. Vau,omina aarteina myös nuo Hellaksen ja Fazerin peltipurkit. Ja juuri sain pari simpukka-rottinkituolia. Omat oli vaan pakko maalata, on ne vaan niin kauniit alkuperäisessä kuosissaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vanhat peltipurkit ovat kyllä aivan ihania. Rottinkituoleja metsästin pitkään ja onneksi viime keväänä vihdoin osui kohdalleni <3

   Poista