Keltainen kahvipannu

" tervetuloa aikamatkalle menneisyyteen "

Japanilainen ajannäyttäjä

Meille muutti uskomattoman kaunis, siro japanilainen ajannäyttäjä. Tässä kummallista on se, että se on sininen ja lisäksi se on vieläpä vedettävä kello. Minä en pidä sinisestä ja olin päättänyt että meille ei tulee enää yhtään vedettävää kelloa, koska niiden vetäminen tahtoo aina unohtua. Mutta miksi silti menin ihastumaan tähän kauniiseen kelloon. 
Ehkä se on tuo kaunis muotoilu, joka sopii kotimme tyyliin mielestäni loistavasti. Sininen on myös pieninä annoksina hyvä vastaväri kodissamme hallitsevana olevalle keltaiselle värille. 

Aikaa tuo kaunis kello ei kylläkään vielä jaksa näyttää, mutta eiköhän puolisoni saa sen kuntoon tai sitten vaihdetaan siihen patterikoneisto. Valitettavasti patterikoneiston vaihtaminen yleensä tarkoittaa myös, että kellon viisarit vaihtuvat ja se olisi tässä kellossa erittäin harmillista, koska nuo viisarit ovat iso osa kokonaisuutta. 

  Eikö olekin ihana? Minä en ainakaan tästä enää luovu, joten kuntoon se on saatava tavalla tai toisella!
              
                     Hauskaa viikonloppua kaikille, me lähdetään nyt saunomaan!

                                                                    -P

Kommentit

 1. Eiköhän kellotohtori eli siis kelloseppä saa tuon korjattua? Ei välttämättä ihan kirpputorihintaan :), mutta toisaalta, kun on noin mielenkiintoinen "kapine" kyseessä, voi hänkin tinkiä hinnasta, ihan vaan sen takia, että saa korjata tuollaisen upean kellon, joita ei varmaan ihan joka päivä vastaan tule! Aina kannattaa kysyä, kysyminen ei maksa mitään :D

  Kello on tosi upea - juuri sellainen, joka voisi sopuhintaan muuttaa meille, vaikka kelloja meillä on ihan riittämiin ;)

  Sinulla on ihania tavaroita; blogisi on mulla feedlyssä ja luen kaikki päivitykset "kuola valuen", vaikka tosi harvoin kommentoinkin. Meillä tilan vie lähinnä mun pöllöt, mutta välillä kirpparilta mukaan tarttuu "eihän me tätä tarvita, mutta kun tää on just hieno" - tavaroita - niitä joiden funktiota kukaan ns. täysjärkinen ei ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti saa ja ei sillä tosiaan niin väliä ole, vaikka maksaisikaan vähän enemmän. Tuo on niin ihana kapistus, että mielelläni siihen sijoitan.

   Kiitos ja kyllä meidänkin tulee tehtyä niitä kummallisia hankintoja, missä ei ole mitään järkeä, mutta kun on vaan pakko saada :D onneksi se ei ole niin vakava, täytyy vaan välillä osata luopuakin ettei koti näytä ihan romukaupalta :D

   Poista
 2. Kello on tosi tyylikäs! Vietiin just pari vintage kelloa Poriin kellosepälle ja hän voi vaihtaa patterikoneiston viisareita vaihtamatta, hinta 20€. Eli älkää vaihtako itse! Yritys on Yrjönkadulla siinä Antti Airiolta Isolle Karhulle päin sisäpihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos mahtavasta vinkistä, täytyykin muistaa tuo jos se ei pelkällä rasvauksella ja huollolla lähde toimimaan :)

   Poista
 3. Voi mikä ihana-ihana-ihana kello! Ja värikin niin kaunis, mutta tuo muotoilu ja kellotaulu *huoh*.

  VastaaPoista
 4. Kaunis yksilö! Heti hoitoon vaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja täytyy viedä hoitoon jos ei huollolla lähde toimimaan :)

   Poista
 5. Kaunis yksilö! Heti hoitoon vaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Voi miten hauska! Harmittelen edelleen kun en ostanut viime kesänä yhtä kelloa jota jossain Suomen kirpparilla katsastelin, se oli niin kaunis ja ajaton, vähä samaa tyyliä kuin löytämässäsi kellossa. Toivottavasti saatte kellon kuntoon, ilman että viisarit menisi vaihtoon. :) Mukavaa viikonloppua teil!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä inhottavaa, kun välillä tekee hölmöjä päätöksiä kirppareilla ja sitten jälkeenpäin niitä harmittelee. Toivottavasti sulle osuu vielä kiva kello kohdalle :)

   Poista
 7. On ihana! Toivottavasti saatte sen kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja eiköhän me saada keinolla millä hyvänsä :D

   Poista

Lähetä kommentti

back to top